IRC-Galleria

väsyttää.Perjantai 10.11.2006 11:57

miks aina ku tulee talvi, ni vaiks kellojaki siirrettiin, ni rupee aina aamusin väsyttää ihan kamalasti? kolme viikkoa sitten pääsin vielä aamujumppaanki, mut nyt viime viikkoina ku oon yrittäny, ni yritys tyssää tasan siihen että en yksinkertaisesti vain saa itteäni ylös sängystä.
:(
nytki haluisin vaan takas nukkumaan. *tuuh*

ärsyttävimpiin kysymyksiin kuuluu:Sunnuntai 29.10.2006 20:42

"no mitä sä niinku nykyään oikein teet?"


ollapa opiskelija.

bo-bo-boringTiistai 24.10.2006 17:21

jos jonku pitäis muodostaa musta eilisen merkinnän perusteella mielipide niin:
en haluais kuulla sitä.

t. kaljahousu

[Ei aihetta]Maanantai 23.10.2006 19:19

maralta kopsattu.

1.Kuka olet kahdella sanalla? tota, öö.

2.Mitä pizzasi päälle laitetaan? tilaan aina: kananas aurajuusto! *omaperäinen* itse asias kinkku ananas aurajuusto olis varmaa kans tosi hyvä, mutku poikaystävä on sialle allerginen ni ei se vaan kohteliaisuudesta oikein käy.

3.Ruotsi vai Englanti? enkku.

4.Pelkäätkö hammaslääkäriä? no en mä kyl kauheesti, vähän kyl, pakko myöntää. joskus pelkäsin, mut sit opin pyytämään reilusti puudutusta, eikä tuntunu enää yhtään missään.

5.Milloin olit viimeksi lentokoneessa? kesäkuussa, barcelonasta tullessa.

6.Pidätkö sateesta? kyl tykkään, oikeastaan kaikennäköisestä sateesta - PAITSI silloin, kun on tukka hiton laitettu, meikit viimeisen päälle, nahkaiset korkokengät jalassa eikä sateenvarjoa mukana. koin ton lauantaina, meinas itku päästä.

7.Onko sinulla silmälasit? ei oo, vaik ehkä vähän salaisesti haluaisin, ku ne pääs näyttää nii fiksulta ja coolilta...

8.Minkä vaihtaisit itsessäsi? en tiiä. varmaan jotain, ehkä paljonki, mut sit taas toisaalta en ehkä sittenkää. vaikea sanoa.

9.Minkä väriset sukat sinulla on nyt? valkoiset ja jotain, tosin eri paria varmaanki!

10.Mitä ensimmäisessä tekstiviestissäsi, saapuneet kansiossa lukee? "aijaa, mä jotenki ymmärsin et se oli ite tehny jotain."

11.Oletko hyvä matematiikassa? no en mä kyl kai ole. heikoin aine se mulla tais olla lukiossa, pitkä matematiikka tosin. ka tais olla 7,5 ja kirjotin C:n.

12.Mitä aijot tehdä ensimmäisenä kesälomapäivänä 2006? meni jo! enkä muista mitä tein!

13.Oletko koskaan voittanut missään netin kilpailussa? en oo, ku oon nii pessimisti etten ikinä jaksa uskoa et voittaisin jotain :D

14.Mitä radiokanavaa kuuntelet? en mitään.

15.Mitä yhteistä sinussa ja äidissäsi on? jotkut luonteenpiirteet, esim. temperamenttisuus (se on kyl kans isiltä, eh, tuplageenit) ja semmonen yleinen vammaisuus. :p kyl me kai vähän näytetäänki toisiltamme, mut enemmän mussa on ulkonäöllisesti samaa ku isukissa.

16.Mistä luulet, että muut tunnistavat sinut? varmaa äänestä - jo kilometrin päähän.

17.Tomaatti vai paprika? pinnat menee tomaatille, vaik on paprikaki ihan hyvää!

18.Minkä väriset verhot huoneessasi on? ei oo verhoja :D on pitäny jo kauan hankkia, rasittavaa herätä viikonloppu/loma-aamuisin aina saman tien ku aurinko nousee.

