IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vielä tuntiTiistai 30.05.2006 17:24

Vielä olisi tunti jäljellä tätä työpäivää, noin suurinpiirtein. Varmaan muutaman minuutin aikasemmin lähden kuten aina. =) Eipä tässä ole nyt tehty tuon aamuisen urakan jälkeen mitään muuta kuin pyöritty netissä. Meinaa kyllä taas tässä vähän väsyttää. Ja sitten kun kämpälle kävelen ni voi olla että oon taas ihan naatti. Vaikka nukuin kyllä viime yönä ihan hyvin. Illalla siinä jo torkuin muutaman tunnin ja yölläkin sain vielä monta monituista tuntia koisattua. En tiedä sitten tuliko nukuttua liikaa että se nyt tällä kertaa vähän vätystää.

On kyllä tullut viime aikoina tänne päiväkirjaan naputettua ihan hillittömästi juttua. Ja kaikkea ihan turhaa. Mutta sen siitä saa kun täällä töissä on niin helvatun tylsää. Jotenkin pitää aikaa saada tapettua, oli sitten kyse vaikka muutamasta minuutista vaan. Kotisivullani olen pelanut Tennis-peliä vähän väliä, mutta sitäkään ei oikein enää taida hirveästi jaksaa pelata kun se on niin helppo. Vaikka huonoimmalla pelaajalla pelaan niin ylivoimasesti voitan koko turnauksen. :) Siinä on pelattavuus vähän samanlainen kuin ikivanhassa DOS-pelissä "4D Sports Tennis". Sitä tuli aikoinaan pelattua jonkin verran kun oli huippunopea 286 12 megahertsinen ensimmäinen PC:ni. :) Oi niitä aikoja, kun pelit olivat hyviä eikä tarvinut uusinta uutta konetta että pystyi pelailemaan uudempia pelejä.

Mutta nyt voisi vielä hetken jossain käydä surffailemassa. Sitten voisikin heittää pian repun selkään ja lähteä löntystelemään kämppää kohti. Toivottavasti siellä ei sada kovin kauheasti vettä, vaikka se kyllä lupaili kovaakin sadetta...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.