IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
No niin nyt on sitten koulu alkanut ja voi kuinka on mukavaa...hmm...Onkohan se nyt noinkaan?
Joka tapauksessa ihan silleen kivaa jos olis vaan enemmän selvyyttä asioista eikä kaikki olis niin hirveän sekavaa tai ainakin tuntuu siltä.

Yllättävää on se, että mä olen yövuoroissa jälleen kerran ja ens viikonloppuna sama juttu. pitäis yrittää lukea tentteihin, mutta kun ei nyt millään oikein jaksais pakko vaan yrittää.

yritän tässä kovasti lopettaa tupakanpolttoa kun maanantaina on viimeinen päivämäärä jolloin on lopetettava, joten otin tälleen hyvän alotuksen ja nyt kaks päivää polttamatta. Myönnän, että on todella tuskallista kun, tuntuu jotenkin siltä ettei ole koko päivänä oikein herännyt vaan kaikki on vähän niin kun sumeeta koko ajan. Kuitenkin urhollisesti olen koulussakin pärjännyt kun suurn osa immeisistä polttaa, mut mä oon kestänyt sen. Ehkäpä tämä on hyvä vaihe katkaista 10-vuoden tupakka kierre tai sitten ei?

Olenkin tässä miettinyt, että mitä jos mä muutun jollainlailla? Voiko se olla mahdollista vai onko se taas vaan mun pään sisällä olevaa skeidaa. No toisaalta kyllähän sitä sanotaan, että ihminen joka pystyy lopettamaan jonkun huonon tavan, josta on tullut addektio on alopettamisen jälkeen kasvattanut itsetuntoa paljon ja tämän myötä on vahvistunut ihmisenä paljon. Pakko myöntää, että mä kamppailen pahasti oman heikkouteni kanssa tällä hetkellä koska, tämä lopettaminan tuntuu aivan ylitsepääsemättömältä ja varsinkin nyt yövuorossa.

Oikeastaan mietin tässä just nyt, että kuinka heikko mä olen kun annan vallan jollekkin sellaiselle asialle minkä tiedän tekevän tuhoa jossain vaiheessa itselleni. Olen myös huomannut itsestäni jonkin sortin ad/hd ilmiön, joka on aivan tuskallista esim. tunnilla kun pitäis yrittää keskittyä, mutta kun siitä ei tule mitään ja asiat vaan sinkoilee mun päässä ihan niin kuin mun kallo olis kumia ja joku on heittänyt superpallon sinne sinkoilemaan edes takaisin eikä se pomppiminen lopu ollankaan. Tämä ei vissiin kuulosta loogiselta, mutta tältä musta tuntuu nyt!

Yritän vaan pysyy jotenkin kovana niin pääsen eroon tupakasta!

Oli kesä oli mopo...oli siis kesä!Maanantai 13.08.2007 09:16

Huh-hu mikä viikonloppu oli tai siis lauantai ilta! Kyllä niin hyvin juhlin, etten muista paljoakaan. Noh onneks ei tarvii ihan heti mennä taas affeen. Hauskaa vissiin oli?

No mutta se siitä ja taas elämä jatkuu.

Mulla on enään 2tuntia töitä jäljellä ja sit on virallisesti tämän kesän työsopimus hoidettu kuntoon ja voi aloittaa lomailun=). Noh kouluun tässä tarvis mennä perjantaina, mut ehkäpä se tekee ihan hyvää. Jos vaikka olis tässä neljän päivän aikan aikaa miettiä mitä sitänyt oikein syksyltä taas odottaa ja ehkä vähän suunnittelis mihin suuntaan asiat menee. Tai sitten olis vaan parempi olla miettimättä ja kattoopäivä kerrallaan...No toisaalta se ei oikein onnistu sillä kyllä mun tarvii heti alkaa miettimään esim. mitä tenttejä on ja mitä mun pitäis alkaa lukemaan.