19.Mikä kappale soi nyt päässäsi? ei oikein mikään. sinänsä harvinaista. aivot on muutenki nii lomalla täl hetkel et tää on vähän rasittavaa.

20.Mitä sanoit viimeksi ja kenelle? sanoin isille (töissä) et "mä en oo saanu mitään aikaseks, no mä laitan tästä päivästä vähän vähemmän tunteja ku olin siellä lounaallaki niin kauan." ...

21.Paljonko kello on? 15:23

22.Missä huoneessa olet nyt? cash backin konttorin faxihuoneessa. toimistossa.

23.Onko huoneesi siisti vai sotkuinen, nyt? on se varmaan ihan siisti, tai pitäis olla, ellei siel ole taas nukkunu joku vieras ja sotkenu paikkoja!

24.Onko sinulla ollut monta reikää hampaissa? on ollut, useita. mul on ihan hyvät hampaat muuten, mut reikiä tulee näemmä aika helposti. tosin se saattaa johtua siitä et meiän perhees on aina juotu ihan järjettömiä määriä limua, se on ollu se meiän ruoka- ja janojuoma. light-limuja tosin, mut siinäki se hiilihappo tekee hallaa hampaille.

25.Osaatko paistaa lettuja? en oo tainnu kokeilla edes! eli en, mut eiköhän se onnistuis, muutaman harjottelukerran jälkeen ainaki! :D

26.Onko sinulla sisaruksia? isosisko satu.

27.Minkä nimen antaisit pojallesi? en nyt muista, oon kyllä miettiny asiaa mut täl hetkel mieleen tulee vaan se tytön nimi mitä oon miettiny

28.Pidätkö moottoripyöristä? totta maar. ajan prätkäkortin keväällä.

29.Mikä pari on paras unelmakämpässä? en tiiä. en katsonut!

30.Oletko kateellinen jollekin? juu.

31.Minne matkustaisit, jos lähtisit huomena? varmaan jonneki aasiaan, thaimaa olis kiva, ku en oo koskaan käyny. kaipaisin nimittäin niin paljon vaan jotain perus löhölomaa auringonpaisteessa kera palmupuiden ja hyvän ruoan.

32.Mitä pelkäät eniten tässä maailmassa? no plääh. kai yksin jäämistä sitte. semmosta jotain, että mokaisin tosi pahasti, ja kaikki kaverit ja perhe kääntäis selkänsä eikä olis vaa enää ketään. nii masentava ajatus et rupes melkein itkettää tota kirjottaes.

33.Uskotko jumalaan? en.

34.Itkettääkö? no johan mä sanoin että melkein, mut mua ny itkettää aina!

35.Omistatko niittivyön? en.

36.Ilkka jääskeläinen vai 50cent? en.

37.Minkä puhelimen omistat? nokia jotain jotain jotain nolla. ei hajuakaan mikä malli toi on. joku perus halpis.

38.Asutko kerros-/rivi-/oma-/paritalossa? kerrostalossa.

39.Sattuuko sinua nyt johonkin? no vähän joo viikonlopun jäljiltä kolottaa joka paikkaa, mut ei ny varsinaisesti satu kyl.

40.Mitä olet syönyt tänään? kaks karjalanpiirakkaa ja intilaista.. nam.

41.Oletko ostanut mitään tänään? ^

42.Onko sinulla parasta ystävää? no.. joo. kai. tai ei oikeastaan ketään yhtä vaan, jos ny aivan rehellisiä ollaan. mut melkein joo.

43.Missä kuussa sinulla on syntymäpäivät? maaliskuussa. luvassa taas yks turha väliinputoajavuosi.

44.Oletko humoristinen? mä oon tuskin oikea tyyppi vastaamaan tähän kysymykseen, eiköhän se riipu aika paljon toisten ihmisten mielipiteistä.

45.Oletko hiljainen vai riehutko koulussa? en oo täl hetkel koulus, mut vaihtelevasti, enemmän ehkä se riehuja ku hiljanen.

46.Mitä irtojäätelöä ostat kioskista? ennen mulla oli aina selkeät lempparit, mut nykyään se vähän vaihtelee. mut joo, ehkä enimmäkseen näin: magin/helsingin jäätelötehtaan kiskoista minttusuklaa tai sitruuna-rahka, ingmanin, valion yms. kiskoista mansikkapallo (tai joskus laku, kunhan se ei oo sitruuna-lakritsi).

