IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Äly hoi!Torstai 08.11.2007 11:52

"Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Jokelan ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden."

Paskat.

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus miettien, annatko lisää julkisuutta Jokelan tappajan teoille. Nimittäin tätä hän juuri haluaa, ja aina kun asiasta puhutaan, se on yksi voitto hänelle lisää. Julkisuutta haki tempauksellaan itselleen ja ideologialleen, ja te suotte sitä hänelle jatkuvasti lisää. Menehtyneet eivät "ansaitse" mitään julkista hiljaisuutta. Antakaa omaisten surra rauhassa, he eivät tarvi mitään tuntemattomia selkääntaputtelijoita tällä hetkellä. Tiedän kokemuksesta.

Miettikää oikeasti seuraavan turhanpäiväsen ketjukirjeen- ja/tai viestin saapuessa, laitatko sitä eteenpäin. Siitä ei ole kuitenkaan mitään hyötyä omaisille.

Kotisivun paikka vaihdettuTiistai 23.10.2007 01:51

Vaihdoin kotisivun paikkaa. Joten te kaikki, jotka sivullani käytte ja mahdollisesti kirjanmerkeissä pidätte, vaihtakaa osoitteeksi http://users.nodnet.fi/~tiger/

Se on nopeamman yhteyden päässä.

Kotisivu päivitettyKeskiviikko 19.09.2007 12:30

Olikin kulunut suhteellisen pitkä aika edellisestä päivityksestä. Ja nyt kun tässä ei parempaakaan tekemistä ollut, niin ajattelin päivittää sivuni. Tosin, sykäyksen sille antoi se, että käyttämäni vieraskirjasivusto lopettaa toimintansa. Joten vaihdoin nyt toisen vieraskirjan sivulle. Ja samalla siinä vähän tietoja päivittelin, vaihdoin muutamat kuvat ja lisäilin omia pärstävärkkikuvia. Että käykää katselemassa kuka jaksaa.

HalihaliSunnuntai 19.08.2007 23:00

Nyt on halilaskuri lisätty ihkuboxiin. Joten nyt vaan kaikki halimaan minua! :)

KatutappelijaTiistai 29.05.2007 18:43

Hohhoijakkaa... Suhteellisen tylsä päivä on ollut. Yöllä katselin elokuvan "Street Fighter" pitkästä aikaa ja totesin, että yhtä surkea se oli mitä silloin teininäkin. Ja tuli nukuttua aika myöhään. Millon lie joskus tuossa kahden maissa heräilin. Nyt heitin tuonne kolme kanankoipea uuniin, voisi vielä riisiä keittää lisukkeeksi kunhan vaan jaksaisi perseen tästä nostaa ensiksi.

Lauantaina tuli käytyä asentamassa Olelle DVD-soitin. Oli todella vaikea homma, löin soittimen scart-piuhalla digiboksin perään niin se oli siinä. Ja olihan Ole käynyt jo valmiiksi ostamassa parit porno-DVD:t, yllättäen. Niillä pääsi testaamaan ja hyvinhän siellä tissit ja pimpit vilkkuivat ruudulla.

Kylläpäs tuolla kanankoivet ihanasti litisee uunissa. Ne varmaan kohta räjähtää sinne...

MaisspeissiKeskiviikko 16.05.2007 13:10

Päivittelinpä pitkästä aikaa myspace-profiiliani. Jos sinulla on siellä profiili, ja tunnet palavaa halua lisätä minut ystäviisi, niin profiilini löytyy osoitteesta http://www.myspace.com/janivahakainu

LaulukilpailuTiistai 10.04.2007 00:08

Yritän osallistua laulukilpailuun. Lähetin seuraavan laulupätkän kilpailun järjestäjille: http://personal.inet.fi/bailu/tiger/jouluPUKKI_-_Univiidakko.mp3

Mitä mieltä olette laulusuorituksestani? Omasta mielestäni se meni ihan hyvin.

Häät viikon päästäSunnuntai 01.04.2007 22:49

Mirvan kanssa ollaan menossa naimisiin viikon kuluttua sunnuntaina. Häät pidetään täällä Varkauden kirkossa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!Keskiviikko 14.02.2007 02:23

En rupea eri ihmisille kirjottelemaan ja toivottamaan hyvää ystävänpäivää, suurin osa heistä kun kuitenkin käyvät täällä lukemassa tämän päiväkirjamerkinnän.

Vaikka vähän huonosti tämä ystävänpäivä alkaa, kun ei tämä tauti meinaa hellittää ollenkaan. Kurkkukipu jatkuu ja yskä eikun pahenee vaan, kuumettakin on erittäin varmasti vielä. Ja kaiken lisäksi rupes nyt nokkakin vuotamaan. Ja jatkuva yskiminen on saanut pään kipeäksi. Nyt on kyllä niin sairas olo etten muista millon viimeksi on ollut. Jokaista lihasta särkee, yritin tuossa nukkua mutta alle kaksi tuntia sain unta. Sitten heräsin kun koski niin vietävästi.

Vähän meinaa tekemisetkin olla tässä vähissä. Hirveän pitkään en todennäkösesti jaksa tässä koneella olla, kun meinaa huimata jos liian pitkään on pystykoossa. Ja hirveää valitusta nyt. Mutta aiheesta. Pakko kai tämäkin on kärsiä, kun sitä on liikkeellä.

HovioikeusKeskiviikko 17.01.2007 14:20

Pikkusiskon tappajan hovioikeusistunnon päätös tuli. Sikälimikäli ymmärsin oikein, käräjäoikeuden antamat tuomiot pitivät. Eli kymmenen vuotta linnaa tälle Mikko Tapani Tuomolalle. Nyt sillä on vielä kaksi kuukautta aikaa valittaa korkeimpaan oikeuteen. On erittäin todennäköistä, että eivät ota sitä sinne käsittelyyn, kun tapaus on niinkin selvä. Tai ainakin niin toivon, on jotenkin raastavaa kun tapausta ei saada päätökseen vielä puolentoista vuoden jälkeenkään. Ja saisi korvausrahatkin tulla äidille. Pikkusiskon hauta on vaan jotenkin karun näköinen kun ei ole hautakiveä vielä.

Lähdin pois koulusta kesken päivän. Olisi ollut matikkaakin vielä, mutta menevät uuteen asiaan ja en halua uutta asiaa nyt sekottamaan vanhaa enempää. Olin matematiikan tukiopetustunnilla kaksi oppituntia. Viimeiset tunnin ennen koetta. Opettaja antoi lapun eteen ja sanoi, että kokeessa erittäin todennäköisesti on samantyyppisiä tehtäviä. Enkä osanut laskea ainoatakaan! Tämä menee ihan samalla tavalla kuin silloin muutama vuosi sitten kun sain hylsyn matikasta... Alku menee kohtalaisen hyvin mutta kun asiat tulevat vaikeammiksi, sitten kokeet menee päin persettä. Eikä oikein ketään ole nyt, joka osaisi auttaakaan. Diskontot, logaritmit, koronkorot ynnä muut pitäisi olla hallussa jos minua meinaisi joku yrittää auttaa.

Kun tulin koulusta pois, niin hain Siwasta jotain kylkisiivuja ja parit chicken wingsit. Nämä wingsit on niitä jotain uutta Potku -sarjaa. Toivottavasti ovat tulisia. Epäilen kyllä että mietoja ne ovat, kun oon tottunut syömään kunnon jalapenoja.