IRC-Galleria

tatskaa raastaa hirviästi nämä ns. turhat, Helvetin Hupaisat™ yhteisöt ja sehän pitää jakaa maailman kanssa (tai siis niiden kahden henkilön, jotka päiväkirjaani katsoo) kello neljä torstaiaamuna.

Mikä niissä on sitten vikana? Parhaiten asian kertoo Stan Saanila (mahtava mies muuten, fiksu ja hauska, eikä varmasti enää muista minua), kun kysyin häneltä GUSU-aikoina mailitse, mitkä näistä jutuistani ovat mielestäsi hauskoja ja lähetin liitteenä listan. Hän vastasi, ja nyt quottaan vain punaisen langan:

"Olen pahoillani, mutta en aio lajitella juttujasi tyhmiin tai nokkeliin, koska kysymys ei ole siitä. Vaan siitä, ovatko ne totta. […] tervetuloa kurkistamaan maailmaani, tällainen minä olen, ehkä vähän liioitellusti ja hauskasti kerrottuna, mutta joo, tämä on totta: näin todellakin kävi, tätä mieltä olen oikeasti asioista, just näin mä mietin"

Vastaus oli siis lavaharrastukseen, mutta käy yhtä lailla ellei paremmin tänne. Tuommoinenhan se profiilisivu pitäisi kaiken järjen mukaan olla - ollaan terveen egoboostauksen ohella ehkä vähän kertomassakin itsestään. Ei kukaan huumoria tuomitse, mutta "raiskasin ne, poltin ne, söin ne"... Elkee kehatko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.