IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 07.02.2009 23:23<3


Pystyisitkö elämään ilman sitä ihmistä jota viimeksi halasit ?
Jos et pystyisi, kopioi tämä päiväkirjaasi tai muuten menetät hänet pian!

[Ei aihetta]Tiistai 03.02.2009 02:34

Saat minut hehkumaan.

Olihan taas unetSunnuntai 25.01.2009 19:00

Näin unta että ratsastin Tankilla kapeaa polkua pitkin laukassa, ja saavuin sellaiselle pienelle niitylle jonka keskellä oli lampi. Taisi olla aamu, kun aurinko oli juuri nousemassa ja joka paikassa oli sellaista tosi nättiä usvaa. Jäin seisomaan keskelle peltoa, ja odotin jotain mosaa jonka piti ilmestyä sille niitylle. Se ilmestyi, mutta samassa tajusin, että en ollut muistanut puffata itseäni ja pettinikin oli vielä ihan liian kaukana takana. Se mosa oli semmonen aavemainen blondi muija, jolla oli jotain miljoona helaa, ja mulla piti sitä alkaa tappamaan siinä mutta ei oikeen tehonnut vaikka hakkasin näppäimistöstä sitä ykköstä miten, enkä mie osannut kästiä oikeen tarpeeksi nopeesti niitä frostboltteja, niin uni sitten loppui siihen kun mä olin just kuolemassa kun se blondi puri mua ranteeseen.
Omituista unessa oli, että musta oli kauheen kiva kuolla.

O_o

Pulkkailukausi alkoiPerjantai 23.01.2009 17:28

Kävin kakaroiden kanssa lenkillä ja sain koiran väsymään jo parin kilometrin reippaan kävelyn jälkeen. Alkumatkasta se kiskoi minua ja pulkkaa niin etten meinannut jaloillani pysyä, loppumatkasta alkoi tahti kummasti hidastumaan. Onneksi tajusin ajoissa kääntyä kotiin, jotta on sitten kiva ensi kerrallakin koiralla tehdä hommia. :)

Unia..Perjantai 23.01.2009 17:13

Näin unta, että jouduin ajamaan Kovalaiselle täysperävaunurekkaa ja peruuttamaan sillä ja ajelemaan pitkin Kemijärveä. En edes törmäillyt mihinkään.

MukavataKeskiviikko 21.01.2009 18:37

Viime yönä en nähnyt edes mitään mieleenpainuvaa, omituista unta. Ja hevosen kanssa mennyt loistavasti viime päivät, ai että se laukka on ruvennut pyörimään niin nätisti! Kyllä pappakin vielä oppii uutta.

Sirja uhmaa ja poika kasvaa kauheaa kyytiä. Kohta varmaan huomaan, että kakarat ovat jo täysi-ikäisiä ja muuttavat kotoa pois ja mie jään ilman komenneltavia. :(

Harrasta on jooTiistai 20.01.2009 17:00

Unesi kuvastaa vakaata elämää.
Unesi symboloi juhlavalmisteluja.
Palava kynttilä on hartaan mielialan vertauskuva.
Mitä suuremmalla liekillä tuli palaa, sitä intohimoisempi on kohtaamasi rakkaussuhde.

HYI!Maanantai 19.01.2009 09:51

Toissayönä näin unta että eräs henkilö oli muuttamassa ja autoin häntä muutossa. Hän oli muuttamassa Ouluun erään kaverinsa luokse ja ainoat matkatavarat oli 3 muovipussillista Sandelsia, 1 korillinen Rekorderling Mansikka-Lime -siideriä ja yksi muovipussillinen Karhua. Hoh.
Jostain syystä riitaannuin unessa tämän ihmisen kanssa kun hän yritti varastaa ADSL-boksini, joten hyökkäsin hänen kurkkuunsa kiinni ja aloin lyömään, jolloin hän kaivoi jostain punaista spraymaalia ja maalasi koko naamani tulipunaiseksi. Tipuin lattian läpi johonkin kuoppaan ja loukkaannuin. Jostain tuli koira ja puraisi minulta toisen silmän irti ja jäin kitumaan kuoppaan eikä kukaan tullut hakemaan minua pois. Unen lopussa ei edes enää tiedetty olenko elossa vai kuollut, mutta samakos sille. :D

"Sinulle tullaan tekemään epämääräisiä ehdotuksia. Jotkin selvittämättömät asiat painavat mieltäsi. Tulet kuitenkin saavuttamaan onnea ja vaurautta, vaikeuksien kautta, ja saat lisäksi kokea tulisen rakkaussuhteen. Omaisuutesi on turvassa. Sinulla on erittäin hyvä ystävä, joka puolustaa sinua joka tilanteessa."

Viime yönä näin unta kotitalostani. Ja jälleen talo oli joku kummituskartano, jossa ei voinut mennä kellariin. En muista enää koko unta mutta lopun kuitenkin, kun pakenimme talosta ulos ja kuulin kuinka kellarissa kummitukset maiskuttivat leiriläisiä. Juuri ennen kuin heräsin, tajusin, että olin unohtanut pikkupojan nukkumaan alakerran makuuhuoneeseen, mutta heräsin ennen kuin kerkesin häntä pelastamaan. Aaargh.

05:55Lauantai 17.01.2009 07:55

En voi paljastaa viimeöisen unen sisältöä, mutta yritän tulkita sitä jotenkin.

Uneni symboloi ahdistusta. Elättelen turhia haaveita ja siksi leikin toisen tunteilla. Tulen kuitenkin hyvin toimeen ko. ihmisen kanssa.

Minulla on hyviä, uskollisia ystäviä, jotka luottavat minulle vaikeita tehtäviä. Näiden vuoksi saan myös pientä mutta varmaa tuloa.
Minulla on heikkouteni, mutta tulen voittamaan ne. Tämän jälkeen tarvitsen lomaa.

Unia jälleenPerjantai 16.01.2009 22:42

En tiedä, oliko tämä enneuni, mutta katsoin merkityksen silti unikirjasta.

Unessa olin humalassa ja hermostuin jostain ja heitin puhelimeni seinään jolloin se rikkoutui. Unikirja väittää, että:

"Unesi viestii rauhallisuuden kaipuutasi. Toisen tulkinnan mukaan puhelin kuvastaa, ettei kaipaamasi henkilö ole lupauksistaan huolimatta ottanut sinuun yhteyttä. Jos puhelin näyttää olevan epäkunnossa, eräs ihminen karttaa sinua."

"Rikkinäinen esine kuvastaa huolimattomuudestasi aiheutuvia harmeja."

"Mikäli uneksit olevasi humalassa, pelkäät toimiesi arvostelemista."

Mutta nyt kävi niin, että puhelimeni heitti oikeasti tänään toimimasta, joten en pysty soittamaan kenellekään enkä lähettämään viestejä eikä osa ihmisistä ole pystynyt soittamaan minulle. Hmmm...