IRC-Galleria

thalion

thalion

8--------------))

Dudes huomio!Perjantai 25.09.2009 21:01

Hei millon ihmisille oikeesti käy tulla mun synttäreille? ;;_____;; haluun teiät tänne kaikki! <333

Takasin Suomessa DDD:Perjantai 25.09.2009 20:50

tavallaan ihanaa, tavallaan kamalaa. tuli ikävä meiän osakan huudseja kauheesti kun kattelin kuvia. mut oli ihana nähä ihmisiä täällä <3___<3 ensinnäkin mun perhe<3 anssi<3 mun veli on mun paras kaveri<3 ja sit emmi<3 ja roosa<3 ja tänään näin mian<3 *muisk muisk* ja kaikkee on tapahtunu kahen viikon aikana, vaikka eihän se oo kun semmonen luraus. mut elämää mullistavaa. aika jännää. ja aoi on käyny paljastelee. karua. ruksu do not approve. sen mies.

Sari in 日本 part 5!Tiistai 22.09.2009 11:29

huomenna takasin suomeen. on ihan mukavaa kyl. mulle tulee ikava naita huudseja mut ihanaa paasta takasin suomeen ja syomaan kunnon ruokaa. mulla on tosi ikava suomalaista ruokaa vaikka en ikina olis sita uskonukaan.

mun synttarit oli... MUIKEET. olin ihan vahan kannissa MUTTA!!!!!

Tomo tunsi sen DJ:n siella tanssiklubilla missa me oltiin ja sit jossain vaiheessa kun oltiin tanssimassa niiin se dj kuuluttaa etta "happy birthday to sari-san!" ja kaikki laulo happy birthday ;;;___;;; en voi kuvailla mun fiiliksii.

Sari in 日本 part 4!Perjantai 18.09.2009 13:08

taalla taas datailemassa nettikahvilassa. kaytiin asken taas kiertelee osakan kauppoja ja VOITTEKO HELVETTI KUVITELLA MULLE MAHTU JAPSIPAITA!!!!!!! O_____________O ;;; mun oli sit pakko ostaa se koska se mahtu mulle. se oli cecil mcbeen ihan sikakallis melkei 5000 jenin paita mut se mahtu mulle!! mullon kyl cecil mcbeen sikakallis laukku ja lompakkokin mitka ostin shibya 109:sta mut.....noooooo, tuhlaamanhan tanne on tultu hehehehhee :DDDDD

mullon talla hetkella ihan vitun pitkat blingu japsikynnet joten taa kirjottaminen on astetta haastavampaa :DDDDDDDD varsinki talla nappaimistolla. etta sori kun tastakin tulee suht lyhyt paivitys.

syotiin tanaan crepesit. tykkasin kovasti! <33333 se on semmone ihme lettu jonka sisaan valitsin kermavaahtoo, mansikoita ja keksinmuruja ja jotain mommoo. NAM NAM!!

huomenna on mun synttarit. en tykkaa. oon vanha. etitaan tassa just nyt baaria mihin voitas menna sit huomenna. AITI ALA HUOLI<33333 ei olla todellakaan kauaa.

kirjotan taas lissaa huomenna tai ylihuomenna!

Sari in 日本 part 3!Torstai 17.09.2009 11:56

kirjotan ihan nopeesti jotain.
oltiin maikolla lauantaina ja sitten tokiossa su-ti ja oli tosi rankkaa. hostipojat vilkutti meille (ilmeisesti mulle eka koska en voinu olla hymyilematta niille :DDDD) ja me asuttiin niitten alueella joten niita oli JOKA PAIKASSA. HOSTIT <33333333333333333333333

nain ruksun ainaki miljoonasti (toi kuulostaa rivolta ilman oikeita kirjaimia :DDDDDDDDDDDDD) mut se ei ollu ruksu millaan kerralla oikeesti. kaikki taalla nayttaa ruksuilta.

ostin emmille jotain jannaa <3333333

siel maikon luona kun me ajettiin Naraa ympariampari me kuunneltii SUOMALAISTA MUSAA. ennois ikina uskonu ensinnakaa kruisailevani japanissa saati sitten kuunnellen jotain viikatetta ja rasmusta. etta niin.

