IRC-Galleria

tilku

tilku

on syntyny onnen tähtien alla.

Blogi

- Vanhemmat »

Nyt sattuuTiistai 29.11.2005 23:11

Isä mikset sää voi tulla jo kotia? Oon oottanu sua jo 10 päivää. Mut mää oon koittanu olla vahva, en oo itkeny viikkoon. Mää tarvin sua täällä. Mulla on matikan tehtäviä mitä en ossaa laskee. Kukkaa ei oo auttamassa mua. Miksi sää lähit? Mää tiijän että sulla ei oo enää huolia eikä kipuja, ja sää oot Jeesuksen kanssa. Olisit ottanu mut mukkaan sinne. Täällä sattuu niin palijon.

Mää oon koittanu auttaa äitiä niin paljon ku vaan oon pystyny. Nyt se nukkuu mun huoneessa ku Marianne nukkuu sun ja äitin sängyssä. Jos Perttu tulis tänne se nukkuis sun paikalla Mariannen vieressä. Äiti anto mulle kaikkia niitä vitamiinipillereitä aamulla mitä sää aina laitoit mun lautaselle vielä 12 päivää sitte. Mää en edelleenkään tykkää pureskella niitä C-vitamiini -pillereitä. Ehkä mun pittäis opetella, ettei maha mee pilalle.

Arvaa mitä? Mää sain 50/60 pistettä siitä äikän aineesta mistä selitin sulle toissakeskiviikkona. Siitä minkä otsikko oli 100% lukiolaishikeä. Muistathan? Sää sannoit että siitä varmaan tulee hyvä numero. Ja nii siitä tuli. Se onki ainoo koe minkä mää tein. Kolme on rästissä vielä.

Nykyää äiti lukkee iltarukkouksen. Sillä on ihan eri tapa rukkoilla ku sulla. Se pittää käjetki erilailla ristissä ku sää. Eikä se siunaa erikseen kaikkia ihimisiä niinku sää teit. Äiti rukkoilee hyvin kanssa. Mutta mulla on ikävä myös niitä iltoja ku sää luit mulle kaikkia vanhoja kirjoja ku mää olin pienempi. Olisin halunnu sun lukevan vieläki. Miksi kaikkee tätä mää opin arvostaa vasta ku sää lähit pois? Ota isä mut sun luo jo. Mää en jaksa täällä ennää. Oo niin kiltti<3

Isi meni taivaaseen eilen aamulla 1155Maanantai 21.11.2005 15:13

Rakas isi, mun on ikävä sua. Sää olit paras koko maailmassa. Kiitos kaikista niistä lapuista ja runoista ja kuvista mitä sää piirsit mulle aamusin ennen ku sää lähit kuntosalille. Kiitos kaikista ihanista keskusteluista mitä sää kävit mun kanssa. Kiitti ku laskit mun kanssa matikkaa ja opetit kaikkee. Mää en usko että kukkaan muu ossaa opettaa mulle paremmin.

Isä oli tosi huonossa kunnossa ku se sai perjantai-aamuna sairaskohtauksen, puol tuntia ennen mun lähtöä Turkuun. Se vaan oksens ja oksens autossa ja äiti tuki sen niskaa. Ambulanssi tuli kymmenen minuutin päästä soitosta. Isä oli saanu aivoinfarktin. Äiti kerto lauantai-iltana esitysten jälkee että isin kunto heikentyny tosi paljon, että voi olla etten mää kerkee näkee sitä enää. Se hengitti 50 kertaa minuutissa ja verenpaine oli yli 200. Mää pääsin lähtee kotia tunnin sisällä Polariksen poikien kyyjissä.

Myöhemmin kuulin et isän olo on parantunu hiukan, ja et sillä oli tullu toinen infarkti ja ohennuslääkkeen takia aivoverenvuotoa. Pääsin sairaalaan vähän neljän jälkee. Isälle tuli happea naamarista ja sen vasen puoli oli halvaantunu. Laulettii sille "Mä olen niin pienoinen" ja ihanku isä ois yrittäny laulaa mukana. Se oli heikkona jo sillon ja yski kamalasti. Se ei näyttäny ollenkaa isältä. Isä on aina ollu voimakas. Nyt se oli niin heikko. Mää oisin halunnu auttaa sitä, ottaa sen tuskat pois.

Aamulla päästiin katsoon sitä puoli kakstoista, isä teki lähtöä. Pulssi oli ennää 40 ja hapenotto oli heikko. Mää pijin issää käjestä ku me laulettiin "Maan korvessa kulkevi lapsosen tie". Se laulo sitä mulle aina ku mää olin pieni enkä saanu unta. Sitte me luettiin vielä herran siunaus, ja ku sanottiin aamen, isän syke hiipu ja hengitys loppu. Mää pijin sitä käjestä kiinni koko ajan.

