IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei hemmetti...Perjantai 28.07.2006 02:05

Pikkusenko oli vierotusoireita. Kädet tärisivät, eikä edes ruoka pahemmin maistunut. Ei jaksanut tehdä yhtään mitään. Itkin vaan tunnista toiseen, kun ei muutakaan voinut tehdä. Netti oli poikki yli vuorokauden! Siis tämä oli jotain ihan kamalaa, toivottavasti en joudu vastaavaa kokemaan koskaan! Odottelin koko yön että netti alkaisi toimimaan, mutta ei. Jouduin vaan katselemaan elokuvia. Pink Pantherin (2006) katselin, ja sitten tietenkin Simpsoneita. Nyt ei ole levyillä enempää katseltavia Simpsoneita, joten joutuu kai niitä lisää pistää lataukseen. :)

Hain tänään Teemulta digikameran lainaan. Sillä muutaman kuvan otin, jos vaikka tänne galleriaan saisi pitkästä aikaa tuoretta kuvaa tästä rumasta pärstästä. Ihan vaan vaikka teidän ihmisten kiusaksi.

Käväsin tänään Citymarketissa, kun sattui olemaan vielä yksi plussa-kuponki käyttämättä. Ostin sitten viisi pulloa limpparia. VIP-limpparit olivat tarjouksessa, euron vain per pullo. Kaikki ne hyvät hedelmäisetkin.

Meikäläisen Perhoon lähtö siirtyi sitten ensviikolle. Faija ei pääse tällä viikolla vielä hakemaan, joten ensviikolla vasta. Saa mutsikin sitten tietokoneensa. Sinne olen pistellyt kaikenlaisia vanhoja pelejä. Tuskinpa osaa niitä pelata, mutta onpahan itellä siellä jotain enemmän tekemistä sitten aina. :)

Nonnih, nyt Teemu rupes tuuppaamaan mulle niitä kuvia mitä otin. Pitääpä kohta vähän muokata niitä että voi tänne galleriaan lähettää. Vähän pienentelee ja pakkaa niin ei mene lähettämisessä niin kauan. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.