IRC-Galleria

thalion

thalion

8--------------))

Blogi

- Vanhemmat »

HaasteTiistai 31.01.2006 21:19

Hahahaa.. olen omituinen kokonansa mutta pidän sen salassa.. Ja nyt kaikki saa tietään omituisista tavoistani!! O______o No ei se mitn! kerran sitä vaan eletään!

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Nuuhkin AINA tyynyäni. AINA. Aina kun siihen on mahdollisuus. Nukkumaan mennessä, herätessä, yölläkin xDD Ja joskus päivälläkin! Jos olen kylässä yötä, niin nuuhkin sitäkin tyynyä minkä saan sieltä lainaan. Rakastan tyynyjä <3

2) Nuuhkin myös ihmisiä. Nuuhkin usein niitä jotka tuoksuvat hyvältä. Läheiset kyllä tietävät tämän piirteeni. ("Lopeta jo toi nuuhkiminen! Se kutittaa ja mä yritän kattoo tätä!") Nyuuu~ ^^

3) Nypin hiuksiani illalla kun katson telkkaria. En nypi niitä päästä irti vaan tunnustelen xDD Samalla rapsuttelen ja hieroskelen päänahkaani. Se tuntuu kivalle.

4) En voi nukkua jos telkkarini johto on seinässä. Minun pitää aina varmistaa ettei se ole seinässä, ja sittenkin nukun selkä telkkariin ja peiliin päin. En voi nukkua muuten.

5) Virnistelen kaikille peilelle ja ikkunoille xDD Aina pitää näyttää kieltä tai no ei pidä, se vaan tunkee aina joka "kuvaan" o_O Ihan sama missä kuljen niin aina pitää kattoo näyteikkunasta tai jostain peilintapasesta ja irvistää xDDMuahahaaa!! Ja haasteen saavat: Iron_Rose, [Sabi], Sananium, ^Mivantti^ ja Nyt.

^__________________^Tiistai 20.12.2005 14:49

Tänään on hyvä päivä!! <3

Lähetin yhden paketin tänään Ranskaan ja oli viimeinen koulupäivä!! YAY!!

Loma alkoi! Nyt en muuta tee kuin.. kuin.. Haaveilen! *^_^*

Olen taas kuunnellut ylipirteää musaa ja kävellyt puolimetriä maanpinnan yläpuolella koko päivän koska olen niin iloinen ^______^

Kiva päivä..

Hyvää joulua!!

Ei, eikä tämäkään mieliala johdu krapulasta.. En harrasta sellaisia. Krapuloita siis.

*hyper*

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.12.2005 16:13

Ei taas tänään iske.. Ei oikeen lähe.. Vituttaa taas vaan.

Tekis mieli poistautua kaikista yhteisöistä ja unhoituttaa muut olemassaolostani, painua maan alle ja heittää kone seinään.

Että unohtakaa mut vaan kaikki, tänään ei oo hyvä päivä. En ehkä pidä sinusta, tyhmä.

Kuuntelen jotain ylipirteetä musaa joka saa minut tuntemaan itseni yrmyksi. Miten ne jaksaa?

Ehkä huomenna.

Ei, eikä tämä johdu krapulasta. En harrasta sellaisia.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.12.2005 04:40

WAAAAAAAH!!

Luokan pikkarit.. Pikkujoulut siis.. Mielenkiintoista kieltämättä oli. Ihan kivaakin :DD

Heltsy, meidän rekkalespo oli webbikameransa kanssa Big Sisterina. Aisaa! AISAA!!

Ei nähty sitten livepornoo.. Harmiharmi.. Ehkä seuraavalla kerralla kun niitä ei ujostuta.

Jaa-a... Vai päiväkirjaTiistai 15.11.2005 16:30

... Ihan jees.

No kerrotaan sitten jotain turhaa ja merkityksetöntä:
Koulussa sorruin taas tuhmuuksiin. No ylläripylläri. Ja yritystoiminnan tunnilla mietin kovasti onko yksi minua ruokatunnilla käytävällä vastaan kävellyt henkilö tyttö vai poika.. En vieläkään osaa päättää. No, pitää seuraavan kerran kysyä. Olen ennenkin ollut samaisen kysymyksen edessä edellisessä koulussani. Silloin jouduin seuraamaan tyyppiä koko päivän kunnes hän meni vessaan ja totuus selvisi. Tyttöjen vessa. Olin aika harmissani... Androgyyniset ihmiset ovat kiehtovia. Olisinpa itsekin androgyyninen.
- Vanhemmat »