47.Käytätkö vielä sukkahousuja/pitkiksiä housujesi alla? vielä? ai niinku että jo tässä vaiheessa vuotta, vielä tässä vaiheessa vuotta vai että vielä tänkin ikäisenä? no, en siis vielä tässä vaiheessa vuotta yleensä käytä, mut käytän aina ku on tarpeeks kylmä, sukkahousuja siis. ja jos on ihan kamalan kylmä ni sit saatan laittaa pitkät kalsarit.

48.Oletko 'allerginen keväälle' ? oon mä kai vähän, mut niin vähän kuitenki, et se riippuu ihan vuodesta.

49.Mitä urheilua harrastat? käyn salilla ja aerobicissa.

50.Nauratko enemmän kuin itket? no varmaankin nauran, vaik itkenki myös paljon, niinku sanoinki jo. mut mua on nii helppo naurattaa et mä kyl nauranki ihan jatkuvasti. jossai tutkimukses joskus oli todistettu, et tyhmät ihmiset nauraa enemmän ku fiksut. *tyhmä*

51.Omistatko hyviä ystäviä? kyllähän noita muutama löytyy!

52.Kumpi on sinulle tärkeämpi, äiti vai isä? ei pysty sanomaan. molempien kanssa on aivan erilainen keskinäinen suhde mut en mä ikinä laittais kumpaakaan etusijalle.

53.Käytätkö msn messengeriä? jonku verran, mut aika vähän.

54.Kuinka paljon olet koneella päivässä? riippuu vähän. joskus tosi vähän, joskus taas ihan liikaa.

55.Onko kynsissäsi kynsilakkaa? ei, harvemmin on.

56.Miten hiuksesi ovat nyt? auki, edestä taakse vedettynä paksulla mustalla pannalla.

57.Pesitkö aamulla hampaat? juu!

58.Pidätkö huvipuistoista? tykkään! ne on ihania. :) lintsi on tosin jo aika tylsä, ku siel on käyny nii mont kertaa, mut ei tarvi kauas ulkomaille matkustaa ni johan löytyy jänniä ja isoja huvipuistoja vaik muille jakaa.

59.Mikä on puhelimesi taustakuvana? kekkonen!

60.Millainen sää on ulkona? harmaa ja sateinen. ja siis todella tummanharmaa, eikä mikään semmonen harmaanvalkoinen. aika jännä keli kyllä. sopii hyvin tähän maanantai-fiilikseen.

62.Arvaa paljonko kello on nyt? 15:40

63.No paljon se oikeasti on? 15:49 :/

64.Oletko koskaan lähettänyt viestiä the voice tv:seen? en.

65.Mikä tuo kesän? aurinko, lämpö. linnunlaulu ja kesän tuoksu! *runolliseksi heittäytymis*

66.Tiedätkö kenen nimipäivät on tänään? hmm, oiskohan rasmus? .. höh, googletin, ei ollu vaan severi ja severin. huomenna vasta on rasmus, ja asmo. tunnen molemmat, pitääpä pitää mieles. :)

67.Kuinka pitkä olet? 171-172cm

68.Oletko alipainoinen? olisinki :´(

69.Oletko omasta mielestäsi pissis? eeh, en?

70.Omistatko raitapaitoja? jjjuuu, yhen tai kaks.

71.Marimekko vai micmac? marimekko.

72.Monelta heräsit tänään? 0930 tms.

73.Oletko käynyt koskaan missään festareilla? joo oon, ja aina on kaikki päättynyt hyvin surullisesti :´D

74.Mitä vihaat? tahallista ilkeilyä, välinpitämättömyyttä. koulukiusausta ja kaikkea muuta vastaavaa, tosin se nyt menee oikeastaan ton ilkeilyn piikkiin. ylipäätään kaikkea tahallaan tai välinpitämättömyyden kautta muille turhaan aiheutettua pahaa mieltä.

75.Minkä aineen tunnilla on tylsintä? vaikea sanoa, kun en mä oikein kai mitään ainetta vihannut? no, kaikkein vähiten tais kiinnostaa joku kemia ja matikka, joten niiden tunneilla sit varmaan.

