IRC-Galleria

Jiiiihaaa!Torstai 17.11.2005 02:24

Hienosti menee. Pakkailin tässä kamat kasaan käytännössä. Ei muuta kun asiat autoon ja uuteen kämppään. Laskut maksettuna suurinpiirtein jne. Onpa hiton hyvää terapiaa nollata tämä täällä asuminen. Astiat pitäis vielä pakata ja sitten oonkin vapaa. I am not a number, i'm a free man!

Ja tunnelmaa kohottaa se että luureista pauhaa täysillä Misfits. Tosin ilman Danzigia, mutta silti oikein kelpo punk-jyräystä. Tämän jälkeen saatan taas vaihteeksi kuunnella SOAD:ia. Vaihteeksi. On se vaan niin hyvä.

Vieläkin harmittaa se tämänpäiväisen, tai siis eilisen, merkinnän epäonnistuminen. Hiton tietokoneet ja verkot. Mutta ei se mitää. Pitäis ostaa semmonen tietokonekivääri.

Ja ihkuboxin sanat on pakko vaihtaa. Katsos kun uudessa huoneessani ei ole lainkaan ikkunaa. Mutta eipä siitä talvella paljon hyötyä olisikaan. Onpa hyvä meisinki. Ja energinen. Johtunee siitä että join tänään illalla 2 mukia mustaa kahvia. Ja siitä että kuuntelen punkkia. Ja että asiat luistaa, vaikka päivällä ahdisti ihan hitosti. Varmaan saa taas hyvin nukuttua.

Päläpälä. Stereokaapin ja kirjahyllyn ku purkaa niin ei oo enää juuri mitää tässä huoneessa. Paitsi sänky ja nojatuoli. Muut jutut mahtuu henkilöautoon, mutta sänky (joka on 120cm leveä) ja tuoli (joka on tuoli) vaatii jotain erikoiskuljetusta. Tai sitten ne pitää kantaa koko vajaan kilometrin matka uuteen asuntoon.

Ei muita juttuja nyt tuu mieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.