IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää ystävänpäivää kaikille!Keskiviikko 14.02.2007 02:23

En rupea eri ihmisille kirjottelemaan ja toivottamaan hyvää ystävänpäivää, suurin osa heistä kun kuitenkin käyvät täällä lukemassa tämän päiväkirjamerkinnän.

Vaikka vähän huonosti tämä ystävänpäivä alkaa, kun ei tämä tauti meinaa hellittää ollenkaan. Kurkkukipu jatkuu ja yskä eikun pahenee vaan, kuumettakin on erittäin varmasti vielä. Ja kaiken lisäksi rupes nyt nokkakin vuotamaan. Ja jatkuva yskiminen on saanut pään kipeäksi. Nyt on kyllä niin sairas olo etten muista millon viimeksi on ollut. Jokaista lihasta särkee, yritin tuossa nukkua mutta alle kaksi tuntia sain unta. Sitten heräsin kun koski niin vietävästi.

Vähän meinaa tekemisetkin olla tässä vähissä. Hirveän pitkään en todennäkösesti jaksa tässä koneella olla, kun meinaa huimata jos liian pitkään on pystykoossa. Ja hirveää valitusta nyt. Mutta aiheesta. Pakko kai tämäkin on kärsiä, kun sitä on liikkeellä.

HovioikeusKeskiviikko 17.01.2007 14:20

Pikkusiskon tappajan hovioikeusistunnon päätös tuli. Sikälimikäli ymmärsin oikein, käräjäoikeuden antamat tuomiot pitivät. Eli kymmenen vuotta linnaa tälle Mikko Tapani Tuomolalle. Nyt sillä on vielä kaksi kuukautta aikaa valittaa korkeimpaan oikeuteen. On erittäin todennäköistä, että eivät ota sitä sinne käsittelyyn, kun tapaus on niinkin selvä. Tai ainakin niin toivon, on jotenkin raastavaa kun tapausta ei saada päätökseen vielä puolentoista vuoden jälkeenkään. Ja saisi korvausrahatkin tulla äidille. Pikkusiskon hauta on vaan jotenkin karun näköinen kun ei ole hautakiveä vielä.

Lähdin pois koulusta kesken päivän. Olisi ollut matikkaakin vielä, mutta menevät uuteen asiaan ja en halua uutta asiaa nyt sekottamaan vanhaa enempää. Olin matematiikan tukiopetustunnilla kaksi oppituntia. Viimeiset tunnin ennen koetta. Opettaja antoi lapun eteen ja sanoi, että kokeessa erittäin todennäköisesti on samantyyppisiä tehtäviä. Enkä osanut laskea ainoatakaan! Tämä menee ihan samalla tavalla kuin silloin muutama vuosi sitten kun sain hylsyn matikasta... Alku menee kohtalaisen hyvin mutta kun asiat tulevat vaikeammiksi, sitten kokeet menee päin persettä. Eikä oikein ketään ole nyt, joka osaisi auttaakaan. Diskontot, logaritmit, koronkorot ynnä muut pitäisi olla hallussa jos minua meinaisi joku yrittää auttaa.

Kun tulin koulusta pois, niin hain Siwasta jotain kylkisiivuja ja parit chicken wingsit. Nämä wingsit on niitä jotain uutta Potku -sarjaa. Toivottavasti ovat tulisia. Epäilen kyllä että mietoja ne ovat, kun oon tottunut syömään kunnon jalapenoja.

Chuck NorrisTiistai 16.01.2007 05:11

Tässä muutamia faktoja Chuck Norris -nimisestä henkilöstä:


* Toisin kun tavallisessa synnytyksessä, Chuck Norris löi itsensä ulos äitinsä kohdusta. Pian sen jälkeen Chuck kasvatti parran.

* Chuck Norris menetti neitsyytensä ennen isäänsä.

* Vuoden 1940, siis Chuck Norrisin syntymävuoden, jälkeen kiertopotkuista johtuvat kuolemat on noussu 13 000 %.

* Ennen Chuck Norris tunnettiin nimellä Chuck Norrris, mutta hän potkaisi yhden R:n vittuun ja siitä tuli Nigeria.

* Chuck Norriksella on myös halpakopioveli, joka tunnetaan nimellä Jack Norris, mutta Chuck potkaisi häntä naamaan, jolloin hänestä tuli Jack Bauer.

* Chuck Norrista ei saa sinutella, tai hän potkaisee naamaan.

* Chuck Norris on vanhempi kuin lohikäärme, koska hän potkaisi lohikäärmeen vittuun.

* Chuck Norris ei rakenna taloja vaan lyö kallioseinämiä, joista tulee taloja.

* Chuck Norris keksi irkin.

