IRC-Galleria

Nyt lähtiki hiuksetPerjantai 01.09.2006 01:09

niist tulee aikalailla erilaiset (toivottavasti). Tummaa tällä kertaa, en ookaa näin tummaksi ennen laittanu. :S

Ei muuten taaskaan väri oikeen ottanu tarttuakseen. Hitto.

Nyt näyttää siltäTorstai 31.08.2006 15:30

ettei tuo hevonen oo mulle kuitenkaan tulossa. Se äijä oliski myymässä / antamassa sen hevosen mulle, eikä mun elämäntilanteeseen sovi nyt toista omaa hevosta. Ô_x

Taas tapahtuu... :DKeskiviikko 30.08.2006 00:18

Mulle tulee mahollisesti uus hevonen, reeniin ja viettämään hieman erilaista elämää. en kerro ny enempää viel ku ei oo sataprosenttisen varmaa vielä, sitte tulee pettymys jos ei tuukaan :|

Niin tosiaan...Maanantai 28.08.2006 21:29

...mammografiassa ei selvinny oikeastaa mitää uutta. pitäs varata puhelinaika lekurille et pääsis sen kanssa porisemaa. ei kait täsä, lähenpä moikkaamaan tota tankkeroa. :)

Kuume on muuten paranemaan päin, mut kurkusta lähtee vaan pikkuoravaääniä. Eikä tuolla töissä ainakaan parane toi mörinä ku joutuu ääni välillä aika kovalleki ja ku mie en osaa pitää turpaani kii.

Mitähän tässä...Torstai 24.08.2006 14:16

... en oo oikeen mihinkää päässy ny, koiraa en oo käyny reenaamassa kauheen ahkerasti nyt ku kuume ja kurkku kipee (tosin nyt se ei oo enää kipee vaa kutiaa, ja kutina menny myös korviin.. arrgh), enkä hevosta oo liikuttanu maanantain jälkeen.. :|

Eilen tehtiin pieniä ja helppoja harjotuksia (leikkejä) Avan kanssa takapihalla, ja se tykkää hirveesti kaikista aktivointileikeistä. Mulla on vaan hirveen rajallinen mielikuvitus noiden kanssa, mut ollaan tehty sellassia juttuja, mitkä keskittää sen huomion minuun ja sitte saa palkinnon, kun Ava meinaa välillä lenkillä, kun muita koiria tulee vastaan, pistää korvansa lukkoon. Ehkä se siitä ajan kanssa...
Nyt on pakko lähtee potemaan tätä taas, ei jaksa enää olla hereillä.

Kisapäivä taas takanaSunnuntai 20.08.2006 21:00

Mätsäreistä saimme 2. palkinnon, Maria (tuomari) kehui kokonaisuutta tasapainoiseksi ja hevosta hyvinhoidetuksi (sekä esittäjää kauniisti pukeutuneeksi :D ).

Estekisoissa ristikkoluokassa sijoituimme 2. ja saimme ruusukkeen sekä upean pokaalin. 50 cm luokassa tuli yksi pudotus emmekä sijoittuneet. Lopuksi minut palkittiin erikoispalkinnolla, "kisojen taitavin ja tyylikkäin ratsastaja*)". :D Olin otettu tästä kunniasta. :)

Erinomaisesti onnistunut päivä kaikin puolin.

*) Kertoo paljon Kuusamon tasosta, jos miut palkitaan tuolla? :O

no huh huh...Sunnuntai 20.08.2006 02:30

järkyttävä päivä taas... suski soittaa ennen sianpieremää aamulla et lähetää kengittämään hevosia. Siellä sitte Kauno kenkäs Tankin. sieltä lähin suoraan kurulle kattoon valkkuja ja sieltä suoraan omiin valkkuihin. valkut meni sikahienosti, aivan mahtavaa. tankki sai paljon kehuja ravista ja käynnistä. laukkaki oli puhasta vaikka hätästä. valkuista suoraan raviradalle talkoisiin ja raviradalta ell:ään tekemään lähtölistoja. sit tuun kotiin ni tääl on murjottava mies vastassa, ensimmäinen mitä kuuluu "ja missä helvetissä sä oot ollu?"

"Oli rankka päivä ja olen väsynyt ja meni valmennukset hyvin, kiitos vaan kysymästä".

Kävästiinpä eläinlääkärissä. :)Torstai 17.08.2006 01:32

Eka ell käynti oli meillä Avan kanssa tänään. Penikkatauti, maksatulehdus, parvo, kennelyskä ja rabies. Lisäksi ostin semmosen upeen oranssin huomioliivin Avalle sieltä, ja saimme säkillisen ilmasia näytepussukoita koiranruoista. :D Eikä koko reissuun menny rahaakaan ku alle 50 euroo. Meen toistekin. ;D

Samalla tuli tehtyä avoimien ovien päivää varten käsiohjelma. Siit tuli muuten sikahieno. :D Eipä muilla yhtä hienoja olekaan. ;)

Ärsyttää muutamat ihmiset joita en edes tunne.. mut ne on niin ääliöitä. Eivät tajua eläinten hyvinvoinnin päälle mitään. Hohhoijaa, eihän toi asia mulle edes kuuluis mutta pistelee vaan vihaksi eläinraukkojen puolesta.