76.Kuvaile päällä olevaa paitaasi kolmella sanalla? musta, villainen, pehmoinen.

77.Oletko hyvä Twister pelissä? mä oon pelannu sitä liian vähän sanoakseni tohon mitään.

78.Mikä on liikunnan numerosi? en muista? kasi tai ysi.

79.Pidätkö pienistä lapsista? en mitenkään erityisemmin, kun en mä oikein osaa puhua niille. tosin ei mul kyl niitä kohtaan mitään antipatioitakaan ole.

80.Kuunteletko nyt musiikkia? en.

81.Oletko ihastunut nyt? ennemminki ehkä rakastunut!

82.Mitä et tekisi vaikka maksettaisiin? ööh, harrastais seksiä jonku kuvottavan tyypin kanssa? en mä tiiä kyl oikeestaan, koska kyl olisin valmis jotai ällöttävyyksiä syömään yms. jos vaan maksettais tarpeeks. :D tosin mul on ihan hillitön ahtaanpaikankammo, eli jotai semmosta en kyl varmaa pystyis tekemään edes maksusta.

83.Onko tänään ollut hyvä päivä? aika neutraali.

84.Mitä sinulle kuuluu? väsyttää, ja on vähän ryytynyt olo. mut muuten ihan hyvää!

85.Oletko koskaan jättänyt sormia oven saranan väliin? en oo, mut sisko kyl kerran paiskas auton oven täysii mun sormille ku olin pieni. ulvoin joku kaks tuntia sen jälkee täyttä huutoa.

86.Mikä viikonpäivä tänään on? maanantai. )8--D

87.Oletko koskaan kalastanut? oon mä kyl joskus, mut virvelil varmaan useimmiten, ja siitäki on tosi kauan.

88.Mäkkäri vai Hese? hmm, mäkki varmaan, tosin kummatki käy.

89.Historia vai äidinkieli? vaikea! molemmat ehkä, koska äidinkieli on lähellä sydäntä mut historias oli paras maikka (antti, we DO miss you!).

90.Kaulahuivi vai lapaset? molempi parempi!

91.Sano jotain englanniksi? baarf.

92.Tiedätkö minä viikonpäivänä synnyit? kyl äiti on tainnu joskus kertoa mut en muista.

93.Mikä on lempi karkkisi? suklaa. (muista) irtokarkeista omenaliitulakut ja täytelakritsit.

94.Syötkö usein karkkia? enpä taida, tai se on vähän kausittaista, mut ihan semmosta perus karkkia (irtsarit yms) syön todella harvoin, kyl se on sit suklaata mitä menee jos on mennäkseen.

95.Ovatko ukkosmyrskyt kivoja? on<3

96.Onko sinulla mielikuvitusystävää? eiköhän mulla pienenä ollu, en muista tarkalleen. mut elelin niin omissa maailmoissani viel joskus tokalla luokalla et eiköhän ollu. ainaki mä puhelin ja piirtelin ilmaan kaikki koulumatkat ja äiti oli joskus hermoromahduksen partaalla ku mulla meni 45min kävellä mun kilometrin pitunen koulumatka takas kotiin, mut mikäpä siinä oli tallustellessa, ku oli niin hyvät jutut just kesken, et ajantajuki katos.

97. Tiedätkö jääkiekon säännot? en oo ihan varma. ainaki nyt viime kesänä opin et mikä on paitsio :-D en mä tosin lätkää kato muuta ku MM-kisat.

98.Minkä muotoiset makaronit ovat kivoja? kaikki menee!

99.Kirjoita jonkun kappaleen kertosäkeen sanat?
oh, can't anybody see
we've got a war to fight
never found our way
regardless of what they say
how can it feel
this wrong?
from this moment, how can it feel
this wrong?

t. ankeana maanantaina

100.Mitä nyt aijot tehdä? lähteä kohta shellin kautta kotiin sipsipussi kainalossa.


