IRC-Galleria

ikäväKeskiviikko 26.09.2007 23:58

ottaa päähäKeskiviikko 26.09.2007 02:53

vittu
mies nais
nais
verta
pliis
yes/no?


o=(%)o
Juuso sanoo:
Suomi on paska maa. Vittu aina tulee vettä tai lunta ja kaiken näköstä muuta. Helvetti.

--


haluun
matkoille

en mä ees oikeesti haluisSunnuntai 16.09.2007 21:11

osata lucid-dreamingii, sehän ois ihan perseestä. kelatkaa ny. eihän sen jälkeen haluis enää ikinä olla hereillä.

taisiis tietty HALUAISIN mut ehkä sit ku oon iso ja rikas ja voi vaan nukkua. siinähän varmaa laihtuiski ku ei söis koskaa. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. tosin must on nykyään ehkä ihan kivaa olla pikkasen pläski. en ole vielä päättänyt.

tänään:
- heräsin krapulassa (olen vieläkin)
- kiukuttelin vierestäni heränneelle henkilölle koko aamun
- söin kaikkea hyvää
- musisoin jarnon kanssa (sil on kaikkea siistiä, mm. melodica, huuliharppu, sormipiano, joku ihme muupiano, hölmö trumpetti, xylofoni, kitara..)
- unohdin laittaa tissiliivit
- kävin katsomassa elina salon haastattelun orionissa
- harkitsen, että meniskö katsomaan orioniin punahilkkaa, koska siinä näyttelee mun molemmat tädit, joista toista en ikinä päässyt tapaamaan, kun mokoma näyttelijänrotjake potkas tyhjää jo kauan ennen ku mä edes synnyin (ja josta olen nähnyt todella rajoitetun määrän edes kuvamateriaalia [1kpl]).

tosi siistiä nähdä leffan näyttelijäkaartissa SARAHEIMO ku tietää, et kyse on mun sukulaisista 100% varmuudella.

ei mitään hajua miks kirjotin ylipäätään, ei tässä merkinnässä oikein ole mitään mielenkiintoista............. en jaksa edes kirjottaa oikein, kato ny tostaki puuttu i tosta kirjottaa ja äsken tein pilkkuvirheen. eiollos.

no joo näin eilen tanjaa ja se oli aika ennen kuulumatonta

kickeböö

KIITOS 1700-1800Tiistai 11.09.2007 21:07

tällasta olis tietty voinu odottaakin tämmösenä päivänä, ku kaikki muukin on perseestä, menee päin helvettiä, väsyttää ja suututtaa, mutta valitettavasti se ei ainakaan poistanut vitutuksen määrää.

eli siis, menossa kasvohoitoon stokkalle, hekumoiden koko matkan ajatuksella ihanasta, rentouttavasta tunnin kasvohoidosta/-hieronnasta huonon päivän päätteeks, kunnes paikan päälle päästyäni:

*kling kling*
työntekijä: "hei"
minä: "hei, mul ois millalle aika klo 17, onks se viel tullu"
t: "hetkinen.. .... ... jaa no milla on kyllä tulossa vasta kuudeksi"
m: "no kyllä mä viideks sen ajan varasin"
t: "... jaa ei sitä varausta kyllä täällä kirjassa näy"
m: "no laittokohan se sen vahingossa ens viikolle"
t: "hetkinen... ... ..eeeei sielläkään kyllä näy"
m: "vai niin. no mitähän tässä on sitten käynyt kun mulla lukee paperillakin tiistaina klo 1700"
hetkinen kuluu, kunnes:
t: "jaaaa joo onhan tänne merkattu, mut tosi epäselvästi.. tota noin, mitähän me nyt sit tehtäis, öö"
m: "joo mä lähen kotiin. kiitos. hei."

tänään mielessäTiistai 28.08.2007 03:09

istuin tänään bussissa (porvoo-helsinki), väsytti ja nälätti ja vähän ärsytti, joten rupesin kokoamaan listaa neuvoista vanhemmille. jotenka.

NEUVOJA HYVILLE VANHEMMILLE
kirjoittanut anonyymi mari s. /m. saraheimo helsingin ullanlinnasta


1. kiellä KAIKKI. mikäli esim. 16-vuotias poikasi tahtoo yöpyä pitkäaikaisen tyttöystävänsä luona - älä myönnä lupaa siihen. miksi? no, mistä sitä koskaan tietää. tyttöhän voi hyvästä maineestaan huolimatta olla vaikka joku kamala kuppainen lumppu. kieltämällä juomisen ja muun päihteidenkäytön totaalisesti (vaikka harrastaisitkin sitä itse) kitket luultavasti parhaiten jälkikasvustasi kiinnostuksen kyseiseen aiheeseen. ja mikäli et keksi hyvää syytä jollekin kiellolle, voit aina perustella sen itsellesi sillä, että omatkin vanhempasi kielsivät sinulta aikanaan kaiken (unohtamatta toki että hiihdit kouluun kesät talvet jne.)

