IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hurjan väsynyKeskiviikko 15.03.2006 13:10

Eipä tullut taas hirveän montaa tuntia nukuttua. Yöllä kun ei oikein uni meinannut kovinkaan aikaisin tulla, niin katselinpa siinä elokuvan nimeltä "The Abyss". Ja kyseessä oli vielä Special Edition -versio, niin kestoahan sillä oli lähemmäksi kolme tuntia. Mutta hyvä elokuva on kyllä, täytyy myöntää. Olin sen joskus todella kauan sitten pikkusena tyttönä joskus nähnytkin.

Perhanan sosiaalitoimisto! Vieläkään ei ole tämän kuun toimeentulotukea tullut. Tämän kuun vuokra on maksamatta siis. Voi olla että vuokranantaja ei oikein tykkää tällaisesta. Mutta minkäs teet, eipä sitä vuokraa perseelläänkään voi maksaa. Ja sosiaalitoimisto on ainoa paikka mistä tällä hetkellä rahaa sen verran saa että vuokran kattaa. Työttömyyskorvausta kun ei ole mahdollista saada. Pitäisi erota koulusta lopullisesti jos sellaista haluaisin.

Maha oli kyllä äsken vähän sekasin. Piti varpusparvi käydä päräyttämässä. No, se oli odotettavissakin kun eilen menin syömään jalapenoja pitkästä aikaa. Hyvä ettei pönttö haljennut. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.