Myöhemmin ku päästiin katsomaan vielä isää se oli ihan harmaa ja kylmä. Kuori vain. Nyt se on taivaassa Jumalan luona.

Kiitos kaikille jokka rukkoili isin puolesta. Tää oli Jumalan tahto. Nytte äiti ja minä ja muut sisarukset tarvitaan paljon voimia.

Isä oot rakas aina.

isi en haluu menettää sua >':Sunnuntai 20.11.2005 13:31

Kohta lähetään taas kattomaan isiä sairaalaan. Se kuulema kuolee vuorokausien sisällä. Tää on jottain mitä mää en voi käsittää. Isi on hengityskoneessa eikä pysty vakavan aivoinfarktin takia puhhuun mittään, tuskin kuuleekaan ku se on kaikkien säätelykeskuksien vieressä se tukos.

Nyt lähetään viimistä kertaa katsoon isiä. Isä oot mulle rakkainta<3

Mm. Keskiviikko 16.11.2005 21:41

Jaaha. Joo nii se vaan on. Olavi Uusivirta on aika jees. (: Ja ennää kaks yötä nii lähetää Maatiskaan! <:<:

-> Elämää <3

Olet läski<3Tiistai 15.11.2005 23:05

Jokku parhaat reenit oli tännään :D kahen tunnin tanssimisen jälkee tytöt väsy nii palijo että me vaan kaatuiltii keske tanssin maahan ku naurettiin niin palijo. Hauskimmat jutut oli olet läski ja kolome tyttöä takana (Sussu, Ansku ja Unna, you know).. :D

Huomenna äikän koe. Hip hei. Kertokkaa mulle mikä on koealue. Hm. Nyt nukkumaan. Mää soitin viime yönä ekkaa kertaa viulua neljään, viiteen kuukauteen. Hm.. Mitä lie >:

L U N T A S A T A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A ! ! !
< 3

Kastuin. o:

-paip. Ennää kolome yötä Maata Näkyvissä -festareihi :D Neljä meijä esityksii, iiks!

O' happy day.. :PTiistai 08.11.2005 12:05

Loistava päivä ejessä.
Koulussa oon virunu jo kaheksasta asti eikä vieläkkää tunnu paremmalta. Mm. Kolme tuntia viä, onneks on kivoja aineita. Tai no hissa on kivvaa, mut musiikkitiejosta mää en tyksi nii palijoa. Onneks sillo on heleppo piirrustella tai täyttää sudokua. <x

Tännään saajaan Elliots-paijjat. On niitä jo ooteltukki. Hiukan siistiä. Päivän kohokohta. Nii ja meen mää vissiin Merilläki käymää. Jos se nyt vastais mun viestiin.

Aamulla iski paineet. Mun pittäis kirjottaa bilsa kevväällä ja musta tuntuu et alotan lukemisen jo päivällä. Hulluks oon tulossa ku koulu alkaa kiinnostaa. Apuva. Life is sooo hard. Blob.

Pää hajjoo rusinaksi ny.

Toistaisitko?Lauantai 05.11.2005 14:28

Olo on loistava, mää oon nyt valvonu 29 tuntia. Ei tunnu ennää missään. ..no okei, ehkä linjat on vähän heikkona nyt, kestää tajuta asioita.

Mulla on käsi öljymaalissa, vittumaista. Äitistä on vittumaista et mein lavuaari on yhtälailla mustassa maalissa. Pittää oottaa et isi antaa tärpättiä. Jee jee.

Nyt tuntuu tosi oudolta.. Hmm, palaillaan.

oKPerjantai 04.11.2005 16:20

Haha.

Mullaki on tällanen.
Tajusin sen tännään aamulla ihan vahingossa. Määki kuulun siihen testiryhymään. Kerranki oon jossain hyöjyksi. :D

Tää on joku ihimeellinen päivä. Jaksanu naurattaa kaikki pienekki asiat. Elän toivossa et päiväunet saa mut vähän epähilipeämmälle tasolle.
15 päivän päästä tapahtuu kummia. Elliots (rok<3) esiintyy ainaki 5 000 ihmiselle. Mää en uskalla heittää tohon isompaa lukua, ku en oo varma palijo Maata Näkyvissä -festareijen pääjuhulassa o kävijöitä. Issoin yleisö, mille oon koskaan tanssinu.

Hmm. Neljä tuntia yöunta auttaa selviää perjantain koulupäivästä paremmin ku yheksä.
- Vanhemmat »