IRC-Galleria

bitchin'Maanantai 19.02.2007 16:15

Näitä otsikkoja on jotenkin turhauttavaa keksiä, kun en kirjoittaisi tavalliseen päiväkirjaankaan sellaisia. Mutta kun nyt taas vituttaa. Ja tällä kertaa ajattelin antaa kaikkien pikku murusten lukea tädin kestokiukkuilua. Jee kivaa!! Pelastan hyvin alkaneen päiväsi suuremmalta optimismilta!

MySpace
Väsäsin itselleni profiilin MySpaceen, mutta se saakutin sivusto tökkii niin, etten ehdi tallentaa tekstejä ja sitten ne katoavat jonnekin bittilehmänpyllyyn. Siksi päädyin takaisin vanhaan uskolliseen irc-galleriaan. En jaksa selvittää, mikä MySpacessa on vikana, onhan näitä minne purkaa tuntojaan. Sitäpaitsi täällä ei ole vielä toistaiseksi tullut kaveripyyntöjä miltään karvaisilta pornoturjakkeilta niinkuin MySpacessa. Hilpeää, jos olisikin.

Eduskuntavaalit
Yritin selvittää vaaliehdokasta yhdellä jos useammallakin vaalikoneella, mutta jotenkin annetut ehdokkaat eivät silti täytä poliittista tyhjiötäni. Toisaalta en ole ottanut kovinkaan paljoa selville eri puolueiden ajamia asioita. Ei kai yksittäinen edustaja tai sellaiseksi haluava voi politiikaltaan paljoa poiketa edustamansa puolueen linjauksesta. Ainakin näin sen pitäisi olla. Tiedä sitten, mikä on totuus. Totta ainakin on se, että äänestys tulee olemaan hieman vaikeaa, jos ei omaa ehdokasta löydy. Pitää jatkaa ehdotettujen ehdokkaiden tarkastelua mikroskoopilla. Sellainen pieni inhottava kutina monen varsinkin nuoren ehdokkaan kohdalla on, että nämä tilliäiset haluavat eduskuntaan vain siksi kun liksa on niin hyvä. Elämäntyönsä tehneet konkarit todennäköisesti pystyisivät vetämään vastaavanlaista liksaa muissakin tehtävissä, mutta tilanne on kyllä ihan toinen nuorilla ehdokkailla. Sori nyt vaan pullaposket. Luotan kokemukseen.

Jumitus jatkuu
Jos ei tuo henkinen puoli ole aina ihan hallussa, niin fyysinen se vasta raihnainen onkin. Tänä aamuna taas heräsin sellaisen pökkelönä, ettei ole totta. Venyttelystä ei ollut paskankaan apua. Ja tätä on jatkunut jo pari kuukautta. Älkää, muruset, vanhentuko tällä tavalla ja näin nopeasti. Tämä huonon ergonomian tietsikkapöytä ei ole selkävammaiselle kovin otollinen paikka viettää aikaa, mutta kai ihmisen jotain on tehtävä. Jos ei muuta niin kirjoitettava rivikaupalla soopaa toisten iloksi. Mutta olisi kai hyvä joko hankkia uusi pöytä ja tuoli, tai vaihtaa kone läppäriin, jolloin voisin vaihtaa työasentoa. Vaikkapa makoilla sohvalla. Kuulostaa hyvältä...

Lähdenpä tästä ulos keräämään D-vitamiinia nyt, kun siellä kerran arskakin paistaa. Voisi poiketa kirjastoonkin palauttamaan kaikki nuo yleissivistävät sarjakuvakirjat.
Olisikohan siellä uusia?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.