JK: Avalla ei edes ollut mitään korvissa. Oli ihan puhtaat korvat ja vaikku normaalia. Ja ell kehu hirveesti et turkki on nii kiiltävä ja upeen tuntunen. Ja kaikki muut eläintenomistajat kehu ku on niin komia koira, ja saatiin pari kaveria koirapuistoakin varten. :) Yhestä nöffistä mm.

Uus koira on niin valloittava!Maanantai 07.08.2006 03:21

Ava on mahdottoman vilkas ja hyväluonteinen koira, aamulla ensimmäisenä nuolee naaman läpimäräksi, metsässä juoksee koko ajan mukana kun päästää irti ja tulee heti luokse käskettäessä (no joo, välillä jokin asia on kyllä niin mielenkiintoinen, että täytyy tulla vasta kahden minuutin viiveellä ;D ).

Ruokaki on alkanu maistumaan, aluksi oli hieman hankalaa, kun ei maltettu syödä mutta nyt on tyttö alkanut syömään ihan hyvin. Jospa sitä saatais tuota lihaa luiden ympärille tytölle. :)

E-Suomenreissu tuli tehtyäLauantai 05.08.2006 23:19

Tiistaina ajelin Kajaanin, Iisalmen, Kuopion, Warkauden, Mikkelin ja Kouvolan kautta Loviisaan Seralle. Matkaa tuli n. 760 kilometriä. Siilinjärven Shellillä pysähdyin tankkaamaan ekan kerran Kuusamon jälkeen, ja söin siellä samalla patongin, jonka lämmittämiseen meni 20 minuuttia. Muissa paikoissa en pysähdellyt. Ristiinassa ajoin vahingossa Kouvolan tienhaarasta ohi, ja päädyin 20 kilometriä vikasuuntaan. Onneksi tajusin erehdyksen ajoissa. Kouvolassa ajoin myös vikaan kerran, kun en hoksannut ajoissa Helsingin tienhaaraa. Tää oli eka kerta, kun ajoin Kuusamosta yksin E-Suomeen.

Keskiviikkona menimme käymään Lohjalla, jossa nähtiin tuttuja ja käytiin X-itissä mut ei siellä ollu mitään, joten lähdettiin menemään sieltä sitten takasin Loviisaan. Ajoa tuli jotain 276 kilometriä.

Torstaina kävimme hakemassa Avan Suodenniemeltä. Ava voi koko matkan pahoin autossa, ja ensimmäisen parin kilometrin aikana se oksensi autoon kauheat ykät. Kävimme Riihimäellä hakemassa pizzat ja Seran vanhempien luona Hausjärvellä. Ajoa tuli yhteensä noin 520 kilometriä. Menimme koirapuistoon Avan kanssa odottamaan, kun Sera haki Hupun kotoa ja totutimme ne koirapuistossa toisiinsa.

Perjantaina kävimme Seran tutun tallilla hevosia hoitamassa. Pesimme pari varsaa ja sain aivan ihanalla tinkerillä ratsastaa, jolla oli mieletön ravi. Olin kai ku Hangon keksi siellä selässä.
Varsat olivat lähdössä Vermoon poninäyttelyyn lauantaina, ja pidämme peukkuja, että pääsevät myös sunnuntaina jatkoon. Tallireissuun meni 82 kilometriä. Reissun jälkeen kävimme vielä meressä uittamassa Avaa ja Hupua, Ava oli hölmö ja hyppäsi mattolaiturilta pää edellä veteen kävyn perässä. Upposi koko koira veden alle, ja minä hieman pelästyin, mutta ei se kai pistänyt pahakseen pienestä sukeltelusta. :D

Perjantain ja lauantain välisen yön aikana lähdin ajelemaan takaisin Kuusamoon Avan kanssa. Ava pääsi takapenkille matkustamaan, ja yllätys yllätys, se ei voinut yhtään pahoin eikä oksentanut kertaakaan matkalla. Sain sitä paitsi ajaa koko matkan valoisassa, sillä Loviisasta lähdettyäni alkoi olla jo hämärää, mutta mitä pohjoisemmaksi tulin, sitä enemmän valoa riitti aamuyöstäkin. Kuusamon ja Kajaanin välillä jouduin kahdesti pysähtymään ja ummistaa silmäni vähäksi aikaa, väsytti niin älyttömästi. Ava oli kivaa matkaseuraa, innoissaan kaikesta ja kuitenkin pysyi autossa rauhallisena.
Ajoin sitäpaitsi vain kerran harhaan, kun Warkaudessa kävin tankkaamassa ja käännyin liian aikaisin, ja jouduinkin takaisin Mikkelin tielle. Ei kun ympäri vaan seuraavasta liittymästä ja takaisin.

Perillä olin kuuden aikoihin aamulla. Ava oli hieman levoton uudessa paikassa, mutta tänään se onkin nukkunut sitten koko aamun. Yhteensä matkan aikana tuli kilometrejä noin 2400, ja varmasti päällekin noiden harhailujen jne takia. Enkä vielä kyllästynyt autoiluun. :D