IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

tatska, kansalaisjournalistiTiistai 13.05.2008 03:47

Mikko Alatalo tekee sitä mielellään


(TAMPERE) Pitkän linjan kuurojen viihdyttäjä, sittemmin politiikkaan ja tuoreiltaan pormestariehdokkaaksi siirtynyt Mikko Alatalo on valitettavasti julkaissut uuden albumin pitkän - vaan ei riittävän pitkän - tauon jälkeen. Alatalo itse on kuitenkin tyytyväinen "Kaikki sitä tekevät mielellään" -nimeä kantavaan hirvitykseen.

"Ehkä paras mitä on, parempi ku Beckham", heitti muusikko faktat pöytään.

Mies paljasti paskakiekosta myös yllättäviä tarkennuksia, mm. erikoisen aisaparinsa.

"M.A. Numminen tuli halvimmaksi. Äijä lähti mukaan, kun lupasin vapaavalintaisen jäykän Alkosta. Saa olla poika taas nauhotusten jälkeen boogiena koko yön", vitsaili Alatalo järkyttävä takatukka hulmuten.

Yhteiselo studiossa ei kuitenkaan ollut aivan ongelmatonta.

"Sen jätkän jänispuku hais siis ihan paskalle. Tuskin sitä on pesty ikinä. Yhtenä päivänä käskin kyllä ottaa se pois, mutta munasillaanhan se jätkä siellä alla oli."

Eittämättä mielenkiintoisen duon aikaansaannoksesta Alatalo pystyi kertomaan, että jokaisella albumin biisillä on tarina.

"Esim. avausraidassa Numminen saa vihdoin kookospähkinänsä rikki, johon minä kiskon taustavokaaleilla aina, että "kylläpä sitä ny ollaan niin neekeriä, neekeriä". Muita sanoja ei ole, ja biisi kestää 23 minuuttia. Pitää olla uusiutumiskykyä, kato", valisti poliitikko polleana kasarilasien takaa.

Lehden tiedusteltua miehen politiikkaosastosta, Alatalo saneli varsin ihmisläheisesti.

"Kuten nettisivuillani mainitsen vaaliohjelmastani, pitää olla ihmistä lähellä. Itse varsinkin tykkään olla sellaisten alle 12-vuotiaiden välittömässä läheisyydessä, paras on läski kymppi", kiteytti pormestariehdokas haastattelun loppuun.

PersoonallisuudestaTorstai 08.05.2008 20:37

http://www.xestia.net/testit/persoonallisuus.php


"63% - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
5% - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
30% - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
71% - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva."


Ulospäinsuuntautuneisuus vain 63%? Ilmeisesti seurallinen ei riitä, vaan pitää kaivata jännitystä, ottaa riskejä ja toimia mielijohteesta. Eli jos lyön jotain randomia isoa korstoa munuaisiin ku huomenna meen töihin, olisin ulospäinsuuntautuneempi? (Tosiasiassa ehkä sisäänpäin, sen verran tuo nenäkin varmaan uppois ku vuoro siirtyis korstolle.)
Ja valheasteikko 71! Koska en ole varastellu ja olin kiltti lapsi? Eihän semmosia voi olla olemassa, ajattelee Eysenck, poika puhuu paskaa! Mut kiitti tästä Kirsi, nyt oon tylsä, valehteleva, alipainonen mies. Mie luulin, et galleria kohentaa tätä itsetuntoa.

Post scriptumina pakko kopioida kohta, jonka "ei - juu" ei jättänyt tulkinnanvaraa - numero 95: "Siirrättekö joskus huomiseksi sen, mitä pitäisi tehdä tänään?"

The Perry Bible FellowshipTorstai 10.04.2008 23:23

Tässä Fingerporin puujalkatyyliä mustalla huumorilla ja miltei aina eri tekniikalla taiteiltuja. Nämä perustuvatkin enemmälti kuviin ja ovat idealtakin monipuolisempia.

http://pbfcomics.com/

Väistykää sivuun, te kurjat!Tiistai 01.04.2008 00:31

http://www.imdb.com/name/nm2602530/

Sovittasko joku aika millo nimmareita voi käydä? Ku ei siitä muute tuu mitää et summeri soi pitki yötä, pitäähä miun saada elää normaalii elämää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 23:06

Kuumista aiheista voi kirjoittaa muutenkin kuin leijonakorun takaa vaahdoten. Parhaita lukemiani kantaaottavia blogeja.

http://www.halla-aho.com/scripta/

Toisella menee enemmän pakinaksi sarkasmia tihkuvilla esimerkeillä, tosiasiat siis kuitenkin tiukasti mukana:

http://reinoblog.blogspot.com/

If you have a degree in linguistics...Sunnuntai 02.03.2008 19:47

Intellektuaalisia tummanpuhuvia strippejä meille vitun fiksuille. Siis suupielet alaviistoon ja klikkaus. Muistakaa aina loppuun hymähdys ja brittienglannilla "Yes, indeed". Katsomisen arvoisia.

http://www.asofterworld.com

Soneran vitun paljon parempi pakettiPerjantai 29.02.2008 17:36

Pohjustusta: viikko kaks sitte hempee naisääni soitti, asiana myydä miule Soneran liittymä. Sanoin, et itseasiassa vaihdoin pari vuotta takaperin Sonerasta pois ku dna:lta heitettii faktat pöytään ja Sonera osottautu kalliimmaks.

