IRC-Galleria

tänään mielessäTiistai 28.08.2007 03:09

istuin tänään bussissa (porvoo-helsinki), väsytti ja nälätti ja vähän ärsytti, joten rupesin kokoamaan listaa neuvoista vanhemmille. jotenka.

NEUVOJA HYVILLE VANHEMMILLE
kirjoittanut anonyymi mari s. /m. saraheimo helsingin ullanlinnasta


1. kiellä KAIKKI. mikäli esim. 16-vuotias poikasi tahtoo yöpyä pitkäaikaisen tyttöystävänsä luona - älä myönnä lupaa siihen. miksi? no, mistä sitä koskaan tietää. tyttöhän voi hyvästä maineestaan huolimatta olla vaikka joku kamala kuppainen lumppu. kieltämällä juomisen ja muun päihteidenkäytön totaalisesti (vaikka harrastaisitkin sitä itse) kitket luultavasti parhaiten jälkikasvustasi kiinnostuksen kyseiseen aiheeseen. ja mikäli et keksi hyvää syytä jollekin kiellolle, voit aina perustella sen itsellesi sillä, että omatkin vanhempasi kielsivät sinulta aikanaan kaiken (unohtamatta toki että hiihdit kouluun kesät talvet jne.)

2. kiellon perusteeksi riittää AINA "koska olen isäsi/äitisi ja sanon niin". olisihan se nyt kohtuutonta, ettei äiti, joka on täysin vapaaehtoisesti "antanut elämän lahjan" pienokaiselleen, eli pusertanut hänet tähän paratiisiin - puhumattakaan isästä, joka on hiellä, verellä ja kyynelillä kylvänyt siementään äidin salaiseen puutarhaan - saisi pelkästään sen varjolla kutsua sanaansa laiksi.

3. kiellon koskiessa päihteidenkäyttöä voit aina vedota siihen että olet/et ole tehnyt sitä nuoruudessasi itsekin tai teet/et tee sitä edelleen.

4. parhaita kasvatuskeinoja ovat uhkailu, lahjonta ja kiristys. uhkaillessa kannattaa aina käyttää samaa uhkausta useamman kerran - tämä saa lapset pelkäämään ukauksen toteutumista kerta kerralta enemmän!

5. mikäli ikinä puhut puhelimessa lapsesi kanssa/näet hänet kasvotusten, ja hän sammaltaa ja/tai hoipertelee, on luultavaa, että hän on käyttänyt huumeita. eihän pelkästä alkoholista nyt ihan niin sekaisin mene - ethän ainakaan itse koskaan muista menneesi!

6. älä turhaan yritä saada lastasi kunnioittamaan sinua. ei se kiittämätön rääpäle tee sitä kuitenkaan.

7. muodosta pentusi kavereista/seuralaisista mahdollisimman kärkeviä mielipiteitä - tietysti omaa etuasi tavoitellen - äläkä epäile jakaa niitä hänen kanssaan. esimerkkejä:
"voi pete kulta pieni, miksi sinä tuon maken kanssa leikit, kun tuo lasse on niin paljon mukavampi, käyttää niin paljon siistimpiä vaatteitakin, ja katsopa, miten hienoja leluja hänellä on! (ja hänen äitinsä on taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja)"
"saara kurpitsaiseni, tuo poikaystäväsi heka nyt vain on ihan kamala hampuusi, mikä lie hippi, mikset tapailisi tuota naapuripihan jokkea, hänhän on niin komea ja hyvinkasvatettu nuorimies (ja rikaskin vielä)"
"ne sinun nykyiset ystäväsi ovat ihan kamalia luusereita, eihän heistä taida kukaan opiskella yliopistollakaan, tuo veikko/minna/jykä/pipsa/väke/osku/sakke/sirkku/kaitsu/mikälie/haistakaapaska olisi sinulle niin paljon parempaa seuraa (ja hänen vanhempansa ovat kansanedustajia)"

8. älä ikinä kyseenalaista. mitään. mitä. teet. sillä olethan vanhempi, ja siksi väistämättä viisaampi, mitä ikinä teetkin.

9. vedä ittes jojoon.


ps. tämä merkintä ei ole omistettu pelkästään omille vanhemmilleni, neuvot on koottu useampien ihmisten vanhempien käyttäytymistä tarkkailemalla.
tehosekoitin - syön sipsejä

istun himassa syön sipsejä
ei mun elämässä oo kicksejä
koska ei oo minne mennä ja ei oo sua.

mä ootan vaa huomista
et pidemmän saan tukasta
koska ei oo minne mennä ja ei oo sua.

tunti tunnilta, päivä päivältä
ootan sua maailmalta tältä
...miks mä oon aina yksin?

tukka kasvaa tuhannes osa millin
mielenkiintoista, melkein promillen
enemmän kuin eilen, oon vaan mä.

istun himassa syön sipsejä
oon vaan mä ja mä
mä mä ja mä mä, mä ja mä....en oo edes ikinä kuullu koko biisiä, mutta olen vakuuttunut, että sen on oltava maailman paras.

tänään:Maanantai 30.07.2007 18:21

14:41 < raukkis> munat jäi vetoketjun väliin :(
14:41 <@Zzompp> nyyh
14:41 < raukkis> muistui mieleen kuinka kerran onkimatkal virveli
14:41 <@ensioItkonen> :D
14:42 < raukkis> sorsan syy miks se ootaa vetoketjun pesänrakennusaineeksi!

eilen:Maanantai 30.07.2007 18:20


14:18 < ponk> ei hätää, me käytiin jo homma läpi. minä olin juonut vähän
liikaa, kaikki muut olivat selvinpäin. olen pahoillani

tänään syödään:Torstai 19.07.2007 22:30

- entrecôte
- halloumi
- kirsikkatomaatti-kevätsipuli-basilikasalaatti

<3

ps.Torstai 12.07.2007 16:45

oon vihdoin keksiny elämänmottoni. se menee näin: "kannattaa aina olla yrittämättä parastaan, sillä siten voi ikuisesti elää siinä luulossa, että pystyisi mihin vaan, jos vain jaksaisi panostaa."

näin se itsetunto kohenee, lapset!

on kaikki niinkuin ennenkinTorstai 12.07.2007 15:30

sain kotiin:

- inter net
- tieto kone
- kaapeli tv kanavoita 2x viikoks

menkää vaa puistoon, mut löytää himast!

HYVÄT NAISET JA HERRATTiistai 10.07.2007 17:08

raptori on ehkä poistunut planeetalta, mutta meikämandoliino on lunastanut kirkkain pistein opiskelupaikan haaga-helian matkailualan koulutusohjelmasta!

kiitos kiitos, olette loistava yleisö.

<33333

vittu mä oon innoissani.

mitä olen kaivannutPerjantai 29.06.2007 05:14

istutaan emmin kanssa sen huoneessa kuuntelemassa täysin randomia musiikkia (tällä hetkellä RAPTORI, äskettäin - useampaan otteeseen - IHANAA LEIJONAT IHANAA), lauletaan mukana silloin tällöin ja ennen muuta fiilistellään.

kiitos unioninkatu 45 h 104 2006-2007, se oli siinä, mutta tämä EI ole tässä. eli näillä mennään: pidetään huumori yllä, ikinä ei anneta periks, ja eiku lisää paskaa housuun!

<3

ps.Keskiviikko 27.06.2007 17:25

kivaa on. pitkästä aikaa. vaikka vähän sataakin. jee.

tietty aina voi olla kivompaakin, eikä mulla ole oikein mitään selkeitä kesäsuunnitelmia, joten ehdotuksia otetaan vastaan!!