IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Selvä syysväsymysMaanantai 09.10.2006 19:57

Viime yönä nukuin varmaan jonkun 11 tuntia, siltikin vielä väsytti ihan hemmetisti kun heräilin joskus puolenpäivän aikoihin. Äsken tuossa nukuin varmaan jonkun 2-3 tuntia. Ja väsyttää vieläkin. Ei hyvää päivää... Pitäis jaksaa kauppaan lähteä, mutta mieli tekis vaan painua tuonne peiton alle. Mutta ei se auta, jotain sapuskaa on saatava. Ja pitää ostaa tietenkin Juissia, siihen kun addiktoitunut olen nyt ihan totaalisesti.

Tänään ei ollutkaan koulua, niin ihan hyvä oli nukuksia koko päivä. Kunhan vaan sais nyt sitten yölläkin nukuttua, ei huvittais ihan pöllähtäneenä huomenna mennä matikan tunneille istuskelemaan. Muutenkin vaikeuksia tajuta siellä asioita, niin vielä kauheampi se olisi jos ihan väsyneenä siellä olisi.

Jahas, tässä päiväkirjassa voikin laittaa näkyvyyden niin, että tekstejä ei näe ellei ole kirjautuneena sisään. Voisin tämän vielä viimeisen kerran laittaa kaikille näkyviin, seuraavia viestejä eivät näe ihmiset jotka eivät ole kyseiseen paikkaan rekisteröityneet.

Ikävä iskiLauantai 07.10.2006 20:00

Pikkuinen "Sheebani" lähti Pieksämäelle takaisin. Ikävä kyllä hän ei täällä voinut olla kuin vuorokauden. Mutta ihana vuorokausi oli, se täytyy myöntää. Ihana neitonen on. <3 Sanomattakin selvää, että hetihän se ikävä sieltä yllätti. Toivottavasti saadaan olla taas pian yhdessä...

Käytiin tuossa Citymarketissa ennen kuin hän lähti asemalle linja-autoa odottamaan. Ja tuli kaiveltua taas DVD-alelaareja. Tällä kertaa mukaan lähti "Dracula III: Legacy" ja "Rare Exports vol. 1 & 2". Kannattaa muuten noi Rare Exportsit katsoa, jos ette tiedä mistä joulupukit tulevat...

Se olisi pian saunavuoro. Vois mennä heittämään kunnon löylyt niin että perskarvatkin käristyy. :)

Arvaa mikä päivä? - Perjantai!Perjantai 06.10.2006 15:33

Se olisi nytten käsillä viikon odotetuin päivä, eli perjantai. Pitäs nyt vaan saada tässä muutama tunti nopeasti kulumaan. Sen jälkeen sitä tekemistä sitten varmaankin löytyy. Jokainen osaa varmaan arvata mistä on kysymys, mutta en siltikään paljasta. :P Sanotaan nyt sen verran, että tänään olisi tarkoitus ihan täällä kotosalla vaan olla... ;)

Pitäis suihkussakin tässä kohtapuoliin käydä. Samalla hakisi postin, kun sinne pitäisi olla kirjekin tullut. Toivottavasti ei oo mitään laskuja tullut. Nettilaskun sain maksettua jo, luojan kiitos. Ois menny elämä pilalle jos se ois katkastu. :)

Mutta joo, eipä tässä kai viitsi tämän pidemmästi naputella, kun ei ole mitään asiaa.

Ahkera aamuTorstai 05.10.2006 13:57

Kylläpäs näin aamutuimaan on tullut jo tehtyä kaikennäköistä. Aluksi käväsin suihkussa, pistin samalla siellä pyykit koneeseen pyörimään. Sitten tiskailin loppuja tiskejä pois ja vähän pyyhin hellaa ja tiskipöytää, kun olivat päässeet jälleen kerran himppusen verran huonoon kuntoon. Roskatkin vein ja hain pyykit pois. Enää pitäisi ne vaan ripustaa ennen kuin lähtee kävelemään kouluun. En ymmärrä mikä ihmeen vimma minulla näin aamusta tuli. Toivottavasti näin ei käy usein. :D

Olisi yksi tunti tutkimusmenetelmiä koulussa. Sitten olisi vapaatunti, joka menee todennäkösesti vaan surffatessa. Kaksi tuntia olisi sitten matematiikan tukikurssia. Elikkäs se on kello jotain neljä ennen kuin olen kämpällä. Ei kun ylikin, kun pitää käydä kaupassa vielä koulun jälkeen.

