IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perhanan mahakipuKeskiviikko 03.05.2006 11:13

Nyt alkaa jo hieman ottamaan päästä tämä, että jo useamman päivän ollut maha ihan sekaisin. Parin päivän aikana varmaan 20 kertaa käynyt vähintään istumassa vessassa. Ja nyt tämän yön aikana ilmeisesti tuli vähän vertakin, todennäkösesti johtui liiallisesta pyyhkimisestä mutta siltikin. Eipä oo pystynyt nukkua ei. Ja kymmeneksi pitäisi lähteä työhaastatteluunkin. Ihan tööt olen, vähentää vaan entisestäänkin mahdollisuuksia saada sitä paikkaa. Vaikka muutenkin melkein mahdotonta sitä on saada, niin hirveästi on kuulemma hakijoita kaupungin ATK-puolelle ja ainoastaan pari ottavat. Eli on erittäin todennäköistä että siellä on hakijoiden joukossa pätevämpiä, ammatin tai työkokemusta omaavia. Toivottavasti eivät ainakaan kovin vaikeita kysele, näin väsyneenä saattaa tulla vastailtua ihan mitä sattuu.

Tuossa yöllä katsoin Jet Li:n uusimman elokuvan, Fearless. Ihan katottavahan se oli, vaikkakin on niitä parempiakin toimintapätkiä nähty. Osittainhan tuo oli vissiinkin tositapahtumiin perustuva. Ehkä se teki siitä vähän latteamman, kun ei hirveästi tunne Kiinan kulttuuria ja historiaa.

Hitsi kun kahviakaan ei uskalla keittää, menis maha varmasti entistäkin sekaisemmin. Ei uskalla edes mitään syödä. Kokeilin tuossa yöllä vähän pistää jotain suustani alas, mutta ei mennyt kuin muutama minuutti niin heti oli juostava vessaan. Tämän on pakko olla jotain mahatautia, tai sitten mahahaava tai jotain. No, olkoon mikä on. Eiköhän se siitä helpota. Kuuluisia viimeisiä sanoja...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.