IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
"Tie on pitkä takaisin, salassa sä itketkin muistaessasi lapsuuskodin onnea."

Tosiaan joskus tuntuu, että tie on pitkä takaisin ja varsinkin silloin kun odottaa, mutta ei tiedä mitä odottaa. Niin selvennystä asiaan olen siis huomenna tulossa Karjaalla, joten turha hirveästi säikähdellä jos minun kaltaisen naamarin näkee sielä jossain.

En ole elämässän varmaan koskaan odottanut näin paljoa Karjaalle tulemista. Tuntuu kuin olisin pikkulapsi, joka on yhden yön ollut yökylässä ja odottaa seuraavan päivän innolla vanhempien tulevan hakemaan takaisin kotiin. No, mutta minulla on ikävä rakasta pallipersettäni Tikrua.

Toisaalta on myös todella haikeaa tulla käymään, sillä tällä kertaa jätän taakseni työpaikkani, joka oli minulle joskus henki ja elämä. Ehkäpä se vain on niin, että uusi vuosi on lähellä ja silloin on myös uudet asiat elämässä. Ei asia ehkä kaikkiin päde, mutta minulle se päteää. Toisin sanoen jätän nyt lopullisesti taakseni suuren osan elämääni, joka toki säilyy ikuisesti sydämessä. En tiedä voiko kukaan ymmärtää mitä yritän sanoa, mutta tässä on minun suuret ajatukset ja oikeastaan suuret tunteet myös.

Ei sitä voi muuta sanoa kuin, että aikansa kaikkea ja minun aikani Karjaalla oli verta, hikeä ja kyyneleitä. En sitä sano etteikö se tulisi joskus vilä olemaan saman laista, mutta ei ihan äkkiä kuitenkaan.

En koskaan ole kuvitellut sanovani näin, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että Karjaata rakastan koko sydämestäni ja se tulee aina olemaan kotin! Kaikesta pitää luopua vaikka se sattuisikin ja saisi aikaan katkerat muistot.

No niin kyllpä mä taas lässytän no se ehkä johtuu siitä, että ikävä on kova Karjaalle, mutta kauanko sitä kestää niin se onkin aivan eri asia:D!

Törmäillään taas kun nähdään... Rauhaisaa joulun odotusta kaikille ;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.