IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Habanero - Ja hanuri kiittääTorstai 26.01.2006 03:38

On sitten tullut istuttua tuolla pöntöllä useampaan otteeseen tänä iltana. Ostin Prismasta habaneroja ja niitä söin spagetin kanssa tuossa päivemmällä. Aika tulisia olivat. On se jännä, sisään mennessään polttelee suuta ja ulos tullessaan polttelee peräreikää. Nooh, eipä tuo mitään. Pääasia että suoli toimii. =)

Tänään en ole tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Vois tuossa kohta vaikka leffan katsoa. On kesken soittimessa leffa nimeltä "Basket Case". Katselin päivällä vähän sitä alkua ja perhana että vaikutti paskalta. Nooh, toivottavasti muuttuu yhtään paremmaksi loppua kohti.

Kahviakin tuossa äsken keitin. Vielä olisi yksi kupillinen juomatta. Sekin voi olla että pian saa hypätä vaan kahta kauheammin pyllistelemässä arabialaiselle. Ja se ei välttämättä ole hyvä juttu, nimittäin on vessapaperi lopussa. Muutama arkki enää jäljellä. Pitää muistaa päivällä hakea lisää.

Tullut taas tänään kultaseni kanssa juteltua netissä ihan sillee muutaman tunnin vaan. Noh, olen minä välillä telkkariakin katsonut ja päikkärit nukuin tuossa muutaman tunnin. Mutta joka päivä tulee kuitenkin näpyteltyä ihan kohtalainen määrä. En minä valita, en ollenkaan. Kivaahan se on oman mielitiettynsä kanssa rupatella. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.