IRC-Galleria

taxor

taxor

wtb waif -/- taxor in fb

random poll Keskiviikko 21.11.2007 18:11

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että taxor ennakoi osaltaan hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä.

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos taxor näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa viimeaikaisia absurdeja väittämiä.

Tosiasia on, että taxor avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti runsain määrin esiintyvää suurpiirteisyyttä sekä rauhattomuutta.

Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta taxor johdattelee meidät ja tukiryhmämme kohti huomaamattomia haittatekijöitä.

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos taxor mallintaa kokonaiskuvaa käyttäen hyödykseen esimerkiksi huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja.

Universaalista näkökulmasta katsoen taxor aiheuttaa huolestumista suunniteltaessa yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Keskeiset ideologiset periaatteet osoittavat, että taxor noudattaa epäilemättä ideatasolla laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä. ....
...
....
.....
ooon mie vaan mones mukan jos keneraattorilt olemattomalt kysytään .... onneks kumpaakaa ei ooo oikeesti olemassa ... siis mua tai keneä


Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että taxor auttaa käyttäjää ymmärtämään tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla.

yks viel kiello päälle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.