IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Marraskuu.Tiistai 01.11.2005 23:36

Huh huh. Kaikki joiden kuuluu tietää, tietävät miksi huokailen. Ei ole elämä aina helppoa. Tai siis on, mutta joskus hieman monimutkaista. Pitkä viikko ja kuukausi edessä.
Tännehän voin kirjoitella kaikkea vähän pöllöä kun ei tänne kaikki (siis kaikki niistä kahdesta tyypistä jotka käyvät katsomassa kuviani) ymmärrä kurkata.
Eli nyt hieman selvennän asioita:

terq kuuluu lausua terk.

Se Q-kirjainhan on siis O-kirjain jossa on ylimääräinen viiva. eli TERQ. Comprende?

Ja olen keksinyt tuon nickin joskus 10-vuotiaana ja se on mielestäni ihan hyvä nick. Parempi ainakin kuin _/SExzyBêibé\_ tai terZGanNuBBi tms.

Ja lisäksi minä olen pumppis eli pumppu-pate. Harmittaa kun sekin oli jo ehditty viedä. Toisaalta irkissä olen kyllä terq tai oikeastaan useammin troq. Kun se terq:kin on jo varattu.

Ja se troq on tietenkin t-roq eli the rock.

Ja jos joskus vaihdan nimeni niin minusta tulee Tero Qvist. Eli The rock fist. Tosin haluan painottaa että en ole väkivaltainen persoona. Mutta olisi aika sopiva show-painijan nimi tuo.

Yksi juttu vielä. Lähes kaikki kuvani ovat tasarionin ottamia. Se johtuu siitä että hän kuvaa paljon ja saa usein otettua kelpo otoksia. Minä taas kuvaan todella vähän, jos ollenkaan. Ja kuvien laatu ei silloinkaan silmiä hivele. Lisäksi olimme hiljattain yhdessä matkalla ja sieltä tuli niin paljon mukavahkoja kuvia, että halusin laittaa ne esille. Enkä myöskään omista digikameraa. Enkä skanneria.

Tulipa oltua aggressiivisesti omalla asialla. Mutta on hyvä lähteä siitä että koko maailma on lähtökohtaisesti, jos ei nyt vihamielinen, niin ainakin täysin välinpitämätön minun tarpeitani ja ajatuksiani kohtaan.

No niin, olikohan tarpeeksi pöllöjä juttuja. Odotan vain innolla että joku mulkaisee näitä ja kertoo minulle kuinka hölmö olen. Mutta tämähän onkin minun päiväkirjani.
Jiihaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.