IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tää on uneton yöTiistai 22.11.2005 08:56

...Taas kerran. No, eipä voi mitään. Nukuin minä eilen päivällä parit päiväunet, mutta nekään eivät kovin kauaa kestäneet. Parempi sekin kuin ei mitään.

Eilen tuli muuten tilaamani piirretty DVD, "Vuk - Tarina pienestä kettupojasta". :D Se oli hyvä leffa silloin pikkuisena ja nyt kun sen DVD:nä sai, pitihän se tottakai pistää tilaukseen. :) Sen tässä yöllä katselin, hui kun oli pelottava! :D Ruokaakin tässä yöllä väsäsin. Atrian Firebird -koipipaloja ja riisiä kera perunasalaatin. Meni kyllä alas aika vauhdilla, sen verran makoisaa oli. :)

Nyt tässä aamusumppia litkin menemään. Ja tuoreimpia uutisia kävin lueskelemassa Kalevan ja Iltalehden sivuilta. Eipä mitään ihmeempää ollut nyt tapahtunut.

Mitäköhän tässä oikein keksisi? Voisi melkein pelata emulaattorilla jotain C64-peliä. Kun viimeinkin Googlettamalla etsin yhden pelin mitä olin jo kauan miettinyt mikähän sen nimi oli. "The Detective Game" paljastui nimeksi mielettömän googlaamisen seurauksena. :) Ja löytyi vielä useampi sivustokin mistä sen sai ihan tällee laillisesti ladattua. :D

Ulkona taitaa olla aika talvinen keli. Joutuukohan sitä pysyä sitten vaan koko päivän ihan kämpällä, en oikein tykkää kylmästä. Paljon mieluummin olen täällä lämpimässä kuin lähden värjöttelemään ulos. Tosin tekis kyllä mieli vähän käydä katselemassa Halpa-Kirjasta käytettyjen DVD:iden valikoimaa. Tosin rahaa nyt ei ole ja sitten v*tuttaa ihan hemmetisti jos löytyykin jotain mielenkiintoista ja sitten ei saa sitä otettua matkaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.