IRC-Galleria

ihana valoLauantai 15.04.2006 14:43

pääsiäinen!

mulla on jotenkin aina ollut sellainen kuva, että pitkänäperjantaina paistaa aina aurinko, vaikka muuten olisi ollut sateinen viikko ja sää. valitettavasti en ikinä muista kuinka oikeassa olen, voihan olla että sateiset pitkätperjantait sitten vain unohtuvat aina.

pääsiäinen herättää mulla aina kivoja mielikuvia, nytkin, kun pääsiäislomalla ei itsessään ole mulle mitään merkitystä, kun olen muutenkin enimmäkseen "lomalla" (käyn töissä pääasiassa tiistaisin ja torstaisin tai tarpeen vaatiessa). oli ihana nukkua tänään myöhään ja herätä pirteänä vasta sitten, kun aurinko paistoi jo korkealta. tuli ihan sellainen samanlainen lauantaiolo, kuin joskus vähän nuorempana, krapulaakaan kun ei sattunut olemaan. olin vielä kaiken lisäksi kotona yötä, mikä on sekin melko harvinaista tätä nykyä - ja sen nimenomaisen lauantaiolon saamisen eräs tärkeä edellytys on juuri se, että herää kotoa. tai toisin sanoen juuri täältä tulevasta lapsuudenkodista. olen pyörinyt tässä koko aamun marimekon liian isossa raitayöpaidassa, syönyt epäterveellisen aamiaisen ja ihastellut kaunista säätä. eli: ihana aamu.

lapsuudenkodista tulikin mieleeni, että isi ja äiti muuttaa ensi syksynä uuteen kotiin. tämä nykyinen myydään. kamalan surullista, kun olen asunut täällä niin kauan kuin muistan (asuimme pasilassa käsittääkseni kaksi ensimmäistä vuotta elämästäni, mutta sieltä en tosiaan muista kyllä yhtään mitään). nyyh. :´( no, mun uudesta kodista tuleekin sitten mun ihan oikea uusi koti, koska en enää sano vahingossa että "oon kotona", kun menen isille ja äidille, sillä se ei varmaan tule koskaan tuntumaan yhtään mun kodilta.

jos mä olen huomenna kotona - ja niin soisi kyllä käyvän, pitäisi lukea pääsykokeisiin ja jumppailla - niin teen pääsiäisruokia. haluisin kokeilla tehdä moussakaa. jos jollain on joku hyvä ohje niin mulle kelpais!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.