IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kyllä osaa väsyttää. Nukuin äärimmäisen huonosti koko yön. En meinannut saada unta sitten niin millään. Pyörin vaan tunnista toiseen, taisin joskus viiden maissa ainakin vielä katsoa puhelimesta paljonko kello on. Ja nyt sitten yhdeksältä oli noustava ylös, suihkuun piti mennä. Ja yritin tuossa sitten matematiikan tehtäviä katsastaa, mutta ei hemmetti minä niitä osannu tehdä. Olen oikeasti ihan kusessa näiden hylsykurssien kanssa. Jos en pääse näitä läpi niin sillon menee kyllä vähän vituiks kaikki. Noh, sille ei vaan sitten voi mitään.

On sitten ollut pakki taas sekasin pari päivää. Nytkin koskee ihan vietävästi. Se tästä vielä puuttuis että alkais koskemaan niin paljon etten pystyis lähteä kouluun. Ois ihan hirveästi kaikkea tekemistä, mutta sitten on joko kipeenä tai nukkunut huonosti ettei jaksa, nyt tällaisessa pahimmassa tapauksessa kumpaakin. Toivottavasti en nukahda tunnilla.

Pitäis hampipesulla tässä vielä kävästä. Vaikka eipä mun tarvi lähteä köpöttelemään kuin vasta joskus puoli kahdentoista paikkeilla. Mutta noi legot on kyllä harjattava, henki haisee kuin puliukon perse (ihan näin tiedoksi, että _en_ ole käynyt haistelemassa puliukon persettä).

Koulun jälkeen pitää sitten köpötellä Prismaan. Jotain ruokaa se on ilmeisesti tällekin päivälle taas tehtävä. On se kans yks perkele kun pitää joka päivä syödä että ei nälkä tulisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.