IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei ois pitänyt käydä...Tiistai 22.11.2005 14:44

...Siellä Halpa-Kirjassa penkomassa DVD-levyjä. Taashan siinä niin kävi että sieltä lähti kolme elokuvaa mukaan. Tällä kertaa kunnian saivat kulkea kädessäni kämpälle "Very Bad Things", "The Hand That Rocks the Cradle" ja "Bram Stoker's Shadowbuilder". Tuossa keskimmäisessä leffassa ei ole suomenkielistä tekstitystä, mutta eipä sitä tarvikaan kun on englanninkielinen puhe ja saa vielä englanninkielisen tekstityksen päälle halutessaan. Sen verran sitä pitää aina englantia osata. :) Viisi euroa maksoi jokainen leffa kappaleelta, joten ei onneksi hirveän kalliita ollut.

Käväsin myös verotoimistossa ennen tuota Halpa-Kirjan keikkaa. Piti käydä hakemassa vuoden 2004 verotustietoja sosiaalitoimistoa varten. Itse kun en tiedä mihin se lappu on hävinnyt joka ennen kesää tuli. Varmaan muuton aikana on mennyt jemma-nimiseen paikkaan mistä sitä ei löydä ikinä. :)

Kävin myöskin Prismassa ennen kuin kämpälle tulin. Piti ostaa vähän ruokaa että pärjää tämän ja huomisen päivän sapuskoiden osalta. Sielläkin kyllä kävin penkomassa DVD-alelaareja mutta luojan kiitos ei löytynyt mitään mielenkiintoista. Tai siis ainahan sieltä jotain löytyy mitä haluaisi, mutta ei niin akuuttia leffaa että olisi ihan pakko ostaa.

Netissä kävin kattelemassa kans leffavalikoimaa. Tai erityisesti Ghostbusters -leffan haluaisin, ykkösen varsinkin ja ehkä kakkosenkin. Kympin maksaisivat kappale jos tilais. Mutta nyt ei ole sellaisia summia rahoja käytössä että voisi tuhlata. Katsotaan sitten jos vaikka itselleen ostaisi joululahjaksi. Tai vonkuisi veljeltä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.