hengattiin tomon kanssa eilinen paiva Kobessa. se on echostreamin kitaristi ja sikahottis. pelattiin jossai ihme pelihallissa biljardii ja olin sikahuono. mut muuten oli sikakivaa. oon ottanu mun muistikortin tayteen kuvia jo et en tiia mihin otan seuraavaks :DDDD

paivitan huomenna paremmin ku on aikaa!! <3333333333333

Sari in 日本 part 2! Perjantai 11.09.2009 09:52

en ikina totu naihin nappaimiin....................

nukuttiin kolmetoista tuntia viime yona joten nyt ei pitais vasyttaa ;DD ollaan tassa samassa internetkahvilassa kun viimekskin. kaytiin vahan shoppailee tanaa ja loysin mialle jo popteenin ja ostin sulle myos eggin kun ne oli niin halpoja. muuta en oo ostanu viela ihmisille kun tiian ku mennaan tokioon niin siella on niin paljon kaikkee et katon tarjonnan siella ja sitten jos ei jostain syysta loydy niin ostan taalta. en haluu hatikoida :DD
maiko-san ainakin sano etta gazejuttuja loytyy kauheena sielta harajukusta. et emmille sit sielta!

ostin ihanan pannan (sellasen kultasen ketjupannan missa menee musta silkkinauha niista valeista sillai jannasti <33 ) ja sitten agehan. niin ja aidon hello kitty kannykkakoru hassakan ^www^

oon niin aoi taalla kun vaan voi :DDDDD kun tultiin tanne kahvilaanki niin osotin tan loossin kuvaa ja sanoin "kore" (eli suomeks "tuo") ja sit osotin itteeni :DDDDD "mulle toi"!! mutkun en osaa sanoo et "ottasinpa ton loossin tosta jotain tunniks kiitti" japaniks. SEKAI NO STAR :DDD !!

Sari in 日本!Torstai 10.09.2009 12:54

juu taalla ollaan. nettikahvilassa ja kaikki datataan vierekkaisissa kopeissa. en paase naamakirjaan jostain syysta DDD: (johtuu varmaan naista vammasista nappaimista)

eka paiva kohta takana ja vasyttaa ihan sikana. yritan paivitella mut lahen nyt ostaa blinguja kannykkaan ^__^

Emmiltä kaappasin! ^www^Sunnuntai 06.09.2009 22:36

Kirjoita kaikki nimesi, sekä nickisi, ja saat tietää millainen olet.

A: Tykkää juomisesta
B: Tykkää ihmisistä
C: On villi ja hullu
D: Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E: Hyvä suutelija
F: Sinua palvotaan
J: Pitää tupakasta
G: Toiset eivät määrää sinua
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
K: Todella tyhmä
L: Kaikkien rakastama
M: Tekee seurustelusta hauskaa
N: Todella seksikäs
O: Paras panemaan
P: Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q: Tekopyhä
R: Vitun hullu
S: Helposti rakastettavissa
T: Uskollinen rakkailleen
U: Tykkää rentoutua
V: ei tuomitse
W: Erittäin avara katseinen
X: Muut eivät määrää minua
Y: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
Z: Aina valmis

*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:


T - Uskollinen rakkailleen
H - Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
A - Tykkää juomisesta
L - Kaikkien rakastama
I - Rakastaa kaikkea hauskaa
O - Paras panemaan
N - Todella seksikäs


......JOO JOO :::DDDDDDDD


*:--☆--:*:--☆:*:--☆--:*:--☆--:

S - Helposti rakastettavissa
A - Tykkää juomisesta
R - Vitun hullu
I - Rakastaa kaikkea hauskaa


............ JOOPA JOO :::::DDDDDDDDDDDD

IIIK.Perjantai 04.09.2009 19:25

lähtö japaniin on niin pian..... ens keskiviikkona ollaan matkalla.
mun pitää tehä kouluun joku juttu mr. crawfordin tunnille et missä kerron minkälaisia ennakkoluuloja mulla on ja sit kun tuun niin mun pitää kertoo oliko ne totta. ja sen mielestä tää on vaa hauskaa DD: se kerto meille ekalla inter-cultural communication tunnilla ___PERUNOISTA. että silleen.

mitähän tästäkin tulee...

Ai nii.Maanantai 31.08.2009 12:23

kävin hammaslääkärissä tänään ja luulin et mun hampaat on ihan pilalla ja huonona kun niitä on vihlonu ja kaikkee ja kun juon sitä limsaa <_____<;; NIIN tää lääkäri sanoo että mun hampaat on ihan hyvässä kunnossa. ei oo ees paljon kiillevaurioita O_____O ettämitä?TERVETULOA TAKAISIN LIMSA TT_______TT<333