IRC-Galleria

HYI!Maanantai 19.01.2009 09:51

Toissayönä näin unta että eräs henkilö oli muuttamassa ja autoin häntä muutossa. Hän oli muuttamassa Ouluun erään kaverinsa luokse ja ainoat matkatavarat oli 3 muovipussillista Sandelsia, 1 korillinen Rekorderling Mansikka-Lime -siideriä ja yksi muovipussillinen Karhua. Hoh.
Jostain syystä riitaannuin unessa tämän ihmisen kanssa kun hän yritti varastaa ADSL-boksini, joten hyökkäsin hänen kurkkuunsa kiinni ja aloin lyömään, jolloin hän kaivoi jostain punaista spraymaalia ja maalasi koko naamani tulipunaiseksi. Tipuin lattian läpi johonkin kuoppaan ja loukkaannuin. Jostain tuli koira ja puraisi minulta toisen silmän irti ja jäin kitumaan kuoppaan eikä kukaan tullut hakemaan minua pois. Unen lopussa ei edes enää tiedetty olenko elossa vai kuollut, mutta samakos sille. :D

"Sinulle tullaan tekemään epämääräisiä ehdotuksia. Jotkin selvittämättömät asiat painavat mieltäsi. Tulet kuitenkin saavuttamaan onnea ja vaurautta, vaikeuksien kautta, ja saat lisäksi kokea tulisen rakkaussuhteen. Omaisuutesi on turvassa. Sinulla on erittäin hyvä ystävä, joka puolustaa sinua joka tilanteessa."

Viime yönä näin unta kotitalostani. Ja jälleen talo oli joku kummituskartano, jossa ei voinut mennä kellariin. En muista enää koko unta mutta lopun kuitenkin, kun pakenimme talosta ulos ja kuulin kuinka kellarissa kummitukset maiskuttivat leiriläisiä. Juuri ennen kuin heräsin, tajusin, että olin unohtanut pikkupojan nukkumaan alakerran makuuhuoneeseen, mutta heräsin ennen kuin kerkesin häntä pelastamaan. Aaargh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.