IRC-Galleriamissä olit

10 vuotta sitten 1997
olin 9v, en enää mikään himmee plösö, mut vähän pyöreä ja kömpelö ja isokokoinen ikäisekseni. olin neljännellä luokalla, ja tosi hyvä koulussa. harrastin ratsastusta ja viulunsoittoa. neljäs luokka oli kyllä semmonen ettei sillon tapahtunut oikein mitään. ainiin, sain pleikkarin, ja rupesin pelaamaan, tomb raider oli mun suosikki!


5 vuotta sitten 2002
olin 14. hengasin kauheesti yhen annin kanssa, se ja milla ja tanja oli mun parhaita kavereita, mut milla asu tampereella, joten sitä ei nähny kauhean usein, ja tanja oli just alottanu lukion ja sillä oli kauheesti uusia kavereita, joten me ei nähty niin usein. aloitin ysiluokan, olin just alkanu pikkuhiljaa kasvaa rumasta ankanpoikasesta ihan näpsäkän näköseks nuoreks flikaks, mut en oikein tajunnu sitä vielä. kävin riparin ja alotin isoskoulutuksen, ainiin, ja seurustelin kauheen vakavissani yhen mun luokkalaisen pojan kanssa, se oli mun eka pitkäaikanen poikaystävä (1,5v). olin kauheen viaton, en polttanu enkä juonu enkä muutenkaan remunnu. seukkasin, soitin viulua, luin kirjoja ja olin luokan paras koulussa.


3 vuotta sitten 2004
hm. lopetin lukion ekan luokan, aloin vuoden alussa suunnilleen polttaa taas tupakkaa ja juomaan (siis tein sitä joskus 11-vuotiaana viimeks, gasp) ja aloitin lukion tokan luokan. tänä vuonna meiän "koulukaveriporukka" alko pikkuhiljaa tiivistyä, eli meistä tuli semiran, niinan, joonaksen, marian ja maran kanssa läheisempiä ja tutustuimme myös markukseen, joka aloitti koulunkäynnin meitä vuotta alempana. jos en ihan väärin muista, niin markus - jonka siis tiesin yläasteelta, lähinnä ihan että ai toi on toi yks naama sieltä entisestä koulusta - liittyi meidän seuraan jotakuinkin niin, että se tuli joskus ihan lukuvuoden alussa välitunnilla röökillä kysymään, että voiko liittyä meidän seuraan, kun "noi ykköset on ihan vitun taunoja kaikki". olin helmikuusta saakka seurustellut turanin kanssa, joten pyörin myös hänen ystäviensä kanssa, ja viikonloput vietinkin useimmiten muissa kuin koulututtuympyröissä. koulututtujen lisäksi ystävystyin syvästi erään saran kanssa.
olin suhteellisen kiltti vaikka bailasinkin usein, koulu meni hyvin.

2 vuotta sitten 2005
erosimme turanin kanssa, se nyt tulee ekana mieleen tästä ajankohdasta pari vuotta sitten. dokasin ihan sikana ja olin kauhean masentunut ja eksyksissä, hengasin suurimmaks osaks koulukavereiden kanssa. tän vuoden kesänä sain myös vekin naamaan kynnettyäny mikonkadun soratietä, ja ystävystyin tulevan kämppikseni emmin kanssa kesä/syksyakselilla. päätimme eräänä pimeänä syksyisenä iltana karaokebaari jone'sissa muuttaa seuraavana keväänä yhteen. abisyksy, kirjotin enkun ja ranskan, hyvin meni, vaikken oikein mitään jaksanut asian eteen tehdä.

vuosi sitten 2006
seurustelin taas (palasimme turanin kanssa yhteen vuoden alussa/edellisen vuoden lopussa), kirjotin ihan hyvät paperit, muutin emmin kanssa yhteen (unioninkatu 45 neverforget!), vietin ihanan kesän ja aloitin elämäni omituisimman aikakauden syksyllä. tässä vaiheessa koulututtupiireistäni joonas, markus ja semira (ja ajoittain myös niina poikaystävineen) alkoivat viettää paljon aikaa turanin ja mun kanssa samoissa ympyröissä (tai kai jo joskus 2005 loppupuolella), joten sain yhdistettyä kaksi erillistä kaveriporukkaa mitä oivallisimmin. tein duunia ja kelailin, et mitähän seuraavaks. kävin mm. aerobic-ohjaaja-koulutuksen, avustin halvaantunutta jne. sitten erottiin taas turanin kanssa vuoden lopussa, bailasin hulluna.

tähän asti tänä vuonna
keväällä olin kauhean masentunut, kun ei ollut mitään suuntaa elämällä. etsin itseäni, seurustelin jonkun aikaa, lopetin seurustelun, rakastuin uudestaan - palavasti - ja särjin sydämeni. bailasin, bailasin ja bailasin, seurustelin, en seurustellu, tapailin, olin pihalla. oli joku ihme otetaan-ne-menetetyt-teinivuodet-takaisin-korkojen-kera-vaihe, jota kesti kyllä tosi pitkään (ihan vasta viime aikoina ruvennut vähän laantumaan). muutin jääkärinkadulle yksiöön, mokasin yliopistolle pyrkimiset, pääsin kuitenkin haaga-heliaan opiskelemaan matkailua. siellä olen nytkin, eikä se ole lainkaan hassumpaa.

Eilen
olin krapulassa töissä. en saanut oikein mitään aikaiseksi, vaikka piti, mutta kun väsytti! menin vanhempien luo syömään sipsiä ja katsomaan dr. housea.

Tänään
olin taas töissä, mutta nyt oli siskon vuoro olla krapulassa! pääsin vasta äskettäin kotiin. ostin apteekista 20 eurolla ideaalisidettä. illalla menen ehkä halloween-bileisiin, en tiedä vielä.

Huomenna
en tiedä. en suunnittele tulevaisuuttani.

Ensi vuonna
en tiedä. en suunnittele tulevaisuuttani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.