IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Silmiä kirveltääMaanantai 31.07.2006 14:09

Meinaa vähäsen tässä olla outo tunne silmissä. En ole nukkunut minuuttiakaan koko yönä. En ole mitään ihmeellistä tässä tehnyt, kunhan vaan surffaillut. No asentelin minä tuonne toiselle koneelle, mikä on mutsille menossa, kaikenmoisia pelejä. Nyt siellä rupeaa olemaan hurja neljän gigan kovalevy jo aika täynnä pikkupelejä. Ja voinpahan minäkin jotain pelejä pelailla kun mutsille tällä viikolla todennäkösesti lähden. Siellä korvessa kun on hirveästi kaikenmoista tekemistä. Yleensä tekemiset rajoittuu kahvinjuonnin ja telkkarin tuijottamisen välille. Että onhan se ihan kiva saada jotain, jolla saa ajan kulumaan nopeammin. Ja mutsia joudun varmaan useamman päivän opettaa että yleensäkään saa yhdenkään pelin päälle. =)

Kaupassa pitäis jaksaa käydä. Lidlissä meinasin piipahtaa, kun tuossa on pari Lidlin limpparipulloa niin ne voisi viedä samalla täältä pois jaloista pyörimästä. Katsoo nyt jaksaako sitä näin aamutuimaan lähteä, vai meneekö vasta sitten illemmalla. Ei mulla kyllä vielä nälkä ole. Mitähän sieltäkin oikein ostais... Kunnon lihasuikaleita siellä ei ole saatavana, ainoastaan jotain marinoituja oli. Jos jotain pakastealtaasta kaivaisi. Ja vois hiilihapotettua lähdevettä ostaa myöskin. Ei ole kyllä kovinkaan montaa euroa rahaa, joten pitää kohtalaisen tarkasti katsoa mitä sitä ostaa.

Rupeaa kyllä jo pikkuhiljaa naurattamaan nämä ihmisten kommentit tyyliin "Miksi kirjoitat päiväkirjaa intter nettiin jos et tykkää että niitä luetaan ja mahdollisesti puhutaankin muualla". Minähän kirjoitan tätä pääasiassa itseni vuoksi. Ja muutavat tutut ja kaverit käyvät lukemassa. Sitä minä en ymmärrä, että täysin ventovieraat ihmiset lukevat ja sitten vielä kehtaavat avautua. En minä ainakaan kenenkään blogia rupea lukemaan, jos en ihmistä tunne. Ei yksinkertaisesti vaan kiinnosta jonkun mattimeikäläisen elämä. Mutta voisinpa tässä huvikseni mainostaa erään tuttuni blogia, se löytyy osoitteesta http://www.janinsivut.net/ , kerran kun täällä niitä kyttääjiä käy.

Katsoinpa tuossa yöllä pari jaksoa sarjaa "Poltergeist: The Legacy". Siinä oli yksi jakso joka kymmenen vuotta sitten oli hurjan pelottava kun yksin yöllä katsoin. Nyt se ei ihan niin pelottavalta tuntunut, vaikka ihan jännittävähän se oli. Jakson nimi on "The Tenement" ja se on ensimmäisen tuotantokauden viides jakso, jos joku haluaa jännitystä elämäänsä ja yrittää löytää sen jostain netin syövereistä. =)

Kettu kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.