IRC-Galleria

tilku

tilku

on syntyny onnen tähtien alla.

Doo-doo!Tiistai 03.06.2008 01:01

Hertsyykkelis,

tää typy pisti hösseliksi ja palas takasi Suomeen!

Saletisti vietin elämäni kamalimmat kaks viikkua Korfulla. Ekaan viiteen päivään en saanu ruokaa alas ja sen jälkeen en nukkunu öisin kunnolla. 23/5 soittiinki sitte pomolle ja sannoin että nytte tää tyttö antaapi ittellensä hevosenkenkää.

Maanantai-aamuna heräsin oloon, et nytte mun pittääpi pakata mun matkalaukku ja kakki tavarat. Olin nähny unta et kuljin käsikädessä isän kanssa meijän mökkitietä. Tuntu hyvältä tuntea isän sormet omieni välissä. Oli turvallinen olo pitkästä aikaa.
Kyselin kaikkea -nytte ku isä on taivaassa nii se osas vastata kaikkiin kysymyksiinki vähä tietävämmin-, kuten missä on mun sydämeni paikka. Isä sano että täällä näin, Suomessa. Ihmettelin sitä ja kertoin kuinka Puerto oli mulle koti ja kui rakastan sitä kaupunkia. Isä sano et mun sydämen paikka on sielläki.

Sitte heräsin ja pakkasin, siivosin ja ootin pomon puhelua. Kahelta se soitti ja sano että jos ostan itte lennot, nii sitte voin lähtijä millon haluan, eikä mun tarvitte venata sitä kuukautta. Sain charter-lennon Lontooseen 75€ <: Katsu majotti mut luokseen tyttökommuuniin ja mulla oli mielenkiintoset kaks päivää! Torstai-iltana sitte tää typykkä asteli taas Suomen maassa.

Fiuu, nytte on kesä aiivan auki. Tai no sen verran on jo suunnitelmia, et meinaan liftailla paljon ja asua teltassa, töitä ei näytä liikaa olevan tarjolla.

Doo, tästä tuleepi loistava kesä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.