IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pallit pyykättyPerjantai 28.04.2006 15:51

Olipas se virkistävää käydä suihkussa. Ja varsinkin kun vasta vähän aikaa sitten heräsin niin piristi kummasti. Nyt pitää vaan odotella että hiukset kuivuu, sitten melkein pitääkin lähte Tyttiä vastaan asemalle. Samalla siinä vois kävästä Halpa-Kirjassa katsomassa josko siellä olisi jotain mielenkiintoisia DVD:itä tullut vaihdossa myyntiin. :) Eipä mulla kyllä hirveämmin rahaa ole, mutta jos siellä joku sellainen on mitä on etsinyt jo pitkään niin pakkohan se on investoida.

Nälkäkin rupeaisi olemaan. Mutta eipä täällä ole nyt mitään syötävää. Eiköhän Tytti sitten jotain sapuskaa tee kun tänne tulee. Kovasti hän puhui tortilloista, eri asia sitten muistiko hän käydä katsomassa Googlesta mitä kaikkea pitää kaupasta muistaa sitten ostaa.

Se rupeaisi Wappu lähenemään kovaa vauhtia. Ihmisiä kuulemma jo tänään lähtee ryyppäilemään ja jatkaa sitten pari seuraavaakin päivää. Ei minusta olisi kyllä sellaseen, tai ainakin todella heikkoon happeen vetäisi. Eiköhän se pelkkä sunnuntai riitä, ellei sitten joku rupea lauantaina houkuttelemaan oikein urakalla. :D Tosin lauantaina on saunavuoro, että se vähän siinä häiritsisi menoa. =) Toivottavasti sunnuntaina on sitten hyvä ilma, ettei sada vettä. Ois ihan kiva vähän käydä tuolla ulkonakin käveleskelemässä ennen kuin missään kuppilassa käy, onhan niitä teinejä ainakin varmasti puistoissa ryypiskelemässä pussikaljojaan. Ja jos Antti on matkassa ni sillehän joku sellanen teiniritsa ois ihan paikallaan. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.