//edit// oli pakko muokata ku huomasin, et joka toinen sana oli taas kerran "kyl". argh.

letitTiistai 17.10.2006 04:01

laitoin päähäni äsken kaksi (2) ranskalaista lettiä.
now how gay is that. (kovin on nimittäin gay, näkisittepä mut nyt :´D)

buuTiistai 17.10.2006 02:58

en oo pitkään aikaan kirjottanu blogia. mietin tässä kirjoittaessani samalla myös että miksi en kerran blogia kirjoittaessani voi kirjoittaa isoilla kirjaimilla. vastaus: en jaksa. :( lisäys lauseeseen: muuttaa tapojani nyt yhtäkkiä, ku se olis tosi epä-coolia. joten kirjoitan pienillä. alku. kirjaimilla. joku varmaan luulee etten oikeasti tiedä että pisteen. Jälkeen tulee iso. Kirjain. no, kerron totuuden: tiedän sen. tiedän myös että nimi alkaa Isolla Kirjaimella, näytän: Mari. ja Helsinki. no niin, todistettu on. voisin myös alkaa kirjoittaa kokonaan ilman pisteitä ja pilkkuja ja muita välimerkkejä mutta sehän olisi aika tyhmää koska se vaikeuttaa lauseiden selkeyttä ja näyttää tosi tyhmältä ja tässä näytän teille miten kamalaa se on kun vaan kirjoittaa lauseita pötköön eikä yhtään välitä siitä että se aiheuttaa henkistä ja fyysistä pahoinvointia herkille ihmisille ja äidin kielen opettajille ai että rupeaa kyllä jo vituttamaan eikö vain? niin.

mulla on uus lempiruoka. se on iran pilau. oikeastaan mun ei pitäny puhua mitään iran pilausta, mutta samalla kun kirjotin jotain mun uudesta lempiruoasta niin tajusin ettei se, mikä mun piti sanoa, ole mun lempiruoka oikeasti, vaan uus lempi nopea mättö, vai miten sen nyt sanois. no, uusiN lempiruoka, koska lempiruokiahan voi ehkä olla monenlaisia. no se on joka tapauksessa vegeötke. oon ihan koukussa siihen. se on vaan niin hyvää. ja pizzaks kumminki suhteellisen kevyt, vähän runsaampi lounas tai päivällinen. nam. söin tänään sellaisen. se on just sellanen ruoka, mitä on siinä mielessä tarpeeks yhessä annoksessa, ettei tuu syötyä itteään aivan ähkyks mut sitä ruokaa kumminki riittää sen verran, ettei tuu paha mieli ku se loppuu.
ja se ruoasta tältä erää.

huijasin. tehtiin lauantaina ruokaa isille ja äitylille turanin kanssa. tultiin laajasaloon, pistettiin uuniin kokonainen broileri sitruuna-timjami-mustapippuri-maustettuna ja tarjoiltiin sen riisin ja punaviinikastikkeen kera. tulos: kylläiset vanhemmat ja pinttyneet rasvatahrat uunissa eli loppujen lopuks, kylläisyyden kaikottua, kylläisten vanhempien sijaan normaali isukki ja hermoraunio äityli. anteeks, äiskä, ei ollu tarkoitus. :( jaa, no, joka tapauksessa oli kivaa tehdä omille vanhemmilleen oikein hieno päivällinen - alkupalatarjoilu sisälsi uunituoreita (tosin esipaistettuja) patonkeja erilaisten juustojen kera. mä jopa mietin yks päivä että vois jonain päivänä perustaa oman ravintolan. kysyin turanilta että perustetaanko, vastaus oli jotta "ei". minä siihen: ":("

ai niin! musta tuntuu että tiedän vihdoin mitä haluan opiskella. ^_________^ MUTTA. en paljasta sitä vielä, niin että ens kerran kun mieli muuttuu, voin väittää että se oli mun suunnitelma jo siitä lähtien kun mainitsin asiasta blogissani. haha. ähäkutti.

niin että semmosta on mun elämä. ei kauheen kiinnostavaa, myönnän. mut oon ihan tyytyväinen. vielä kun sais uunin omaan kotiin niin vois syödä vegeötkeä sielläkin!

