IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

taas jotain sanottavaa (mukamas)Perjantai 30.11.2007 01:08

Syksy se vaan tekee tuloaa, ja jarkyttavaa ajatella, etta pian on 4kk takana. Kuinka ihmeessa tuo aika voi menna niin nopeaa, ei vaan kasita. No mutta paaseepa nopiampaa kotia xD tai no itseasiassa mahan oon taalla ylimaaraisen paivan, kun tuo karkausvuosi sattuu kohdalle xD

Yhden kaverin aiti tuli kaymaan jokun aika sitten ja sanoi tyttarelleen, etta on muuttunut paljon kylmemmaksi. Ennen tottunut puhumaan kaikki ongelmat, mutta taalla ollessa ei ketaan kelle puhua samalla lailla. Ja itseasissa ma uskon tuohon aika vahvasti. Kun eipa tuolle isantaperheelle niin paljon voi puhua, saatika niita kiinnostaa niin paljon. Tosin perheet on erilaisia, mutta taalla koko ongelmista puhuminen ei ole ollenkaan samanlaista mita siella. Sen takia varmaan taalla ihmiset eroaakin niin helposti. Mikahan tamankin pointti taas oli, varoitus kai jos meikalainenkin tulee takaisin hiljaisempana.

Leivoin muuten pullaakin tanaan xD onnistui jopa.. tosin tiian syyn minka takia nuo leipomiset ei onnistu samalla lailla kuin kokkaamiset. Tuossa uunissa vain alavastukset, joten kaikki palaa aina jonkun verran pohjasta. Ja asia mika yllatti mut oli se , etta ma loysin KARDEMUMMA maustetta taalta.. en ois ikina tuotakaan uskonu.. Siis 258 paivaa jaljella.. huh..apua.. ja pari viikkoa koulua jaljella, itse asisassa ens viikko jos ihan tarkkoja ollaan. Sitten taytyneekin kehittaa jotain tekemista illoiksi.. ehkapa aloittais jonkun uuden harrastuksen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.