IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

tatska, kansalaisjournalistiTiistai 13.05.2008 03:47

Mikko Alatalo tekee sitä mielellään


(TAMPERE) Pitkän linjan kuurojen viihdyttäjä, sittemmin politiikkaan ja tuoreiltaan pormestariehdokkaaksi siirtynyt Mikko Alatalo on valitettavasti julkaissut uuden albumin pitkän - vaan ei riittävän pitkän - tauon jälkeen. Alatalo itse on kuitenkin tyytyväinen "Kaikki sitä tekevät mielellään" -nimeä kantavaan hirvitykseen.

"Ehkä paras mitä on, parempi ku Beckham", heitti muusikko faktat pöytään.

Mies paljasti paskakiekosta myös yllättäviä tarkennuksia, mm. erikoisen aisaparinsa.

"M.A. Numminen tuli halvimmaksi. Äijä lähti mukaan, kun lupasin vapaavalintaisen jäykän Alkosta. Saa olla poika taas nauhotusten jälkeen boogiena koko yön", vitsaili Alatalo järkyttävä takatukka hulmuten.

Yhteiselo studiossa ei kuitenkaan ollut aivan ongelmatonta.

"Sen jätkän jänispuku hais siis ihan paskalle. Tuskin sitä on pesty ikinä. Yhtenä päivänä käskin kyllä ottaa se pois, mutta munasillaanhan se jätkä siellä alla oli."

Eittämättä mielenkiintoisen duon aikaansaannoksesta Alatalo pystyi kertomaan, että jokaisella albumin biisillä on tarina.

"Esim. avausraidassa Numminen saa vihdoin kookospähkinänsä rikki, johon minä kiskon taustavokaaleilla aina, että "kylläpä sitä ny ollaan niin neekeriä, neekeriä". Muita sanoja ei ole, ja biisi kestää 23 minuuttia. Pitää olla uusiutumiskykyä, kato", valisti poliitikko polleana kasarilasien takaa.

Lehden tiedusteltua miehen politiikkaosastosta, Alatalo saneli varsin ihmisläheisesti.

"Kuten nettisivuillani mainitsen vaaliohjelmastani, pitää olla ihmistä lähellä. Itse varsinkin tykkään olla sellaisten alle 12-vuotiaiden välittömässä läheisyydessä, paras on läski kymppi", kiteytti pormestariehdokas haastattelun loppuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.