Mutta siis noin muuten elämän kanssa niin vois kanssa ehkä jonkin näköisiä ajatksia laittaa kehiin ja miettiä mitä syksy nyt sitten voisi tuoda tulessaan. Jos vaikka yrittäis laittaa asioita niin kun tärkeys järjestykseen ja miettiä vähän eteenpäin...Niin ja tietenkin omaa napaa pidemälle kanssa empä nyt kuitenkaan taida ihan silleen yksinkään olla tai silleen niin kun joo.

No mut eipä mulla tämän ihmeempää taas ole joten palaan vielä vähäks aikaa töiden pariin ja toivon ettei puuro ole palannu pohjaan!
Katoin just Häjyt elokuvan vaikka oon nähnyt sen monta kertaa niin silti jäin miettimään mikä on loppujen lopuks sen elokuvan kohtalo. Lähinnä jäin miettimään, että mikä on Antin kohtalo siinä elokuvassa miten sille käy kun se pääsee linnasta pois? Muuttaako hän elämäänsä niin paljon, että hän eläisi loppu elämänsä niin kuin ns. normaali kansalaiset.

Ehkä elämä vain menee niin, että jos ei ole koskaan pärjännyt oikein ja on nuoresta saakka saanut maineen puukkojunkkarin niin onko siitä maineesta helppo päästä eroon enään aikuisiällä? Tietenkin mahdollistahan se on, sillä miään ei tässä elämässä ole mahdotonta. Jos kuitenkin on nuoresta saakka oppinut tekemään kaikkea pahaa ja vielä luulee olevansa hyvä esim varastelussa niin jääkö se otsaan leimaksi koko loppu elämäksi? Vai voiko ihminen todella muuttua niin paljoa, ettei enään ikinä tekisi mitään typerää. Tietenkin virheistä voi oppia, mutta voiko esim. toisen ihmisen taposta oppia sen ettei koksaan enään tee mitään väkivaltaa.

Toisaalta jos ajattelee elokuvan pohjalta, että jos Jussi olisi jäänyt henkiin niin olisiko Antti koskaan muuttanut itseään. Olisko siinä käynyt niin, että Anttilla ei olisi ollut mahdollisuutta muuhun kuin jatkaa Jussin kanssa puukon heiluttelua. Vaikka Antti kuitenkin ihan selvästi halusi ns. normaalia elämää niin Jussi oli se, joka sekoitti Antin pään ja Antti ei koskaan oikeastaan osannut sanoa e Jussille. Heikki joka oli elokuvassa vallesmanni niin auttoi mielummin Attia kuin Jussia eli Heikillä oli selvästi uskoa Anttia kohtaan. Todennäköisesti Heikki ajatteli Antin olevan järkevämpi ja halusi saada Antin vielä elämään "normaalia" elämää.

Täytyy myöntää, että mulla on kyllä taas pohdinnat päällä. Ehkäpä mä jään miettimään asiaa eteenpäin ja kirjoittelen taas kun tulee jotain fiksua mieleen..heh...

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.08.2007 09:58

Joopa joo...Hmm...Noh jos vaikka aloittais siitä, että mulla on enään muutama työpäivä jäljellä ja sit on kokonaiset neljä päivää kesälomaa edessä. Hieno eikö vain?!

Muuten kuuluupi todella hyvää ja kohta on muutto takaisin lahteen jee...

Mut hei see you leiter ja silleen...KÄPÄSÄ!!!!

[Ei aihetta]Lauantai 14.07.2007 05:26

Noh olisko yllättävää jos kertoisen, että olen yökkönä taas vaihteeks. Onhan se tietenkin kumma kun ei riitä, että on töissä aamuisin, päivisin ja iltaisin kun pitää olla vielä öiseenkin aikaan työissä. Hullujen hommaa, mutta onhan se hyvä etten mä ole ainut hullu täällä maailmassa...heh..Taidan tietää muutaman muunkin hullun ja vieläpä aika läheltäkin.

