IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Faija kävi tänäänTiistai 01.11.2005 20:47

Kokeilenpa nyt sitten tätä päiväkirja-ominaisuutta ensimmäistä kertaa, että miten tämä toimii.

Faija käväsi tänään täällä Varkaudessa. Soitti aamulla joskus kymmenen jälkeen ja herätti minut. Sanoi, että tulehan tunnin päästä Citymarketiin. No minähän sinne sitten menin ja isä lupas ostaa mulle kaupasta mitä nyt tarvitsenkin. Ja sieltähän lähti mukaan vähän kaikenlaista. =)

Nyt sitten tässä päivällä en olekaan tehnyt mitään sen ihmeempää. Telkkaria katsellut ja irkkaillut. Vois tuossa alkaa jossain vaiheessa katselemaan elokuvia. Yöllä aloin katsomaan elokuvaa "A Nightmare on Elm Street", mutta jäi kesken kun rupesi väsyttämään ihan mielettömästi. Vois sen katsoa loppuun jonkin ajan kuluttua ja sitten vois katsoa vaikka kakkosen perään. Kun ostin Elm Streetien osat 1-6 Anttilasta, kun kävin viime perjantaina Kokkolassa.

Tosiaan, olin Pohjanmaalla torstai-illasta sunnuntai-iltaan. Sitä ennen olin muutaman päivän Jarilla Keuruulla. Eilen tulin tänne Varkauteen takaisin. Oli kyllä tuskaa olla viikko pois Internetistä, meinasi tulla jo vieroitusoireita. Onneksi Jarilla pääsi pari kertaa nopeasti netissä piipahtamaan, ettei kädet sentään liikaa ruvenneet tärisemään. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.