IRC-Galleria

synttärityttö!Sunnuntai 26.03.2006 19:43

jee! mulla oli maailman parhaat synttärit. kiitos kaikille osallistuneille ja kiitos kaikista lahjoista, vaikkakin viinat meni jo jatkoilla viimeistä tippaa myöten. oli siis vaan niin kivaa ettei mitään rajaa.

plussaa.Maanantai 06.03.2006 22:21

lisäys outoihin tapoihin, jota en vaan muistanut viimeksi:

olen jo jonkun aikaa sitten huomannut, että tullessani metrolla kaupungilta päin kotiin (jään herttoniemessä), kohotan lähes aina vaistonvaraisesti päätäni kulosaaren kohdalla tarkistaakseni missä mennään. ja siis aina nimenomaan kulosaaren. yleensä siis luen jotain lehteä/kirjaa, ja jotenkin vaan juuri kulosaaren kohdalla aina tarkistan etten ole ajanut ohi. yleensä siis ennen kuin tulee kuulutus että kulosaari brändö, mutta siitä on nyttemmin tullut tapa, että jos en olekaan kohottanut päätäni ennen kuulutusta, on minun pakko "havahtua" ja katsoa ikkunasta ulos kun kuulen että nyt ollaan kulosaaressa. no, miksikäs ei.

mikä ärsyttää?Torstai 02.03.2006 02:14

kaksi asiaa jotka ovat todella erittäin rasittavia:

- viitatessa sormien napsuttelu
reteä kolli matikanluokassa keikkuu tuolillaan haarat levällään ja rennosti viitatessaan napsuttelee peukaloa ja keskisormea yhteen kiinnittääkseen opettajan huomion joko nuuskamälliä suussaan pyöritellen tai purukumia jauhaen. EI.

- äidinkielen runo/lyriikka/kuvataideanalyysit
suurin osa meistä varmasti tietää mistä on kyse; tekotaiteellista tyhjästä nyhjäisevää paskanjauhantaa. "joo, siis mun mielestä tän biisin lyriikat kuvastaa niinku tän yhteiskunnan tilaa, ja täs on selkeesti poliittinen sanoma, siis noi ruusut on niinku ne afrikan nälkää näkevät lapset ja sit toi aurinko on niinku länsimaat joka kuihduttaa ne ja toi talvi on se ku tulee lopulta ydinsota ja me kaikki kuollaan". niin raivostuttavaa, että menee jo lähinnä naurettavuuden puolelle.

oivalluksia elämästäKeskiviikko 22.02.2006 13:10

minusta on hienoa huomata, että vanhanaikaiset, huonoksikin todetut keinot saattavat edelleen toimia; oman läppärini hiiri toipuu aina hidastelusta kun pamauttaa konetta napakasti oikeaan alareunaan.

päivän runoKeskiviikko 08.02.2006 00:58

kevätsiivous!
päätä särkee
oksettaa.

[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 19:46

sain tosi hyvän idean tehä tollasen samanlaisen listan mun kaikista maailman oudoimmista fobioista ilman nakitusta!

1) suihku
pyrin käymään suihkussa aina vaan niin et muitaki on saman katon alla. jos oon himassa ni pidän ovenki auki. yksin en jostain syystä uskalla, tai pakkotilanteessa pystyn siihen mutta joudun koko ajan katsomaan ovea enkä pysty sulkee silmiä ja yritän olla tosi nopea. mä en osaa sanoa et mikä siinä on niin pelottavaa. niin joo ja vihaan jos kylpyhuoneessa on peili jonka näkee pakosti suihkutellessa. siis sil ei oo mitään tekemistä sen kanssa etten haluis katella itteäni peilistä vaan pelkään kai et sieltä peilistä näkyis jotain mitä ei pitäis.

2) liukuportaat
aina ku oon liukuportaissa yksin niin että edessäpäin ei oo ketään ni rupeen miettii miten kamalaa olis jos joku tuuppais mut pää edellä tästä alas ja menis kallo tohjoks ja.... ja sit tietty rupeen pelkää sikana ja tarraudun siihen kaiteeseen rystyset valkosina.