Tänään ei kyllä runoiluta hirveesti, mutta luulenpa että ei tästäkään kovinkaan lyhyt tule. Ou fack pissapussi...ööh...Ainut asia mikä pitäis muistaa ja senkin unohtaa...hmm...ei kovin vahvasti mee mullakaan. Noh olenhan mä sentään katsonut jo kaksi leffaa tosin ne oli piirettyjä, mutta kuitenkin Jafari paluu ja Robin Hood. Ihanaa:)!

Kaikken kivointa oli kyllä tulla töihin kun oli todella hyvä mieli sillä tavalla oon jaksanut tämän yön ylitse todella hyvin:D!

Okei mut mä vissiin tässä kirjoittelen taas kun kerkeen.

Siirappia, siirappia, siirappia....Keskiviikko 04.07.2007 15:58

Aurinko säteillään hivelee kasvojani tunnen sen lämmön,
joka sulattaa minua pitkän talven jälkeen.
Auringon säteet sulattivat sydämenia ja tunnen
olevani kuin sulaa laavaa.
Rakkaus, kesä ja aurinko tekevät miusta laavaa.

On sittenkin ihminen, joka voisi saada minut kokonaan...

Miettikää sitä;)!

Ei voi muuta sanoa kuin, että hali, hali..heh

Oma polku...Keskiviikko 20.06.2007 04:56

Löysin kirkkauden,
löysin valon ja tahdon jakaa onnellisuuteni muille ihmisille.
Tahdon antaa osan onneani niille jotka sitä tarvitsee,
tahdon antaa valoa ja kirkkautta ihmisten sydämiin.

Löysin valon etsimällä itseäni,
löysin kirkkauden vuorine huipulta.
Kun katson korkealta taakseni näen oman pitkän polkuni,
jonne ei paluuta ole.

Polkuni on täyttynyt tasaisella suoralla asfaltilla,
mutkikkaalla hiekkatiellä,
joka kulkee halki synkän palaneen metsän.
Olen nähnyt polullani kesäisen aamukasteen
sekä tuntenut auringon lämmön poskillani.
Olen kuullut kuinka meri hakkaa laineita ranta kaislikkoon.
Olen raahautunut kallion jyrkänteelle ja olen sieltä pudonnut maahan.
Olen kulkenut vuoren huipulle,
josta liidän alas kuin kotka
ja saan laskeutua maahan ilman kolhuja.

Löysin kirkkauden,
löysin valon, vaan vielä minä jatkan päiviin tuleviin.

Yöt on helvettiä...Tiistai 19.06.2007 09:11

Mulla alkaa hajoomaan pää näitten yövuorojen kanssa...argh...sanoisko että aika yksinäistä ja hiljaista.

Mun toivelista tällä hetkellä on:
-Mä haluan nukkumaan
- Mä haluan nukkua seuraavan päivän
- Mä haluan NUKKUMAAN

Okei tuli vissiin selväksi...Niin ja haluun mä kanssa pittiin istumaan, mut en yksin!

argh...argh...Nyt on aamu jolloin mun kanssa ei voi keskustella mistään asiasta!

Ihan on aamu menny fiilistelyssä..hih..Maanantai 18.06.2007 09:05

Oi voi katselin tässä yövuoron aikana vanhoja valokuvia ajalta jolloin olen ollut täysillä työelämässä kiinni. Mulle tuli ihan mieletön kaipuu niitä aikoja vaikka niihin hetkiin sisältyykin niin hyvää kuin huonoakin, mutta silti tulivaan niin hyvä fiilis.

Oli oikeastaan aika herkkiäkin hetkiä kun aloin muistelmaan mitä kaikkea me tehtiin ja kuinka kivaa meillä oli. Niin ja oikeastaan sekin pitää paikkansa, että tälläkin hetkellä olen todella tyytyväinen työhöni ja siihen mitä kaikkea tämä pitää sisällään.

