IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pierehtivä hikariTorstai 04.05.2006 16:10

Katselin tuossa yöllä uusinta Harry Potter -leffaa, "Liekehtivä pikari". Tunnin jälkeen alkoi väsyttämään niin, että pakko oli käydä nukkumaan. Ja sitten tuossa 11 aikaan aamupäivällä heräilin. Eipä sitä taaskaan tullut nukuttua tarpeeksi, mutta parempi muutama tunti kuin ei ollenkaan.

Prismassa tuossa äsken käväsin ostamassa Atrian herkullisia valmispizzoja sekä jalapenoja. Ei noi roiskeläpät mitään hyviä ole, mutta kyllä niillä nälkä lähtee kun tarpeeksi syö. Ja voi herranen aika että tuli lämmin kauppareissulla. Hillittömän kuuma tuolla, alkoi tekemään mieli kylmää kaljaa. Mutta jos nyt kuitenkin jättäisi tänään sellaiset ottamatta, ja joisi vaan jääteetä. Huomenna sitten on asia erikseen, kun on perjantai ja kello kolmeksi iltapäiväksi luvattiin 20 astetta lämmintä. Siinä sitä sitten hikoillaan jos ei kylmää juotavaa vedä jatkuvasti. Pakko kai se on nestetasapaino pitää kurissa vaikka sillä b-vitamiinipitoisella ohrajuomalla. :P

Jaksaiskohan sitä sen Hairy Potheadin kattoa tässä jonkin ajan päästä. Vois kyllä vähän syödä ensin. Ja kahvit vois keittää, en olekaan juonut kahvia muutamaan päivään. Ja se vois piristääkin sen verran ettei mene sitten ottamaan torkkuja keskellä päivää. Mutta joo, menis sanoi penis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.