IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

VaRoItUs...TaAs TuLeE jA kOVaAaA...Sunnuntai 14.05.2006 18:07


No niin tässä sitten taas on joku ollu vähän viiheteen puolella, mutta tällä kertaa ei ole ollut auto Tammisaaren torilla (toripäivänän)!Muisti kuvia on illasta, mutta enemmän on jälkijä kuten esim. housut kurassa ja vihreät?!Liekkö naapurin oja ollut mun tiellä liian paljon ja olen varmaan yrittänyt tappaa sitä tieltäni pois?! Kaikkea ei tietenkään kerrota koska siitä voisi seurata turhia puheita!

Miksi avaan suutani väärässä paikassa väärään aikaan kun kaikkiean ei tarvitse kuulla mitä mieltä Mari tänään on asioista!?! Hmm...onkohan se luonnevikasta?!

Yks mikä on aivan varmaa on tää et mä en kyllä vähään aikaan halua skumppaa!!!Mutta kuitenkin ei elämästä selviä hengissä eikä ainakaan selvinpäin!!!

No mutta oikeesti mun varmaan pitäis tosissani miettiä että mitä haluan elämältä ja onko mun elämisen arvot kohdallaan? Joskus kaikki tuntuu niin selvältä, mutta sitten joskus niin äärimäisen sekavalta ja sekavuus tulee yllättäen ei sitä edes huomaa! Sekavuutta tuntuu muillakin olevan liikkeillä ja sitäpä tässä mietinkin että jospa se kuuluu kevääseen ja siihen että on kevättä rinnoissa?!

Aina ei vaan saa sitä mitä haluaa. Kaippa sitä hyvää sitten kannattaa odottaa vaan?! Älkää kysykö en ittekään tajuu?!

Hyvää kevättä kaikille ja aurinkoisia päiviä=)!

P.S. Rakastakaa toisianne;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.