En voi muuta sanoa kuin, että olen niin onnellinen ja iloinen, että tulin kesäksi Karjaalle.Jos en olis tullut en tiedä olisinko näin onnellinen ja tyytyväinen kaikkeen siis ihan kaikkeen mitä mulla on se mitä ei ole niin sitähän ei tarvita;).

Ooh niin fiiliksissä vaikka kin todella väsynyt, mutta eiköhän tää kohta ala helpottaa ja varsinkin sitten kun pääsen nukkumaan vähäksaikaa.

En voi muuta sanoa kuin, että rakastan rakastan;)!

[Ei aihetta]Lauantai 16.06.2007 05:44

1. Mitä on yöpöydälläsi?
- ei ole sellaista, mut muuten on lattia.

2. CD-levy, jota häpeät tunnustaa omistavasi?
- Noh ööh...olisko vaikka uniklubi

3. Käytkö öisin jääkaapilla?
- Joo nyt kun oon yövuorossa ja joskus jos tuun baarista kotiin.

4. Elokuva, jonka aikana itkit?
- Tiikerin oma elokuva se koskettia mua liian rankasti!

6. Mikä eleesi paljastaa epävarmuutesi?
- En kato silmiin.

7. Tunnetko ketään julkkista
- no peraatteessa joo tunnen.

8. Kuvaile sänkysi
- runkpatja 120 levee.

9. Oletko spontaani vai suunnitelmallinen?
- vaikaa...kova pala nyt kyllä...luulen et oon molempii.

10. Kuka esittäisi sinua elokuvassa elämästäsi?
- Kate Winslet

11. Oletko koskaan pelannut räsypokkaa?
- tottahan toki olen...heh se on hauskaa.

12. Mitä kannat aina mukanasi?
- itseni, sytkäri, huulirasva, puhelin, tupakat, avaimet ja kaulakorut (horoskooppi merkki ja risti)

