IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kaikkee sälää ja kuulumisia...Keskiviikko 19.12.2007 00:06

Kolme päivää harjottelua enää ja mä alan olla todella iloinen loppuu tää ikuisuudelta tuntunut harjoittelu putki. Mitenköhän sitä enään osaa olla koulussa kun sinne joskus taas meen?No kaippa koulun penkit tuntuu taas ihan kivalta, eikä tarvii niin hirveesti pingottaa niin kuin nyt.

Harjoittelussa kun pitää koko ajan olla hymy persuksissa ja näyttää todella innokkaalta, jottei kukaan luule mun olevan epä kiinnostuntu harjoittelusta. No todellisuushan on niin ettei mua nyt niin hirveästi ole innostanut olla harjoittelussa, mutta pakko vaan yrittää näyttää siltä et kiinnostaa ihan hirveesti.

Joululomakin on jo valmiiks suunniteltu niin hyvin, että nimi löytyy työmaan listalta.Eipä tarvitse miettiä, että mitä sitä nyt tekis. Toisaalta tunnetusti rakastan niin tätä joulua ettei ole tosikaan, joten aivan onnellisena olen töissä. Uusi vuosikin on suunniteltu yövuoroilla, joten ei tarvitse harrastaa pakko juhlintaa. Toisaalta olisko mua hirveesti haluttanut tehdä jotain uutena vuotena niin ei varmaankaan.

Ehkäpä joulun kohokohta on joulupäivä ja Affeen meno...hehhe...Todella alentavaa:D.
En vissiin ole ihan viisas:D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys