IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HimpponitMaanantai 24.07.2006 06:26

Tulipas katsottua taas monta jaksoa Simpsoneita. Eikä nukuta vielä pätkääkään. Joutuu varmaan jatkaa katsomista, kun eipä irkissäkään tapahdu mitään näin keskellä päivää. Kuuma on täällä kämpässä taas. Joutuu aina iltaisin lyödä ison ikkunan kiinni, ettei tule sääskiä sisälle.

Pitäisi vissiin tällä viikolla lähteä mutsille Perhoon. Joutunee asioita hoidella tässä joku päivä ensin. Kelalla pitää ainakin käydä, vois pistää opintotukihakemuksen vetämään asumislisän kanssa. Jos yrittäis koulun päästä läpi. Eri asia sitten miten se onnistuu. Tarviin nimittäin ulkopuolista apua, ei muuten matematiikat mene läpi.

Kylläpäs närästää perhanasti. Menin juomaan jotain appelsiini-banaaninektaria. Tietääpähän nyt ettei mene koskaan ostamaan kyseistä mehua. Onneksi ostin muutakin mehua, pakko juoda koko ajan jotain kun hikeä pukkaa vaikka munasillani täällä olen. Ja tämäkin tieto oli ihan pakko kirjoittaa. Minkäs teet, oma prinssinakki vaan on niin rakas. Ja senttejä ne on viis senttiäkin.

Vois kyllä hakea purkin mehua nenän eteen ja mennä röhnöttämään sohvalle ja pistää Springfieldin keltaista perhettä näkymään. I'm Bart Simpson, who the hell are you?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.