13. Mitä kaipaat lapsuudessasi eniten
- Kaikkia niitä mielikuvituksellisia leikkejä ja leikkimistä yleensä.

14. Oletko tyytyväinen nimeesi?
- Noh eipä kai mulla vaihtoehtoja ole sen suhteen?!Vai onko?

15. Mitä kappaletta kuuntelit viimeksi?
- Varmaankin hmm...Kaija Koota ja Kylmät kyyneleet.

16. Oletko ollut mukana koulunäytelmässä?
- Kaippa mä olin joku joulukuusi joskus?!

17. Pidätkö itsestäsi?
- Ahh mä olen niiiiin POP!

18. Oletko tehnyt mitään laitonta?
- En kommento koska FBI seuraa mun askelia koko ajan!ei kerrota joohan!

19. Pidätkö itseäsi söpönä?
- Pidän kunhan ei katota kaulasta alaspäin;)...Siis mä olen oikea namu...rrrrauu;)

20. Epämiellyttävin kotiaskare?
- Lehtien vieminen lehtiroskiin

21. Syötkö roskaruokaa?
- Yleensä syön ihan oikeaa ruokaa en roskia harrasta.

22. Viilaatko kynsiäsi?
- aina sillon kun on viila lähettyvillä, mut jos voin viilata linssiinkin

23. Miten pidät huolta ulkonäöstäsi?
- Noh siis daa-a mun ei tarvii kun oon niin luonnon kaunis.

24. Oletko koskaan laulanut karaokea?
- Juuh tänään viimeks tai siis oikeastaan eilen kun on jo vaihtunut tuoa päiväkin.

25. Ikä ja sukupuoli?
- Mikä ikä?No okei 23 ja kyllähän mä nainen olen isolla N:llä!

26. Seuraatko tosi-tv-ohjelmia?
- Hmm...ei musta ole vielä sellaista tehty niin en voi seurata.

27. Oletko koskaan halunnut malliksi?
- Itseasiassa en hirveästi ole tuntenut vetoa sellaiseen.

28. Seuraatko naapureidesi elämää?
- Heh en myönnä.

29. Oletko koskaan syönyt rautatabletteja?
- En muuten ole...pitäiskö?

30. Jos voittaisit 1000e, mitä tekisit sillä?
- Maksasisin laskut pois.

31. Mitä olet viimeksi maksanut käteisellä? Paljonko se maksoi?
- Sinisen L&M:n ja se maksoi 5,60€.

32. Odotatko jo kesää?
- Noh hei kamoon nyt on kesä, mut JOOOO.

33. Lasketko laudalla, bleideillä vai suksilla?
- Suksilla ja laudalla riippuu viiliksestä.

34. Turhin juhla?
- Kaikki missä on extra pyhiä.

35. Mitä kieliä osaat puhua?
- suomea(jonkun verran ja kohtalisesti), ruotsia, englantia, no oikeastaan mä puhun ihan mitä kieliä vaan tarpeenvaatiessa!

37. Onko sinulla lävistyksiä?
- Siis daa-a korvissa.

39. Onko sinulla hyvä itsetunto?
- Vissiin on aika hyvä. Joskus sekin horju, mutta samalla vahvistaa.

40. Onko paras ystäväsi sinua nuorempi vai vanhempi?
- Hmm...saman ikäisiä ja nuorempia ja vanhempia ei mulla ole vaan yhtä parasta ystävää...

41. Milloin olet viimeksi käynyt rautakaupassa? Miksi?
- en käytä sellaista.

43. Onko sinulla nälkä?
- no nyt kun kysyit niin ehkä vähän.

44. Oletko hankkinut/hankitko mopokortin?
- ehi siis todella olen niin vanha ettei mun tarvii hankkii sellaista!

45. Oletko sitä mieltä, että neon-värit yhdistettynä toisiinsa ovat jotain kamalaa?
- Ööh ajatuskin siitä saa mut voimaan epileptisesti!

46. Kävitkö rippikoulun, protuleirin vai et kumpaakaan?
- Ripari on tullu käytyä sillon joskus.

47. Teetkö kotitöitä?
- Juuh teenhän minä melkein päivittäin.

48. Pidätkö linnunlaulusta?
- Joskus joskus se vaan ärsyttää.

49. Haluatko isona naimisiin, omakotitalon, 2 lasta ja koiran?
- Jaah kinkkinen kysymys...No koiran haluan ja mahdollisesti lapsenkin, mut naimisiin meno on todella kaukainen ajatus.

50. Jos saisit aloittaa täysin uuden kouluaineen Suomen kouluissa, mikä se olisi?
- Jaa-a Tapakoulutus tai käyttäytymis tavat jotain sellaista.

51. Minkä asian parantaisit itsessäsi, jos voisit?
- Viisauden.

52. Mikä sinusta tulee isona?
- No iso tietenkin.Noh sairaanhoitaja diakonissa ja varmaan loppujen lopuks sos.terv.alan opettaja.

53. Mitä aiot nyt tehdä?
- Valvoa ja miettiä syntyjä syviä. Niin ja olla töissä"muka".

54. Haluaisitko muuttaa nyt pois kotoa?
- En kodittomaksko mun pitäis ruveta?

55. Edes yksi hyvä puoli koulussa?
- Hyvännäköiset opettajat ja ala mitä haluan tulevaisuudessa tehdä.

56. Kuinka monta levyä omistat?
- Mitä levyä?En voi kommentoida.

59. Tiedätkö, mitä haluat tulevaisuudeltasi?
- Ei kai kukaan voi tietää mitä tulevaisuudelta haluaa?Niin no tietenkin hyvää!

60. Janottaako sinua tällä hetkellä?
- Itseasiassa ei.

61. Mitä tahtoisit juoda?
- hmm...en mitään.

62. Miten vietät viikonloppusi?
- Päivät nukkumalla ja Yöt olemalla töissä.

Kirjoita kommentti
Mikä kommentti?Häh...onks tää joku kompa vai kun en tajuu?!