IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PersjantaiPerjantai 22.09.2006 16:21

Nonnih, nyt se on taas perjantai käsillä. Ja Ule on vissiin tänään tulossa tänne katsomaan jonkun leffan. Jälleen kerran. Noh, jospa tuo sitten pyytäisi mukaan kaupungille ja tarjoaisi muutaman oluen, niin ei menisi omia rahoja semmoseen. :) Vaikka eipä mun ole pakko tänään välttämättä lähteä mihinkään. Mutta kattoo nyt mitä sitä oikein tekee. Pitäis vaan nyt päättää minkä leffan sitä tässä illalla sitten kattois.

Huomenna Antti on tulossa vissiinkin tänne. Sillon on lähdettävä kyllä liikenteeseen. Katsomaan kun Antti tapaa erään naisen. Toivottavasti siitä tapaamisesta on tiedossa Antille pissavehkeiden yhteenhinkkausta. :D Tulee tämä tyttö kuulemma parin muun tytön kanssa, minähän voinkin ottaa ne pari muuta tyttöä siitä sitten. ;) No ei, tuskinpa tulee sanaakaan sanottua kenellekään. :)

Pakki meinaa olla vähän sekasin. Ja kaikille mun päiväkirjan kakkajuttufaneille tiedoksi, että tuossa joskus tunti sitten kävin vääntämässä ihan hirrrveet paskat, ihme ku ei menny pönttö tukkoon. Sen jälkeen käväsinkin sitten suihkussa, nyt on puhdas olo.

Tuli tänään kaksi DVD:tä postissa, Bruce Leen leffat "The Big Boss" ja "Game Of Death". Jälkitoimituksella pitäs varmaan tulla ensi viikolla vielä "Enter the Dragon", se oli päässyt nyt loppumaan vaikka tilaushetkellä luki siellä että löytyy varastosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.