3) yksin kotona nukkuminen, tai joskus ihan muutenki vaan nukkuminen yksin vaik omassa huoneessani tai jonku vieressäki eli oikeestaan nukkuminen noin yleensä
tää alkaa menee jo ohi. tai sit ei. on nimittäin kausittaista. joskus ahdistaa niin paljon et hikoilen sängyn märäks enkä pysty nukkumaan. tästäkään en osaa sanoa et mikä siinä on niin pelottavaa.

4) ahtaat paikat
ei tää kyl oo ees mikään omituinen juttu.

5) ampiaiset
mua ei oo ees ikinä pistäny ampiainen, mut jostain syystä meen aina ihan sekasin jos kuulen ees etäistä surinaa. siks tähän vois melkee lisätä myös kärpäset ja paarmat, hehe. hämähäkkejä yms ötiäisiä en kyl pelkää yhtään.

haaste!Maanantai 30.01.2006 21:31

noni sain tanjalta haasteen, et pitää luetella viis oudointa tapaani. no niitähän riittää.

1) kynsienpielten ja kynsinauhojen pakonomainen riekaleiksi repiminen
niin, ei tää kai ees oo kauheen harvinaista ja tää on se mun kaikkein ärsyttävin tapa minkä kaikki tietää. sormet aina vereslihalla! eipä kai siitä sit sen enempää. sormiin ja kynsiin liittyen mul on myös semmonen ihme tapa et aina ku rupeen esim kirjottaa kokeessa ni painelen kynnenpielet peukalonkynnellä ja painan keskisormia yhteen. (??) :D

2) jalkojen yhteen hierominen peitto välissä
mä saan paremmin unta jos mä sänkyyn mentyäni hieroskelen kevyesti sisempiä jalkapohjanreunoja yhteen lakanan läpi.

3) ikenien kynnellä painelu ja ylähuulen pureksiminen
tää on kausittaista, mut jatkuu yleensä pari viikkoa putkeen, mistä seuraa ylähuulen sisältäpäin rikkoutuminen ja kipeät ja kutisevat ikenet (tosin se paineluki johtuu siitä, en tiiä onko ensin muna vai kana!). tätä tapahtuu onneks yleensä vaan kerran vuodessa tai harvemmin, nyt just kausi päällä, en ois muuten varmaan ees muistanu.

4) siisteyden tarve
mä en pysty joskus nukkumaan jos huone ei ole järjestyksessä (nyt on poikkeustilanne, ku oon kokoajan niin väsyny ja stressissä kirjotuksista). ja kaiken täytyy aina olla siistissä järjestyksessä, mä vihasin sitä ku sisko jätti aina näppiksen vinoon.

5) itekseen mumiseminen
mä saatan helposti yksin ollessani ruveta mumisemaan melkeen ääneti esim. kuvitteellisia tilanteita mitä satun kelailemaan. ja piirtelemään kevyesti ilmaan jotain kuviota sormillani. ei siinä muuten mitään mut noloa esim. bussissa.

mulla on kyllä tosi paljon tommosia erilaisia riittejä niinku toi sormijuttu ja vastaavanlaisia tapoja noin yleensä, kuten esim. isovarpaan ja etuvarpaan yhteen hierominen (en voi sietää kenkiä joissa sitä ei mahdu tekemään), niiden luettelemisessa menis ikuisuus!

ja haasteen saavat:
kaksu
LarryCrane
semisti
lorie
ja lopuks vielä siskoni frug mut ei se varmaan ees lue tätä eli luultavasti aika turha yritys :(
/muokkaus: ja johannes!

heräämisiäKeskiviikko 25.01.2006 11:26

heräsin tänään 05:00 herätyskellon soittoon. hetken hämmentyneenä mietittyäni muistin, että olin jossain vaiheessa keskellä yötä havahtunut puolivalveille unesta, ja vielä unen ja valveen rajamailla, jotenkin uneen liittyen, muuttanut herätyksen viideksi.

tosi ärsyttävää, ku en muista, mitä siinä unessa oikein tapahtui, ja miksi piti herätä viideltä.

mun vuosi uusi kaksituhattajakuusiLauantai 07.01.2006 20:38

alkoi päivän myöhässä, eli tänään on 6.

tajunnan rintaaMaanantai 02.01.2006 19:16

O_____________________o


joskus voi käydä näin.