tää on vitsiSunnuntai 01.10.2006 19:52

tanja haasto mut tommoseen, mis pitää kuvailla kavereita jonku yhen kokoonpanon biiseillä. no, ainoo bändi jolt tulee samal hetkel mieleen niin monta biisiä ku keksin kavereita on leevi and the leavings, joten tästä saattaa tulla hyvinki hauskaa. :D eli: yhden yhtyeen biiseillä pitää kuvailla kavereitaan. here goes:

tanja -
olen lempinyt ainakin miljoonaa, mutta rakastanut aina yhtä vain
oi nadjani mun, olit patjani mun, silloin kun mä sammuin hotellihuoneeseen!
oi tatjaanani mun, tuskin koskaan onnistun, saamaan viisumia luoksesi uudelleen!
leevi and the leavings: matkamuistoja (sun miehet on aina tommosia)
-- EI vaan. en voinu vastustaa kiusausta laittaa sulle tota, mut pakko mun on laittaa sulle jotain muutakin, koska sä oot mulle muutaki ku renttujen patja! eli:

tanja 2 -
sä olit mun ainut ystävä
kun oltiin ne kesät yhdessä
sä olit mun kissanainen
et tahtonut olla niin kuin muut
ei sulle kelvannut taivaan tähdet ja kuu
sä olit niin erilainen
olen kaivannut sinua kyllikki (tanja),
kun kohtalon tuuli kaarnalaivaa keinuttaa..
leevi and the leavings: kyllikki (<3)

semira -
ja taas kun vaaramaisemat aavikoksi muuttuvat
maastoauton voi kai vaihtaa kameliin
mun oma ljeni, ljeni, ljeni
uskomattoman kaunis morsian
niin soma ljeni, pieni saraseni
mun oma miss turkmenia
leevi and the leavings: turkmenialainen tyttöystävä (no jostain sieltä ainaki) (ja HUOM. sä et semira tosiaan ole mulle muuta ku joku arabi) (VITSI)

joonas -
nyt naiset perässäni juoksevat
heistä valitsen vain kaikkein kauneimmat
joiden kanssa ajelen kun saan oman auton
tuntuu ihanalta huomata itsekkin
kuinka vaatteet tekevät popparin
kun ennen olin pelle ja muutenkin mauton
leevi and the leavings: muotitietoinen (sustahan on ny tullu punkkari joten eiköhän ne naisetki pian juokse perässä)

markus -
mä jos löytäisin kaukaiseen paikkaan
alle omenapuun
sinne veisin tyttöni luonnonraikkaan
suloisen mustikkasuun
leevi and the leavings: raparperitaivas (hyvin markusmaista)

emmi -
mieletön melinda
hitto mikä hilloviiva
ilman pikkupöksyjä ja rintsikoita
leevi and the leavings: mieletön melinda (tää ei taida kaivata mitään selityksiä)

niina -
mä painan nenän vasten kylmää ikkunaa
ja katson ulos elämään
jos voisin peiton alle jäädä nukkumaan
en haluaisi mennä mihinkään
leevi and the leavings: elämää ikkunan takana (ei tässä oikein muuta ku toi kertsi, ja kaikki jotka tuntee niinan tajuaa miksi)

maria -
se oli nainen toisen planeetan, ja se hymyili mulle niin
kuin ei kukaan vielä milloinkaan
kun se minua hyväili ja kysyi
"kuuletko hiljaisena suuren valtameren pauhun?"
leevi and the leavings: nainen toiselta planeetalta (no sitähän se on, ja hippi)

turan -
kerää kynttilät pois
emme tarvitse nyt romantiikkaa
kun olen hankkinut meille tuvan täydeltä elektroniikkaa
leevi and the leavings: onnelliset (...)

johannes -
askeleiden mukaan ei tanssi enää kukaan kun rytmi meidät villitsee
jos hiukan vielä juovun vaatteistani luovun ja kaverit mua hillitsee-ee-ee-ee..
leevi and the leavings: pojat tanssimaan (tääki taitaa selittää itse itsensä)

en jaksa nyt keksiä enempää! lista jatkuu joskus jos on jatkuakseen. :D

sillon joskusTiistai 26.09.2006 03:00

oli niin kivaa

kamaluuxiaTiistai 19.09.2006 00:54

entinen ruotsinopettajani lukiosta, ulla voutilainen eli ULVO, istui sisäpihallamme tänään kun tulin kotiin.
pelästyin.

riemun päiväMaanantai 18.09.2006 16:17

inssi läpi! <3