IRC-Galleria

Tyttöjen toiveetSunnuntai 09.12.2007 03:04

15-30-vuotiaat tytöt uneksivat poikaystävästä joka: on komea, huumorintajuinen, rikas, hyvin koulutettu, hyväkroppainen, arvostaa henkisiä asioita, on siisti, osaa kokata gourmet-ruokaa, pukeutuu hyvin, on täsmällinen, ei niuhota, juo vain vähän viiniä hyvässä seurassa, pitää lapsista ja eläimistä.

30-40-vuotiaat tytöt uneksivat poikaystävästä joka: on hyväluonteinen, pitää lenkkeilemällä huolta kunnostaan, ei anna äidin määrätä koko elämästään, osaa piilottaa orastavan kaljamahansa ja kaljunsa, töppäilee vain tutussa seurassa, ei lainaile rahaa, osaa tehdä ruokaa itselleen, omistaa ehjät, puhtaat sukat.

40-50-vuotiaat tytöt uneksivat poikaystävästä joka: on kiva, jos ei komea niin ainakin puhdas, on joskus iloinen, ei laita ylleen liian pientä t-paitaa, ei kuorsaa liikaa, ei hermostu joka asiasta, osaa sanoa joskus kohteliaisuuden pikkusievissä, ei marise rahantuhlauksesta, käy suihkussa ilman eri kehotusta.

50-60-vuotiaat tytöt uneksivat poikaystävästä joka: osaa keskustella syvällisesti Kauniista ja Rohkeista, pesee hampaansa sillon tällön, jaksaa valvoa viikonloppusin kymmeneen, pysyy kotona muutaman drinkin nautittuaan, ettei järjestä ulkopuolisille ylihauskoja hetkiä, osaa lämmittää teeveden.

60-100-vuotiaat tytöt uneksivat poikaystävästä joka: omaa istuvat tekohampaat ja hyvin toimivan vatsan, syö mukisematta kaikki pöperöt, käy saunassa ja vaihtaa kalsarit kerran viikossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.