Mutta vois nyt mennä ripustelemaan noita pyykkejä kuivumaan. Etteivät homehdu tuohon muovipussiin.

Rankka koulupäiväKeskiviikko 04.10.2006 15:12

Nyt on tämä päivä takana. Huhhuh, se oli rankkaa käydä yksi tunti istumassa koulussa. Tosin se yksikin tunti tuntui pitkältä, kun kyseessä on matematiikkaa. Käväsin tuossa koulun jälkeen sitten taas Siwassa, pääsin tyhjentämään pussin Siwan kassalle. Muutamia kolikoita kun löytyi, niin hain sieltä jotain kylkisiivuja kun maksoivat vaan jotain hieman yli kaksi euroa. Ajattelin, että tänään jos niitä paistaisi makkaran kera, eiköhän nekin paremman puutteessa suihin mene.

Tänään olisi vissiin jotkut keltanokkabileet kaupungilla, siellä olisi nuorta lihaa tarjolla mielin määrin! Mutta eipä ole varaa lähteä semmosiin, eikä kyllä oikein haluakaan. Jotenkin ei innostais viikolla juoda mitään muuta kuin Juissia. :) Ja olenkin viime aikoina ollut kunnon Juissi-addikti, vähintään kaksi litraa menee päivässä. :)

Nettilasku oli tullut. Pitääpä kattoa saanko sen maksettua. Siitähän se perse repeäis jos netti pistettäis kiinni kun ei saa maksettua. Ja pitää pähkäillä miten vuokrankin saan taas maksettua. Nimittäin kun opintotuesta ja asumislisästä Kelan perkele ottaa takaisinperintää, niin eipä riitä edes vuokraan. Ja sitten vielä joutuu miettiä, että mistä hemmetistä minä saan sapuskaa... Joutunee varmaan pölliä sapuskaa, se ei olis ollenkaan kivaa...

Tiskit käsittelyssäTiistai 03.10.2006 19:26

...Vaikka mielummin olisi jonkun tissit täällä käsittelyssä. Tiskailinpa tuossa jonkin verran noita tiskejä pois, eipä tuonne jäänyt enää kuin kaksi kattilaa enää tiskaamatta. Pistin ne vähäksi aikaa likoamaan, sitten vois hetken päästä käydä pyöräyttämässä ne pois sieltä. Joutuu sitten lähteä pidemmän kaavan mukaan suihkuun. Samalla vois siinä pestä vaatteita, kun ajattelin juurikasvun värjätä pois. Tai ainakin yrittää kovasti, sitä ei tiiä miten se taas onnistuu kun yksin yrittää värjätä. Olisihan se hienoa jos vaikka tulisi vihreä pää. Väsyttääkin niin perhanasti että varmasti nukahdan sinne kun odottelen että väriaine alkaa vaikuttamaan. Pitänee ottaa puhelin mukaan että näkee ajan miten kauan on väri ollut päässä, samalla siinä vois pelata vaikka Pipemaniaa.

Sitten kun on pää taas musta kuin neekerin perse, niin voisi ruveta tekemään ruokaa. Ajattelin tehdä marinoiduista lihasuikaleista lihakastikkeen ja sitten keittää spagettia. Eiköhän sillä nälän saa pois, kun eipä nyt hirveästi ole varaa mitään tyyriimpääkään ostella.

Hyvällä tuurilla tällä viikolla tänne olisi tulossa eräs neitokainen minun kainaloon. Ehkä kerron siitä sitten jälkeenpäin, tai sitten en. :P Se on vielä hieman auki koko neitokaisen tänne tuleminen, siitä pitää vielä puhua...

Väsymyksen sietämätön raskausTiistai 03.10.2006 13:41

Kyllä osaa väsyttää. Nukuin äärimmäisen huonosti koko yön. En meinannut saada unta sitten niin millään. Pyörin vaan tunnista toiseen, taisin joskus viiden maissa ainakin vielä katsoa puhelimesta paljonko kello on. Ja nyt sitten yhdeksältä oli noustava ylös, suihkuun piti mennä. Ja yritin tuossa sitten matematiikan tehtäviä katsastaa, mutta ei hemmetti minä niitä osannu tehdä. Olen oikeasti ihan kusessa näiden hylsykurssien kanssa. Jos en pääse näitä läpi niin sillon menee kyllä vähän vituiks kaikki. Noh, sille ei vaan sitten voi mitään.