2. kiellon perusteeksi riittää AINA "koska olen isäsi/äitisi ja sanon niin". olisihan se nyt kohtuutonta, ettei äiti, joka on täysin vapaaehtoisesti "antanut elämän lahjan" pienokaiselleen, eli pusertanut hänet tähän paratiisiin - puhumattakaan isästä, joka on hiellä, verellä ja kyynelillä kylvänyt siementään äidin salaiseen puutarhaan - saisi pelkästään sen varjolla kutsua sanaansa laiksi.

3. kiellon koskiessa päihteidenkäyttöä voit aina vedota siihen että olet/et ole tehnyt sitä nuoruudessasi itsekin tai teet/et tee sitä edelleen.

4. parhaita kasvatuskeinoja ovat uhkailu, lahjonta ja kiristys. uhkaillessa kannattaa aina käyttää samaa uhkausta useamman kerran - tämä saa lapset pelkäämään ukauksen toteutumista kerta kerralta enemmän!

5. mikäli ikinä puhut puhelimessa lapsesi kanssa/näet hänet kasvotusten, ja hän sammaltaa ja/tai hoipertelee, on luultavaa, että hän on käyttänyt huumeita. eihän pelkästä alkoholista nyt ihan niin sekaisin mene - ethän ainakaan itse koskaan muista menneesi!

6. älä turhaan yritä saada lastasi kunnioittamaan sinua. ei se kiittämätön rääpäle tee sitä kuitenkaan.

7. muodosta pentusi kavereista/seuralaisista mahdollisimman kärkeviä mielipiteitä - tietysti omaa etuasi tavoitellen - äläkä epäile jakaa niitä hänen kanssaan. esimerkkejä:
"voi pete kulta pieni, miksi sinä tuon maken kanssa leikit, kun tuo lasse on niin paljon mukavampi, käyttää niin paljon siistimpiä vaatteitakin, ja katsopa, miten hienoja leluja hänellä on! (ja hänen äitinsä on taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja)"
"saara kurpitsaiseni, tuo poikaystäväsi heka nyt vain on ihan kamala hampuusi, mikä lie hippi, mikset tapailisi tuota naapuripihan jokkea, hänhän on niin komea ja hyvinkasvatettu nuorimies (ja rikaskin vielä)"
"ne sinun nykyiset ystäväsi ovat ihan kamalia luusereita, eihän heistä taida kukaan opiskella yliopistollakaan, tuo veikko/minna/jykä/pipsa/väke/osku/sakke/sirkku/kaitsu/mikälie/haistakaapaska olisi sinulle niin paljon parempaa seuraa (ja hänen vanhempansa ovat kansanedustajia)"

8. älä ikinä kyseenalaista. mitään. mitä. teet. sillä olethan vanhempi, ja siksi väistämättä viisaampi, mitä ikinä teetkin.

9. vedä ittes jojoon.


ps. tämä merkintä ei ole omistettu pelkästään omille vanhemmilleni, neuvot on koottu useampien ihmisten vanhempien käyttäytymistä tarkkailemalla.
tehosekoitin - syön sipsejä

istun himassa syön sipsejä
ei mun elämässä oo kicksejä
koska ei oo minne mennä ja ei oo sua.

mä ootan vaa huomista
et pidemmän saan tukasta
koska ei oo minne mennä ja ei oo sua.

tunti tunnilta, päivä päivältä
ootan sua maailmalta tältä
...miks mä oon aina yksin?

tukka kasvaa tuhannes osa millin
mielenkiintoista, melkein promillen
enemmän kuin eilen, oon vaan mä.

istun himassa syön sipsejä
oon vaan mä ja mä
mä mä ja mä mä, mä ja mä....en oo edes ikinä kuullu koko biisiä, mutta olen vakuuttunut, että sen on oltava maailman paras.

tänään:Maanantai 30.07.2007 18:21

14:41 < raukkis> munat jäi vetoketjun väliin :(
14:41 <@Zzompp> nyyh
14:41 < raukkis> muistui mieleen kuinka kerran onkimatkal virveli
14:41 <@ensioItkonen> :D
14:42 < raukkis> sorsan syy miks se ootaa vetoketjun pesänrakennusaineeksi!

eilen:Maanantai 30.07.2007 18:20


14:18 < ponk> ei hätää, me käytiin jo homma läpi. minä olin juonut vähän
liikaa, kaikki muut olivat selvinpäin. olen pahoillani

tänään syödään:Torstai 19.07.2007 22:30

- entrecôte
- halloumi
- kirsikkatomaatti-kevätsipuli-basilikasalaatti

<3