IRC-Galleria

tiijja

tiijja

my name is very fucking confused

blackoutKeskiviikko 30.11.2005 17:47

hyvät hyvät ihmiset eli minä kåska ålen ainåa lukija. pyydän kiinnittämään erityistä huåmiåta päiväkirjamerkintöjen kirjåittamisajankåhtaan. taidan ålla yöeläjä. nyt teen påikkeuksen.

tänään tein huåmiån; ålen marsumursu. selkeä kåmbinaatiå tuijottaa minua jåka päivä peilistä.

älkää ihmiset peskö viittä pyykkikåneellista yhdessä illassa. viemäri menee tukkåån.

nyt tiedän miksi en kåskaan kirjåita tällaiseen aikaan: tämä ån huånå ajankåhta keksiä mitään nasevaa luultavasti siksi, että mitään ei åikeasti åle vielä tapahtunut. ettekö tiedä, että maailma ån täysin tåisenlainen klå 00.00 jälkeen. våi teitä, jåtka ålette aina menneet ajåissa nukkumaan. ån paljån sellaista mitä ette tiedä.

hymiöiden aikakausi.Maanantai 28.11.2005 04:48

neljän tunnin päästä herätys jes! but i must keep on rockin'

kirjoitin äsken elämäni ensimmäisen fanikirjeen. miksi? sitä minäkin mietin.

otsikkoon viitaten, en enää kestä elää hymiöiden valtakaudella. haluaisin kirjoittaa ilman niitä, mutta nykyään se ei enää ole mahdollista, sillä kukaan ei enää tajua teksteissä olevaa ironiaa tai satiiria tai tavallista huumoriakaan ilman niitä ja sitten syntyy väärinkäsityksiä, joista syntyy konflikteja, joista seuraa yhteenottoja ja lopulta käsissäni on avoin sota.

olin äsken aivan varma että KGB on vihdoin löytänyt minut ja tullut hyökkäämään kerrostaloasuntooni, mutta totesin 6 minuutin pimeässä istumisen, vapinan ja lisäkuuntelun jälkeen, että hyökkääjä olikin katolta ikkunalautaani tippunut lumiläjä.

nyt päässäni liikkuvan jutun taso on sitä luokkaa että kiipeänpä tästä parvisänkyyni haaveilemaan unentulosta. harmi kun en parisänkyyn. no on se kyllä melkein sekin. muttei virallisesti. se on sellanen 120cm puoltoistasänky.
näinhän se vaan on. yksi yö kun en saanut unta rupesin miettimään, että lähes kaikki lempparit on brittejä. siitä ei päässy yli eikä ympäri.

briteistähän kaikki on lähtöisin. beatlesit ja rollarit sen aloitti kultaisella kuuskytäluvulla. beatlesithan on todettu monessa paikassa ekaksi pop/rock-bändiksi. tosin beatlesit oli aika paljon enemmän kuin pelkkä poppi- tai rokkipoppoo, koska ne on myös tehneet aika paljon muuta. balladeita (and i love her, if i fell, yesterday), heavy metal-tyyppistä musaa (esim. helter skelter, jota pidetään maailman ensimmäisenä hevibiisinä, i want you, revolution), bluesia (esim. yer blues, for you blue jne.) ja funkahtavia biisejä (come together), dancemusiikkia (tomorrow never knows). Sitten herroilta löytyy ihanan outo puoli, (strawberry fields forever, i am the walrus), voisiko tätä sitten epäillä niiksi teosten kokoelmaksi, joiden syntyä edesautti huumausaineiden aiheuttama luova tila. Joistain ei edes tiedä, mitä ihmeen kokeiluja pojat on harrastanu (revolution 9), ihan kuin oltaisiin musiikin rajojen ulkopuolella.

noh ei varmaan ole kovinkaan epäselvää, että mielestäni beatlesit on maailman paras musiikkipoppoo. mutta en todella perusta otsikossa olevaa väitettä tälle. kuten aiemmin mainisin, eräs yö pohdin tätä ja tulin siihen tulokseen, että melkein kaikki mun <3 lähellä oleva musa tulee briteistä. en kuitenkaan perustele jokaista valintaani yhtä perusteellisesti kuin ensimmäistä, vaan tyydyn luettelointiin.

diggailen erityisesti:

- beatles
- queen
- franz ferdinand
- muse
- blur
- kaiser chiefs

lisätodistelua väitteelle, eli joukossa on sellaisia bändejä, joitta en välttämättä itse kauheasti kuuntele, mutta merkittäviä musiikintekijöitä:

- rolling stones
- led zeppelin
- coldplay
- oasis
- the clash
- sex pistols
- radiohead
- the verve
- pulp
- the who
- manic street preachers
- suede
- travis
- placebo
- keane
- bloc party
- gorillaz

ja jos joku nyt sitten tätä sattuu lukemaan ja olemaan eri mieltä, niin aivan turhaa on tulla sitä hevilettiä moussaan ja heittään juttua et "no ärgh vittuuks siinä selität idiootti, iron maiden on maailman paras ja ainoa hyvä bändi". nää on kuitenkin kattokaas immeiset MAKUASIOITA. (mut oikeesti kyl maailman paras musa tulee briteistä. pakko sanoa viimeinen sana tähän.)

kirje joulupukille.Sunnuntai 27.11.2005 01:39

Joululahjatoiveeni:

- suurempi sydän
- kestävämpi sydän
- lisää aivosoluja
- maksan sietokykyä
- miestenymmärrysainetta
- itseniymmärrysainetta
- tilannehuumoria
- pepsi maxia
- lunta ja paljon
- iso palapeli
- sellainen ääni, joka ei puhelimessa kuulosta miehen ääneltä
- poikaystävä
otsikon perusteella tästä päivästä ei ole paljoakaan sanottavaa.

päiväkirjaan yleensä kai merkitään mitä on kyseisen päivän aikana tehnyt.

tänään olen järjestellyt elämääni. järjestelin tunteeni, asiani ja tavarani. ja suureksi onnekseni myös suurin huoleni järjestyi. enpä kerro kuitenkaan mikä. hähää. ärsyttääkö?

maailman suurin vääryys.Sunnuntai 20.11.2005 03:31

siis mun mielestä ei oo kovin reilua se, et enää emme me tulevat kolmekymppiset sinkkutytsyt saa vetää kalsarikännejä ja laulaa celine dionin all by myselfia niin täysiä kun lähtee. niin niin, emme saa! miksikö? siksi, että nykyään on olemassa sellainen juttu kuin IL DIVO.

huolestuin jo noin vuosi sitten kun IL DIVOsta nousi hirveä hypetys. jo heidän ensimmäinen sinkku, oma versio toni braxtonin un-break my heartista nosti karvani pystyyn. ei miehet saa varastaa naisten nyyhkylauluja. nehän on nimenomaan tehty niitä aikoja varten, kun toivoo ettei miehiä olisi edes keksitty. nyt IL DIVO on palannut - pelottavampana kuin koskaan.

uusimmalla levyllään IL DIVO on raiskannut sinkkujen ykkösbiisin all by myself (no okei kakkosbiisi, koska mikään ei voita aikuista naista). pitäisihän heidän olla nähnyt bridget jonesin päiväkirja-elokuva ja ymmärtää, että viimeistään silloin kyseinen kipale vahvisti asemansa sinkkunaisten yksinoikeutena. kuka muka pitää uskottavana sitä, että laulaisimme kappaletta espanjaksi (tai mikä kieli niillä siinä onkaan) täysillä sellasten ällösiirappimiesäänten säestämänä? minä ainakaan en! ryhtykäämme siis kampanjaan IL DIVOa vastaan!

itse IL DIVO on mielestäni nerokas keksintö. tietääkseni - ja minulla ei koskaan ole kovin varmat tietolähteet (oma muisti) - IL DIVO oli erään herra Simon Cowellin keksimä juttu. simppaherrahan on siis tämä idols-formaatin kehittäjä ja on myös tuomarina toiminut tietääkseni briteissä ja rapakon takana. siis aivan loistavaa, äijä on pohtinut, että mitenkäs sitä sais lisää massia. no, otetaas neljä äijää:
- vaatimus nro 1: kaikki eri maalaisia
- vaatimus nro 2: kaikki omalla tavallaan komeita, täytyy muistaa, että toiset tykkää latinoista ja toiset babyfacejenkeistä, toiset pitkäleteistä ja toiset kiehkuroista
- vaatimus nro 3: kaikki omistavat kohtuullisen lauluäänen (tästä voi joustaa; onhan äänenmuokkauslaitteet keksitty)
aivan loistavaa. Martta 79v tykkää, Riitta 50v tykkää, Anna 30v tykkää, varmasti joku Liisa 16v tykkää ja miksei Oona 4v tykkäis myös. ja rahaa tulee.