No paljo oli kysymyksiä laskun suuruuksista ynnä muusta, mut sit halusin lopettaa puhelun sanomalla, et nyt on oikeestaa tärkeempänä hommata ehjä kapula tän kräpin tilalle, et voi yleesä harrastaa noita puheluita, mikä tosin oli ihan totta (luuri kesti intin leirit ja tetsaukset, sit hajos ku tippu punkasta).

Vaan lääke löyty tähänki - ne myi myös puhelimia kytkynä. Köyhänä ihmisenä alko uus kapula kiinnostamaan varsinki ku kokonaishinnaks sille jäis vuodenki sopimuksella alle satane. Lopputuloksena tiedot sinne ja Nokia 6267 plus liittymä tänne.

Oottelin jo hiljallee puhelinta ku tän viikon aikana sano et tulis. Ei tullu puhelinta, tuli ennakkomaksu: 600e. Perustuu kuulema kohtaan 8.3 Soneran toimitusehdoissa. Naisääni kaks viikkoa takaperin ei maininnu kohdasta 8.3. Nii, mie oon työmarkkinatuella ja tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu mm. syöminen. Ok, kyseessä on pantti eli sen saa hyvityksenä myöhemmissä laskuissa, mut siis vittu, jos miula ei oo varaa ostaa 200 euron arvosta puhelinta kerralla, vaan hommaan sen kuukauserissä, ni miula ei varmaa oo könttänä heittää 600 euroakaa, tuli se takas tai ei.

Mitä tässä yritän sanoa ja neuvoa teille, niin älkää asuko missään vaiheessa solussa alaikästen kanssa, koska ne avaa oven TV-lupatarkastajalle ja koska oot ainoo täysikäne, sinä_maksat_kaiken. TV-lupamaksut pitää myös kyetä hoitamaan, vaikka muistutukset meniski 3 kuukautta muuton jälkee vanhaan osotteeseen. Ennustakaa, vittu! Älkää myöskään uskoko Mikkoa ulosottovirastossa, kun se sanoo et siitä aiheutunu täysin turha maksuhäiriömerkintä poistetaan samantien. Sitä ei ilmeisesti poisteta.

Testing, testing...Lauantai 09.02.2008 04:29

"How would you feel about the fact that you're fighting a bunch of kids?

* This is so wrong - these are children for pete's sake. I don't think I could fight them, even in self defense.
* I'll do what I have to and fight just hard enough to win
* To hell with morality, I'd be too busy pile-driving, crane-kicking, and bare-knuckle bashing them all the way back to kintergarten"

Tiukkoja moraalisia valintoja. Noh, tiedänpä taas yhden asia enemmän: 5-vuotiaita lapsosia kaatuisi heinän lailla tasan 13 kappaletta.

Mitä vittua, niinkö? Selvittäkää uteliaisuudenhalunne ja klikatkaa:

http://www.howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/

[Ei aihetta]Torstai 07.02.2008 19:54

Jarppa sanoo:
saatan tulla takas galleriaan

Päivittelin yhteisöjäTorstai 07.02.2008 19:25

Alkoi tulla tuo 60 kovasti vastaan, joten piti vähän priorisoida musa- ja tv-puolilta. Yleistin Kissit, Metallicat, Bon Jovit, Judas Priestit ynnä muut vastaavat noihin genreyhteisöihin. Pitäisi kyllä noilla porukalle selvitä, että edellä mainitut uppoo. Samassa syssyssä sai lähteä Prisonit ja Heroesit ja näin. Paljoa vähemmäksihän nuo ei tippunu, sillä samalla lisäilin muutaman "ei niin suositun" ko. alueille.

Jaa mikä hyöty tästä oli? No ainakin mainostus. Kaikkihan tietää jonku Metallican tai Heroesin ja varmasti tehny päätöksensä näistä. Mutta jos diggaamani harvinaisemmat kermat, kuten Gringos Locos tai television Whose Line is it Anyway ja The Big Fat Guiz of the Year, saa minun avullani uusia ystäviä, tunnen itseni huomattavasti kovemmaksi. Gallerian Jehovaksi, ikään kuin.
« Uudemmat -