* Chuck Norris ei pelaa Internet-pelejä, koska hän voi lyödä kaikkia turpaan niissä. Siksi
kannattaa uskoa, jos vastaan tulee pelaaja nimeltä "Chuck Norris" tai "Kond".

* Chuck Norris ei myöskään tarvitse kelloa, koska hän päättää, kuinka paljon se on.

* Chuck Norris on laskenut äärettömään - kahdesti.

* Chuck Norris ei nuku, Hän odottaa.

* Chuck Norris ei lue kirjoja. Hän tuijottaa niitä vihaisesti kunnes ne luovuttavat informaation.

* Chuck Norris on niin nopea, että voi kiertää Maapallon ympäri ja tökätä itseään takaraivoon.

* Chuck Norriksen kyyneleet parantavat syöpää. Hän ei kuitenkaan ole koskaan itkenyt. Koskaan.

* Chuck Norriksen katse parantaa AIDSin. Hän ei ikinä katso AIDSia sairastaviin. Ikinä.

* Chuck Norris voi hakea sinulle kuun taivaalta, muttei halua.

* Kaikki kuolevat joskus. Paitsi Chuck Norris.

* Chuck Norris oli kerran niin kova äijä, että pyyhkii perseensä hiekkapaperilla

* Chuck Norris pyyhkii perseensä nykyään raastimella

* Kun Chuck Norris tekee punnerruksia, hän itse asiassa työntää maapalloa poispäin itsestään.

* Elvis ei oikeasti kuollut, Chuck Norris vain potkaisi hänet vittuun.

* Chuck Norris myi sielunsa Saatanalle saadakseen tiukan ulkonäön ja vitun hyvät itsepuolustustaidot. Pian kaupan jälkeen Chuck Norris potkaisi Saatanaa kiertopotkulla naamaan ja otti sielunsa takaisin. Saatana, joka pitää ironiasta, ei voinut pysyä vihaisena Chuckille ja myönsi että hänen olisi pitänyt ennakoida tapahtuma. Nyt he pelaavat pokeria joka toinen torstai.

* Chuck Norris rakensi aikakoneen ja meni ajassa taaksepäin pysäyttämään Kennedyn murhan. Chuck Norris pysäytti kaikki kudit parrallaan ja rintakarvoillaan. Kennedyn pää räjähti ihmetyksestä.

* Chuck Norrisilla ei ole yhtä iso kulli kuin muulilla, muuleilla on yhtä iso kun Chuck Norrisilla.

* Chuck Norris oli neljäs idän tietäjä, hän antoi Jeesus-vauvalle lahjaksi komean parran. Jeesus piti partaa ylpeästi katkeraan loppuunsa asti. Muut idän tietäjät kateellisina poistivat Chuck Norrisin raamatusta. Pian tämän jälkeen he kaikki kuolivat kiertopotkuista johtuviin vammoihin.

* Todistaakseen, että syövän voittaminen ei oo iso juttu, Chuck Norris poltti 15 kartonkia kessua per päivä kahden vuoden ajan ja hommasi 7 eri syöpää. Hän pääsi niistä eroon käyttämällä mainostamaansa TV-shop laitetta 30 minuuttia.

* Chuck Norris käyttää juomutettuja kortsuja väärinpäin jotta hän saa extranautintoa.

* Kerran on huhuttu, että merirosvo voitti Chuck Norrisin tappelussa. Tämä ei ole totta, Chuck aloitti huhun jotta hänen luokseen saapuisi lisää merirosvoja joita voi piestä.

* Chuck Norris sai idean myydä virtsaansa tölkissä, me tunnemme tuotoksen Red Bullina.

* Chuck Norrisin ei ole koskaan tarvinnut maksaa veroja. Hän vain lähettää kuvan itsestään hyökkäysasennossa verotoimistoon.

* Jos Chuck Norris meinaa myöhästyä, ajan on viisainta hidastua.

* Teinimutanttininjakilpikonnat on todellisia. Chuck Norris söi kilpikonnan kokonaisena, paskansi sen seuraavana päivänä. Kilpikonna oli muuttunut Chuck Norrisin sisällä 170cm pitkäksi ja oppinut karatea.

* Chuck Norris on vetänyt YLEn oikeuteen. Hän sanoo, että 'Kova laki' on hänen oikean jalkansa rekisteröity tavaramerkki.

* Jos näet Chuck Norrisin, Chuck Norris näkee sinut. Jos et näe Chuck Norrisia, voit olla vain sekuntien päässä kuolemasta.

* Chuck Norris voi voittaa Monopolyn omistamatta yhtään kiinteistöä.

* Guinnessin ennätysten kirjan viimeisellä sivulla on maininta että kaikki ennätykset ovat Chuck Norrisin nimissä, kirjassa on vain listattu ne jotka ovat päässeet lähimmäksi.

* Kun Chuck Norris luovuttaa verta hän hylkää neulan ja pyytää puukon ja ämpärin.

