IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eipä oikein tässä saa nukuttua. Voin kyllä myöntää että tässä rupeaa jännittämään ihan perhanasti. Muutaman tunnin päästä tämä eräs neitonen lähtee ajamaan tänne Varkautta kohti. Noh, eipä sitä kai tarvi tässä hirveästi nukkuakaan. Katsois vaikka Simpsoneita kohta pikkusen. Vaikka toisaalta, eipä tässä kyllä pysty keskittymäänkään mihinkään.

Asensinpas koneelle Logitechin hiiriajurit. Vaikka hiiri ollut mulla käytössä jo vuosia, ni nyt vasta hoksasin että tuossahan voisi tuota keskimmäistäkin nappia käyttää. Joten ei ku Mikrobitin ajuriapajalle hakemaan ajurit. Nyt sitten toimii joka nappi. Ja vaihdoin mustat kursorit ruudulle tyypillisten valkosten sijaan.

Ja sattuipa tänään aika hassu juttukin... Minun piti pari kuukautta sitten ottaa Geforce3 -näytönohjain pois koneesta, kun Windowsissa kuva meni ihan mustaksi eikä DOSsissakaan näyttänyt ihan normaalilta. Ajattelin että koko kortti on posahtanut, ja otin sen pois ja pistin takaisin vanhan nelimegasen ATIn. Nyt sitten Geforce3 -korttia tutkiskelin ja huomasin, että siellähän on tuulettimessa ihan hillitön kasa pölyä ja luoja ties mitä paskaa. Joten kaivoin ne sieltä pois, pistin näytönohjaimen takaisin ja ihan hyvin toimi. :D Ilmeisesti ei tuuletus toiminut tarpeeksi hyvin kun siellä oli sitä moskaa niin paljon. Ois kyllä aikaisemmin pitänyt tajuta puhdistaa se kunnolla. Mutta sitä kun on tyhmä niin sitä vain on.

Käväsin päivällä siellä koulullakin HOPSin tekemässä opintovastaavan kanssa. Pitää se lähettää Kuopioon pääjehuille, muuten eivät voi suositella opintotukea minulle. Tai periaatteessahan se olisi melkein sama saanko sitä vaiko en. Pitää vaan sitten hakea toimeentulo sosiaalitoimiston kautta. Mutta tosiaan, minun piti opintovastaava tavata vartin yli kaksitoista päivällä. Jouduinpa siinä vähän seisoskelemaan ja odottelemaan, kello 13 saapui herra paikalle. Noh, onneksi siinä ei ollut mihinkään kiire. Köpöttelin sitten kämpälle, käväsin Siwassa matkalla hakemassa mehua. :)

Mutta nyt jatkan jännittämistä. Kunhan en liikaa jännittäisi, ettei tulisi kohtalokas törähdys pöksyihin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.