IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Sairas elokuvaTiistai 02.05.2006 06:28

Katselinpa tuossa juuri elokuvan nimeltään "Hostel". Ja täytyy kyllä todeta että oli harvinaisen sairas leffa. En kyllä suosittele kovinkaan herkkähermoisille. Varsinkaan jos ei tykkää verestä, kidutuksesta, paloittelusta yms. Joillakin voi tehdä herkkää nähdä kun puolet kämmenestä leikataan moottorisahalla irti, tai kun puhalluslampulla kärvennetään puolet naisen naamasta niin, että silmä vaan roikkuu ja roiskii mätää.

En oo saanut nyt päivällä ja illalla oikein nukuttua. Tytti lähti kahden junalla pois, ja oon yrittänyt nukkua mutta eipä oo saanut kun sellaisia pieniä torkkuja aikaiseksi. Enkä saanut nyt yöksikään unta kuuppaan, niin aloin sitten katsomaan tuota leffaa. Ja voi olla että tommosen leffan jälkeen se uni ei ainakaan helposti tule.

Hillitön närästys taas päällänsä. En ole edes mitään ihmeellistä syönyt, ainoastaan makaronilaatikkoa. Eikä ole mitään närästyslääkettäkään mulla enää, yksi Samarin oli mutta sekään ei auttanut paskan vertaa. Noh, toivotaan että tämä tästä kohta helpottaa ettei tarvi mennä kokeilemaan sormen työntämistä kurkkuun...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.