IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kikkarapää pyörinyTiistai 09.05.2006 09:12

...Ahkerasti tuolla minun DVD-soittimessani. Tainnut kuutisen jaksoa katsoa Ritari Ässää tässä yön aikana. Ei meinaa ollenkaan kyllästyä noihin. Se oli niin kova sarja sillon pikkusena tyttönä, että sillä on mieletön nostalgia-arvo nykyään. =) Toisen tuotantokauden pistin tuossa alkuillasta imuun, hitaasti valuu mutta valukoon. Eipä minulla sen kanssa kiirettä ole kun on tuota ekaa tuotantokauttakin vielä katsomatta. Imutuksessa on myöskin eräs animesarja nimeltään "Kimagure Orange Road". Ei ole vielä yksikään noista jaksoista kokonaan koneella, pitää katsoa löytyykö niistä englanninkielistä tekstitystä. Jos ei löydy ni saa lopettaa sen lataamisen, en osaa nimittäin japania tarpeeksi. :) Animesta en muuten oikein tykkää, mutta tuota tuli katseltua pikkusena tyttönä, Suomessa VHS:nä pyöri nimellä "Superperhe".

On taas ollut pakki niin sekasin ettei mitään rajaa. Rusinaa on käyty vilauttelemassa posliinipuhelimelle melkeinpä tunnin välein. Ja istuminen taas vähän tuskaa, mutta eiköhän se tästä. Nyt vois olla ainakin pari päivää syömättä jalapenoja, ei se kenenkään peräreikä kestä että jatkuvasti on jotain tulossa ulos. Onneks ei oo mitään menossa sisälle lisäksi. :D

Ei ole tullut nukuttuakaan tänä yönä minuuttiakaan. Ei vaan ole väsyttänyt tippaakaan. Ei viitsi väkisin yrittää nukkua, kun sitä sitten vaan pyörii monta tuntia sängyssä. Eri asia se ois jos siellä ois joku muu minun lisäksi. ;) Tässä meinais vähän nälkäkin iskeä, mutta ei viitsis nyt ruveta tekemään ruokaa kun on päiväksi vaan ruoka ostettu. Ostinpa nyt toisen kerran kanantissiä kun se oli vieläkin tarjouksessa. Niissä on paljon enemmän syömistä mitä jossain koipipaloissa.

Mutta se tältä erää. Kiitos ja kuulemiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.