On sitten ollut pakki taas sekasin pari päivää. Nytkin koskee ihan vietävästi. Se tästä vielä puuttuis että alkais koskemaan niin paljon etten pystyis lähteä kouluun. Ois ihan hirveästi kaikkea tekemistä, mutta sitten on joko kipeenä tai nukkunut huonosti ettei jaksa, nyt tällaisessa pahimmassa tapauksessa kumpaakin. Toivottavasti en nukahda tunnilla.

Pitäis hampipesulla tässä vielä kävästä. Vaikka eipä mun tarvi lähteä köpöttelemään kuin vasta joskus puoli kahdentoista paikkeilla. Mutta noi legot on kyllä harjattava, henki haisee kuin puliukon perse (ihan näin tiedoksi, että _en_ ole käynyt haistelemassa puliukon persettä).

Koulun jälkeen pitää sitten köpötellä Prismaan. Jotain ruokaa se on ilmeisesti tällekin päivälle taas tehtävä. On se kans yks perkele kun pitää joka päivä syödä että ei nälkä tulisi.

HohhoejakkooPerjantai 29.09.2006 13:47

Kyllä on taas niin mielenkiintoista että... Istun täällä tutkimusmenetelmien tunnilla, vasta vähän päälle yhden oppitunnin olen ollut ja tuntuu kuin olisin vuoden tässä jököttänyt. Aika menee vaan hemmetin hitaasti silloin kun ei ole kivaa. Vielä pitäisi puoli tuntia tässä istua, sitte pääsee köpöttelemään kämpälle rentoutumaan. Kämpällä vois käydä suihkussa kuivattamassa ihoa ja vois ehkä ottaa pienet (t)orkut. Vähän väsyttää, kun mitä lie nelisen tuntia olen nukkunut viime yönä. Ei vaan nukuttanut aikaisemmin, niin kattein siinä sitten pari jaksoa Simpsoneita ja sitten leffan "The Big Boss". Kyllä se Bruce Lee oli kova jätkä, melkein yhtä kova mitä minä. :P

Tuolla opettaja paasaa jotain ja minä olen kuuntelevinani, mutta oikeasti menee vasemmasta korvasta sisään ja oikeasta silmästä ulos. Mutta ei se mitään. Eipä tuo mitään tärkeää vissiin höpisekään. Jostain opinnäytetyöstä vissiin tai jotain. Semmosella tiedolla mitään tee. :D

Hyvä näkö, parempi mieliTorstai 28.09.2006 20:19

Viimeinkin tuli Instrumentariumista tekstiviesti kun istuskelin matikantunnilla. Sanoivat, että lasit ovat valmiina, että tuleppas hakemaan. Joten minähän lähin koulun jälkeen köpöttelemään kohti Kauppakatua. Ja siellähän ne lasit odottivatkin minua innokkaasti. Ei kun kakkulat päähän vaan ja lähdin köpöttelemään Lidliin. Ja voi autuus kun näkeekin nyt hyvin, kun ollut pitkän aikaa ilman laseja. Eipä tarvi siristellä simmuja hirveemmin enää. Näkee naikkosten persuksetkin huomattavasti paremmin. Eli koulussa voin nyt takariviin siirtyä, kun näkee sieltäkin taululle. Ja ne tyttöjen perseet, paljon helpompi tiirailla takaapäin. :P

Vois melkein jotain kohta syödä. Lidlistä ostin parit pizzat ja sitten jotain valmistortilloita kun olivat tarjouksessa. Vois maistaa että onko ne syötäviä, vai joutuuko tunkea ne toista kautta sisälle. ;)

AiheANALyysiTorstai 28.09.2006 16:42

Olipas taas tässä vähän tutkimusmenetelmiä. Tuli tehtyä aiheanalyysitehtävä, se annettiin tänään ja huomenna pitäisi palauttaa. Tässä kun on vapaatunti nyt menossa niin äkkiähän sen tässä sutaisi. Tosin saa nähä mitä opettaja sanoo, kun en oikein ymmärtänyt mitä hemmettiä siihen ois pitänyt edes kirjottaa. Mutta onpahan ainakin tehty. Jotenkin. Ainakin huonosti, jos ei muuten. :P

Voihan plääh, pitäisi suunnistaa kohta matematiikan tukikurssille. Siellä käydään jotain perusjuttuja läpi, ihan hyvä kun nekään minulla ei ole hallussa. Mutta pitää kyllä käydä ensin tupakin kautta, ei sitä tuntia kyllä muuten kestä pirukaan vinkumatta. Tai tuplatuntihan se on, tulis hemmetinmoiset vinkunat muuten. :D