IRC-Galleria

tilku

tilku

on syntyny onnen tähtien alla.

Isi meni taivaaseen eilen aamulla 1155Maanantai 21.11.2005 15:13

Rakas isi, mun on ikävä sua. Sää olit paras koko maailmassa. Kiitos kaikista niistä lapuista ja runoista ja kuvista mitä sää piirsit mulle aamusin ennen ku sää lähit kuntosalille. Kiitos kaikista ihanista keskusteluista mitä sää kävit mun kanssa. Kiitti ku laskit mun kanssa matikkaa ja opetit kaikkee. Mää en usko että kukkaan muu ossaa opettaa mulle paremmin.

Isä oli tosi huonossa kunnossa ku se sai perjantai-aamuna sairaskohtauksen, puol tuntia ennen mun lähtöä Turkuun. Se vaan oksens ja oksens autossa ja äiti tuki sen niskaa. Ambulanssi tuli kymmenen minuutin päästä soitosta. Isä oli saanu aivoinfarktin. Äiti kerto lauantai-iltana esitysten jälkee että isin kunto heikentyny tosi paljon, että voi olla etten mää kerkee näkee sitä enää. Se hengitti 50 kertaa minuutissa ja verenpaine oli yli 200. Mää pääsin lähtee kotia tunnin sisällä Polariksen poikien kyyjissä.

Myöhemmin kuulin et isän olo on parantunu hiukan, ja et sillä oli tullu toinen infarkti ja ohennuslääkkeen takia aivoverenvuotoa. Pääsin sairaalaan vähän neljän jälkee. Isälle tuli happea naamarista ja sen vasen puoli oli halvaantunu. Laulettii sille "Mä olen niin pienoinen" ja ihanku isä ois yrittäny laulaa mukana. Se oli heikkona jo sillon ja yski kamalasti. Se ei näyttäny ollenkaa isältä. Isä on aina ollu voimakas. Nyt se oli niin heikko. Mää oisin halunnu auttaa sitä, ottaa sen tuskat pois.

Aamulla päästiin katsoon sitä puoli kakstoista, isä teki lähtöä. Pulssi oli ennää 40 ja hapenotto oli heikko. Mää pijin issää käjestä ku me laulettiin "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie". Se laulo sitä mulle aina ku mää olin pieni enkä saanu unta. Sitte me luettiin vielä herran siunaus, ja ku sanottiin aamen, isän syke hiipu ja hengitys loppu. Mää pijin sitä käjestä kiinni koko ajan.

Myöhemmin ku päästiin katsomaan vielä isää se oli ihan harmaa ja kylmä. Kuori vain. Nyt se on taivaassa Jumalan luona.

Kiitos kaikille jokka rukkoili isin puolesta. Tää oli Jumalan tahto. Nytte äiti ja minä ja muut sisarukset tarvitaan paljon voimia.

Isä oot rakas aina.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.