IRC-Galleria

teppana1980

teppana1980

Muistakaa ystäviänne <3

PikkujoulutarinaTorstai 06.11.2008 10:20

Pikkujoulutarina
Vaimolla oli kauhea päänsärky ja hän sanoi miehelleen, että mies menisi yksin juhliin. Mies oli uskollinen aviomies ja kieltäytyi, mutta vaimo painosti ja sanoi, että hän ottaa pari asperiinia ja menee sänkyyn, ja ettei siinä ei ole mitään järkeä että miehen illan vietto pilaantuu vain siksi että hän ei pääse menemään. Niin mies otti naamiaispukunsa ja lähti menemään.

Kun vaimo heräsi ilman päänsärkyä noin tunnin sikeän nukkumisen jälkeen, ja oli vielä ilta varhain, hän päätti lähteä juhliin. Kun mies ei tiennyt hänen naamiaispukuaan, niin hän ajatteli pitää hieman hauskaa katsomalla miehensä käytöstä kun hän oli yksin juhlissa. Niin hän oli pian juhlissa ja huomasi hetken kuluttua miehensä naamiopuvussaan liikkumassa ympäri tanssilattiaa. Hän tanssi jokaisen nuoren naisen kanssa, nipistellen takamuksia ja suudellen heitä.

Vaimo, joka oli tosi näyttävä nainen itsekin, käveli miehen luo. Mies näki hänet ja jätti tanssipartnerinsa oman onnensa nojaan omistautuen täysin hänelle.

Vaimo päätti antaa asioiden mennnä niin pitkälle kuin mies vain haluaisi, luonnollisesti koska tämä oli miehensä. Muutaman drinkin jälkeen mies kuiskasi pienen ehdotuksen naisen korvaan ja hän suostui. Niin he menivät autojen luo ja rakastelivat intohimoisesti auton takapenkillä.

Juuri ennen naamioitten riisumista puolelta öin, vaimo livisti ja meni kotiin. Hän pisti naamiaispukunsa pois ja meni sänkyyn miettien minkälaisen selityksen mies antaisi käytökselleen.

Vaimo istui sängyssä lukemassa, kun mies tuli kotiin. Niinpä hän kysyi mieheltä, kuinka juhlissa oli mennyt: "Ei siellä tapahtunut mitään erikoista, tiedät että minulla ei ole hauskaa kun sinä et ole mukana."
Sitten vaimo kysyi: "Tanssitko paljon?"
"En tanssinut kertaakaan! Kun tulin paikalle tapasin Martin, Kallen ja pari
muuta kaveria, niinpä menimme vierashuoneeseen ja pelasimme pokeria siellä
koko illan."
"Sinä varmaan näytit typerältä kun istuit pelaamassa naamiaispuku päällä", vaimo sanoi pilkallisella äänellä.
Siihen mies vastasi: "Oikeastaan annoin pukuni veljelleni ja hänellä oli ollut mahtava ilta."
:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.