* Kun Chuck Norris hyppää veteen, hän ei kastu, vaan vesi 'Chuck Norrisoituu'.

* Chuck Norris voi jakaa nollalla.

* Chuck Norris voi polttaa muurahaisia suurennuslasilla yöllä.

* Kun Chuck Norris juoksee saksien kanssa muut voivat satuttaa itsensä.

* Jumala halusi 10 päivää luodakseen maailman, Chuck Norris antoi hänelle 6.

* Meteori ei tuhonnut dinosauruksia, Chuck Norris tuhosi ne kaikki kiertopotkulla.

* Chuck Norrisin ei tarvitse käydä suihkussa, lika pelkää Chuck Norrisia.

* Stephen Hawkins on ainoa mies joka voitti väittelyn Chuck Norrisia vastaan... ja katsokaa mitä jannulle kävi!

* Chuck Norris ja Bruce Lee tekivät sopimuksen jossa Bruce Lee voittaa Chuck Norrisin tappelussa Bruce Lee elokuvassa. Pian tämän jälkeen Bruce Lee kuoli mystisesti.

Koe ohiTiistai 07.11.2006 15:21

Kylläpäs meinas vähän tutisuttaa kun odottelin matikankokeen alkua. Siitä onkin pitkä aika kun viimeksi olen mitään koetta tehnyt. Ja sitten kun sain kokeen käteen, niin paniikki tuli kun en oikein osannut ensimmäistä tehtävää laskea. Ja en tiedä miten osasin niitä muitakaan. Pitää toivoa että ainakin jotain irtopisteitä edes ropisee. Ottaa kyllä kupoliin jos en pääse ensimmäistä välikoetta läpi. Kasaa ihan hirveästi paineita sitten muihin kokeisiin.

Hiemanko tuolla ulkona on lämmin. Tuli ihan hikiki kävellessä kun pisti takin päälle. Plussan puolella on asteet ja reilusti. Mutta ehkä se on kuitenkin parempi kuin että olisi tulipalopakkasia. Silloin jäätyis kulkuset matkalla.

Mitäköhän sitä nyt tässä tekis... Yks kouluhomma pitäis kyllä tehdä, mutta sen kerkeän kirjotella ihan hyvin huomennakin...

Hillittömät mössötMaanantai 06.11.2006 19:05

Teinpä sitten kunnon mössöä sapuskaksi. Keitin riisiä, sekaan paistoin marinoituja kanasuikaleita sekä makkarakuutioita. Sekaan sitten hernemaissipaprikaa.Lisäksi vielä heitin chilipapuja joukkoon. Aika jännän näköstä mössöä mutta ihan hyvää tämä on, kyllä tällä nälkä lähtee. Tosin perästä voi kuulua noiden papujen vuoksi. :P

Tulipas koisattuaMaanantai 06.11.2006 16:27

Heräilin tuossa vähän aikaa sitten. Tuli siis kohtalaisen pitkään nukuttua. Mutta eipä se mitään, saahan sitä ja pitääkin vapaapäivänä nukkua mahdollisimman pitkään. Tänään kun pitää vielä matikanjuttuja katsoa, kun huomenna on koe. Pitäs kyllä jotain oppia, mutta hemmetti kun yksin opiskelu ei oikein meikäläiseltä suju. Meinaa tulla lasta eikä paskaa semmosesta. Ja vielä kun puolet pitää olla pisteistä saatuna että pääsee edes läpi koko kokeesta. Vähän kyllä pelkään että menee päin persettä. Olisi kulta täällä niin sillon sitä voiskin mennä päin persettä. ;)

Kaupassa pitäisi käydä jotain ruokaa ostamassa. Mutta kun tuolla ulkona sataa lunta ihan älyttömästi. Inhottavaa jos eivät ole kunnolla auranneet kävelyteitä niin sitten sitä ollaan sukat märkänä. Pakastimessa olisi vielä peruna-sipulisekoitusta. Ja kaapissa riisiä. Että niille pitänee ostaa jotain lisukkeita. Joko kanasuikaleita ja Creme Bonjouria, hernemaissipaprikaa ja jauhelihaa tai sitten jauhelihaa ja ruokakermaa.

Pistin tuossa valumaan DVD-elokuvan "Edward Scissorhands", kun kultani sen halusi itselleen. Joten se saa tuossa taustalla valua, todennäkösesti menee useampi päivä ennen kuin on koneella. Mutta tuleepahan kuitenkin.

Pitäisi kirje postittaa. Poltin isoveljelle joululahjaksi erään hyvän DVD:n. Ainakin lähtisi joululahja ajoissa, kun nyt pistää menemään. Tuskin myöhästyy. :)

Ainiin tänään on varmaan opintotuki tullut. Pitääpä käydä maksamassa vuokra ja sähkölasku. Siitäpä ei sitten jääkään oikeastaan paljoa tilille. Kohtalaisen ärsyttävää mutta minkäs teet...