ja, kuten nykyaikana on luonnollista (ja järkyttävää), tätä "formaattia" kehitetään, kopioidaan ja jalostetaan eteenpäin minkä keritään. ei hittileffaa ilman paskajatko-osaa. sain kauhukseni kuulla, että suomessa toimii joku aivan samaan periaatteeseen perustuva kvartetti, virtuoso (kyllä on lapsi taas nimen saanut) ja karu fakta on, että ne on jopa menestyneet, ainakin tällä viikolla, suomen virallisella albumilistalla. eikä suomi ole ainoa maa. meinaan ainoa, josta löytyy tällainen feikkiryhmittymä.

Suomen virallinen albumilista - Viikko 46/2005


LISTASIJA ARTISTI ALBUMI VIIME VKO LISTAVKOT

1. IL DIVO Ancora uusi

5. VIRTUOSO Virtuoso 12. 2Lähde: www.yle.fi/top40
tänään päivääni on ilahduttanut subtv.

ensinnäkin kanavalla alkoi uusintana keen eddie-niminen sarja. sarja, jossa ei ole päätä eikä häntää, mutta mikäs sen mukavampaa. tutustuin kyseiseen tekeleeseen viime keväänä, kun se tuli maikkarilta. oli oikein mukavaa kun sitä pystyi katsomaan muistaakseni tiistaiyönä, eikä tarvinnut lukea kirjoituksiin. oi, mukavat muistot tulivat mieleeni katsoessani tänään aloitusjakson.

toisekseen olen ollut pitkin syksyä oikein iloinen erään lempisarjani, kolmas kivi auringosta, uusintakierroksesta. vaikka pidin siitä jo silloin kun se tuli kun olin "pieni", on minulta mennyt paljon ohi. silloin nauroin vain niille so called-hauskoille vitseille, jos päällenauretuissa jenkkikomedioissa oikeita vitsejä voi ollakaan. mutta nyt vasta "isona" tajuaa sen kaiken satiirin ja ironian, joka on oikeastaan koko sarjan juju. mukavaa. hitto mulla on tärkeitä huomioita.

asioita, joita en tajunnut pienenä:

- luulin varmaan 14-vuotiaaksi saakka, että agatha christie on mies
- en ymmärtänyt äitini ammattia (puheterapeutti), vaan sanoin vaan kaikille että "mun äiti on sellanen puhette-rapeutti"
- luulin, että mädit ovat mätää, ja ihmettelin miksi kaikki pitävät sitä niin hienona ruokana (ja niin pahaakin kuin se oli)
- uskoin, ettei maailmassa yksinkertaisesti voisi olla mitään kauheampaa kuin luurangot
- luulin 19-vuotiaaksi saakka, että iki-ihana technomusiikin vaikuttaja k-system olisi ulkomaalainen kyhäelmä
- jos minulle kerrottiin, että joku on loukkaantunut ja kuljetettu hoitoon paareilla, ihmettelin aina pitkään, miksi kaikki sairaat lähtivät baariin
- uskoin, että hevosen latinankielinen nimi on konimus kaakkimus, ja että on olemassa sellainen maa kuin epsanja, koska isäni ystävällisesti minulle niin uskotteli
- luulin, että silloin on aikuinen, kun yltää kaupassa ylimmälle hyllylle. eli en vieläkään ole aikuinen!

np. hot hot heat - jingle jangle

mikä avuksi..Sunnuntai 13.11.2005 00:04

.. jos oikein kovasti vituttaa ilman mitään pätevää syytä?

[Ei aihetta]Torstai 10.11.2005 19:54

tänään olen saanut kaksi merkittävää asiaa aikaan. olin toinen pääsuunnittelija projekteissa "miestentappokone" ja "miestenkidutuskone". toisesta löytyy aito alkuperäissuunnitelma kuva-arkistostani. olen erittäin ylpeä panoksestani. nyt voin alkaa toteuttaa suunnitelmaani kaikkien minua häiritsevien miesten eliminoimisesta.

muuta mielenkiintoista ei olekaan tapahtunut.

jiihaaTiistai 08.11.2005 14:57

Here I am. But not for long. At school i am now. And speak like Yoda I do. And write everything in English it seems. I also never use those big letters when i start a sentence. World is changing i see.