IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Miten yksi lause voikaan romuttaa kaiken?Keskiviikko 26.09.2007 19:28

Siis ihan paska päivä siis todella paska päivä!!!

Okeesti on niin sellainen olo, että LASKA, TYHMÄ JA SAAMATON olen. Ei mun kannata ei mun kannata käydä koulua. Ei se kannata, ei se kannata.

Miten yksi ihminen voi sanoa niin väärät sanat juuri silloin kun kaipaat kannustavia sanoja, jotta sun itse tunto ei romahda. Mä tiedän, että harjoitus tekee mestarin ja aijonkin harjoitella, mutta en millään taijalla ehdi tekemään itsestäni matikkaneroa näin lyhyellä varoitus ajalla.

Mukavan kannustavat sanat opettaja sanoi lääkelaskutenttiäni korjatessa. Hän sanoi "Ei sua voi päästää kenttäjaksolle kun et osaa peruslaskuja!"

Tässähän nyt mietin sitten mitä teen. Mua ottaa niin päähän. Eilen saatiin tietää ettei tentissä saa käyttää laskinta joten eilisen illan harjoittelin pääsälaskua ja kiitos kultani antoi mulle kyllä itseluottamusta. Mä olen vaan taas tässä paskassa uudelleen ja kyseessä on matikka, voi vittu mä sanon kun pitää olla niin tyhmä.

Okei mä pärjäsin siinä ihan hyvin kyllä, mutta se mitä se opettaja sanoi murskasi mun ajatukseni sairaanhoitajan ammatista. Mä en odota, että kukaan voisi ymmärtää tätä asiaa, sillä matikka on mulle aina ollu kirosana ja se tulee olemaan edelleenkin. Että kiitos vaan sille opettajalle joka vei mun luottamuksen itseeni matikan suhteen, jota mulla siis oli eilen ja tänä aamunakin vielä.

Nyt lähen KALJALLE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.