Selvä syysväsymysMaanantai 09.10.2006 19:57

Viime yönä nukuin varmaan jonkun 11 tuntia, siltikin vielä väsytti ihan hemmetisti kun heräilin joskus puolenpäivän aikoihin. Äsken tuossa nukuin varmaan jonkun 2-3 tuntia. Ja väsyttää vieläkin. Ei hyvää päivää... Pitäis jaksaa kauppaan lähteä, mutta mieli tekis vaan painua tuonne peiton alle. Mutta ei se auta, jotain sapuskaa on saatava. Ja pitää ostaa tietenkin Juissia, siihen kun addiktoitunut olen nyt ihan totaalisesti.

Tänään ei ollutkaan koulua, niin ihan hyvä oli nukuksia koko päivä. Kunhan vaan sais nyt sitten yölläkin nukuttua, ei huvittais ihan pöllähtäneenä huomenna mennä matikan tunneille istuskelemaan. Muutenkin vaikeuksia tajuta siellä asioita, niin vielä kauheampi se olisi jos ihan väsyneenä siellä olisi.

Jahas, tässä päiväkirjassa voikin laittaa näkyvyyden niin, että tekstejä ei näe ellei ole kirjautuneena sisään. Voisin tämän vielä viimeisen kerran laittaa kaikille näkyviin, seuraavia viestejä eivät näe ihmiset jotka eivät ole kyseiseen paikkaan rekisteröityneet.

Ikävä iskiLauantai 07.10.2006 20:00

Pikkuinen "Sheebani" lähti Pieksämäelle takaisin. Ikävä kyllä hän ei täällä voinut olla kuin vuorokauden. Mutta ihana vuorokausi oli, se täytyy myöntää. Ihana neitonen on. <3 Sanomattakin selvää, että hetihän se ikävä sieltä yllätti. Toivottavasti saadaan olla taas pian yhdessä...

Käytiin tuossa Citymarketissa ennen kuin hän lähti asemalle linja-autoa odottamaan. Ja tuli kaiveltua taas DVD-alelaareja. Tällä kertaa mukaan lähti "Dracula III: Legacy" ja "Rare Exports vol. 1 & 2". Kannattaa muuten noi Rare Exportsit katsoa, jos ette tiedä mistä joulupukit tulevat...

Se olisi pian saunavuoro. Vois mennä heittämään kunnon löylyt niin että perskarvatkin käristyy. :)

Arvaa mikä päivä? - Perjantai!Perjantai 06.10.2006 15:33

Se olisi nytten käsillä viikon odotetuin päivä, eli perjantai. Pitäs nyt vaan saada tässä muutama tunti nopeasti kulumaan. Sen jälkeen sitä tekemistä sitten varmaankin löytyy. Jokainen osaa varmaan arvata mistä on kysymys, mutta en siltikään paljasta. :P Sanotaan nyt sen verran, että tänään olisi tarkoitus ihan täällä kotosalla vaan olla... ;)

Pitäis suihkussakin tässä kohtapuoliin käydä. Samalla hakisi postin, kun sinne pitäisi olla kirjekin tullut. Toivottavasti ei oo mitään laskuja tullut. Nettilaskun sain maksettua jo, luojan kiitos. Ois menny elämä pilalle jos se ois katkastu. :)

Mutta joo, eipä tässä kai viitsi tämän pidemmästi naputella, kun ei ole mitään asiaa.

Ahkera aamuTorstai 05.10.2006 13:57

Kylläpäs näin aamutuimaan on tullut jo tehtyä kaikennäköistä. Aluksi käväsin suihkussa, pistin samalla siellä pyykit koneeseen pyörimään. Sitten tiskailin loppuja tiskejä pois ja vähän pyyhin hellaa ja tiskipöytää, kun olivat päässeet jälleen kerran himppusen verran huonoon kuntoon. Roskatkin vein ja hain pyykit pois. Enää pitäisi ne vaan ripustaa ennen kuin lähtee kävelemään kouluun. En ymmärrä mikä ihmeen vimma minulla näin aamusta tuli. Toivottavasti näin ei käy usein. :D

Olisi yksi tunti tutkimusmenetelmiä koulussa. Sitten olisi vapaatunti, joka menee todennäkösesti vaan surffatessa. Kaksi tuntia olisi sitten matematiikan tukikurssia. Elikkäs se on kello jotain neljä ennen kuin olen kämpällä. Ei kun ylikin, kun pitää käydä kaupassa vielä koulun jälkeen.

Mutta vois nyt mennä ripustelemaan noita pyykkejä kuivumaan. Etteivät homehdu tuohon muovipussiin.